Анджелина стана почетна дама на кралицата

Американската звезда Анджелина Джоли прие титлата почетна дама на британската кралица Елизабет Втора.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина стана почетна дама на кралицата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна жена,прекрасен Човек!

taya darta kukumyavka da xodi da spi (joly)

това не са хора бе.....зависта им е промила мозаците

Евала, мозАк...

От как обонгото взе нобеловата награда за мир , всякакви подобни отличия изгубиха смисъл . И все пак малоумните нпо-трлове и тук откриха начин да плюят по България и Българите. Почивен ден нямате ли , бе гниди ?!

НЕ Е ВИНОДВА КРАЛИЦАТА, ЧЕ СА ИЗПОЛЗВАЛИ НАПРЕДНАЛАТА И ВЪЗРЪСТ, И СА Я ПРИДУМАЛИ ДА ДАДЕ ТАКАВА ТИТЛА НА ТАКАВА ПАЧАВРА!! СРАМОТА ЗА СЛУЖИТЕЛИ НА КРАЛИЦАТА, ЧЕ Я ИЗЛАГАТ ТАКА! ТАЯ ИЗРЯЗАНА КУЧКА ЗАСЛУЖАВА ДА Я УБИЯТ С КАМЪНИ, НЕ ДА Я ПРАВЯТ РИЦАРКА!!

Спокойно, Пийнал си си. Всичко ще се оправи. Анджелина Джоли не невярната ти невеста... Дишай дълбоко.

един тук и аз не знам защо сравнява Мая Манолова с Анжелина. Верно, не в полза на Мая, то и не може да бъде, ама ега си сравнението.

не живея в чужбина. В нашата кочина съм. По мои наблюдения българите живеещи в чужбина са много повече патриоти от тези у нас. Ако имаше електронно гласуване - всички щяха да гласуват. И това го знаят комунягите, затова са против него.Колко в чужбина са гласували за тях и колко за ГЕРБ. Ама си прехвърлят парите насам-натам по островите електронно. Мамицата ви - няма опасност за парите, а за гласуването - имало. Мислите ли че някои ви вярва. -

винаги мерим с нашия метър. Политическа поръчка, обслужва интереси. Пълни глупости, пълни тъпотии. Верно,че сме последни по вмсичко, но по злоба, завист - няма преди нас.А това да сме жалки, незначителни само ние сме си виновни.

Нарича се икономика и го има по цял свят, даже у дома не е особено развито, колкото на острова. На острова много го могат и я владят манипулацията, пардон - дипломацията. Казано по нашенски "интересът - клати феса!"

Май разликата е голяма като си помисля за Анджелина - тя е ВИП - световно известна актриса и нашите ВИП-ове. Вж. Кривошиева - само по многото разводи се доближава до американските.

Госпожо, другарко, сестро, Пазара в САЩ е около 250 000 000 души. Пазара в България е 7 000 000 души. Ако Ангелинка се беше родила в България щеше в най-добрия случай да играе в театър "Иван Вазов". И то ако баща и беше от ранга на Джон Войт - Васил Михайлов например.

За да е е награждавана от кралицата и постоянно да е в медийното пространство,задайте си въпроса "защо".Явно е политическа поръчка и обслужва нечии интереси.

Стига вече с тази. Тя не е пример за никой.

Трябваше да кажеш: "Тя не е пример за никой тъпанарин, щот ний, тъпанарите, можем да вземаме пример само от тъпанари". Тогава щях да ти кажа: "Да, имаш право".

От рептили ли да взимаме пример?

рептили

След намесата на Джоли вече няма секс насилие в конфликтните зони!Справка стотиците изнасилени и продадени в робство християнки от Сирия!Много от тях са непълнолетни деца!Анахронизмът в нафталин наречен кралица раздава титли а тънките сметки не се казват!Англия си създаде шериатски съдилища !В джамиите на Англия се проповядва радикален ислям!Англичаните тренират хиляди "борци"против официалната и избрана с избори сирийска власт!

А ти какво направи бре, Ганьо, дето никой не те е чувал и няма и да те чуе. С нещо да си помогнал за подобряване на ситуацията в света, в какъвто и да било аспект? Ти и такива като теб знаете само да плюете, да критикувате, да отричате, а не гледате себе си. Все другите правят нещо не както трябва, а вие знаете отговора на всичко. Все негативно натроени, песимисти, злонамерени, ядосани, все някой ви е крив. Заради такива като теб в България цари тази отровна атмосфера на обреченост и безнадеждност, и заради това който може се маха от там.

Ти нали се махна, вуйне? Гледай си мажо-чужденеца и си въобразявай, че си нещо повече от останалите си сънародници. Това че живееш в подредена държава, не е твоя заслуга - ти си отишла на готово... Само не е ясно що ли киснеш в български форуми като ти е толкова хубаво там където си. Хем си знаеш, че си си същата Сийка и винаги ще си останеш "оная българка" хем си избиваш комплексите и го раздаваш надменна чужденка..:)))

То чакваш ли след намесата на един човек този вековен проблем да се реши за няколко години? Кръгъл тъпак ли си? Нещо като процес, като промяна на общественото съзнание да са ти известни? И да си чувал, че за това са необходими десетки години труд на много хора? Нееее. Че от къде да си чувал, а и да си чул, как да си разбрал, като си тъпак?!

и какво толкова е направила? - приказки, приказки и....пак приказки ! а - и автографи сигурно...

Що, ти да не направи повече от нея??

Да се говори за сексуално и за домашно насилие хич не е малко.

Има един лаф - "Всичката пара - в свирката!" Само да се говори, не е достатъчно. Това, което се забелязва е, че Анджелина все пак е осиновила 3 деца. А противно на клишетата, децата не са раждат с еднакъв шанс. Тя е дала на тези дечица шанс за по-добър живот, за развитие. Останалото ми се струва вятър работа ... Може и да греша, де, но и тук маса неправителствени организации се занимават с най-разнородна възродителна, образователна и всякаква дейност, а напрактика положението върви назле.

Докато братлето на моя позната е бил доброволец лекар н амайната си из дълбоката жунгла на Латинска Америка и лекувал индианци, които живеели в племенния строй, изведнъж кацнал хеликоптер, скочила Анджелина Джоли от него, напаравила оглед на ситуацията с цел доставка на помощи и излетяла. Джоли се занимава преди всичко с операции по подпомагане на хора в нужда или в кампании за подпомагане на хора с накърнени права. Прави го лично, умна е, но и рискува, за да бъдат помощите доставени, а не ограбени, както това става с помощите на Червен кръст например. Ти, кухар, като си заработиш милионите и като ти дойде на ума, че можеш да свършиш сам с тези милиони толкова работа, колкото върши тази слабичката, ела да получиш уважението на свестните и етични хора. До тогава си заври главата отзад и дишай дълбоко!

Тези ордени са нищо друго освен клонове на йезуитите, които управляват света - държави, католическа църква, и прочие.

тои сър миг джягър /джюката/ я опъна тая още преди това ....не бабата де .

на рептил с вампир

Гроздето е кисело, нали? Злобата ще ти изяде главата.

много глави,не само неговата

тва грозде е отровно, душицо

Браво! Красива, умна и благородна!

Нека Мая Манолова види как се служи безкористно на кауза , да вземе пример. А не да ни тика един пасквил предизборен кодекс дето и плъховете не искат да го ядат. И да се заиграва със съмнителни типове издирвани от Интерпол.