Зорница Линдарева се бори с булимията

Майката на Зорница Линдарева разказа в студиото на НТВ, че дъщеря ѝ през последните 15 години лекува булимия с антидепресанти и психотерапия.

Обратно в новината

Коментари - Зорница Линдарева се бори с булимията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От този материал се убедих, че и майката на Зорница не е с акъла си. Ама то нормално де. Няма как да е иначе. Болно момиче, което продава здравето си срещу някаква ефимерна популярност, при това популярност с това, че е любовница и курва. Тя пое вината за и без това разбития брак на мутресата и тъпчото. Толкова тъп народ на едно място в тая къща - наистина не е истина. Баси.

Абсолютно неадекватни родители. Отврат.

И алкохолизма, и булимията са болести на психиката, а в комбинация двете ... Трябва много работа за справяне с това, сила, помощ- от специалисти и близки, дисциплина..... Оставили са я да пие, ходи като абсолютна неадекватница! Чак ми е жал.

И на мен ми е жал за Зорница. Все си мисля, че е можело навреме да и помогнат.

Има по трудни деца, които не слушат въобще родителите си, трудно характери и нищо не помага. Нито психолози, нито приятели, нито родители. Пропадат и деградират.

Има болни деца, болни възрастни хора, ментално болни. За заболяванията им има причина, но за съжаление медицината не е всесилна. Междудругото според някои древни разклонения на алтернативната медицина, изключително много ментални заболявания се предават по полов път и презервативите в тези случаи не помагат.

Ти си живото доказателство...

Като си знае осрания задник защо е там??? Тези болести и пороци се преборват от силни хора.Линдарева категорично не е такава -една пияна и дру... ку....а.Тя е за психиатрия

Тя не го осъзнава, за себе си тя е най-най-.............................

Доста гаднярски коментар! Сама признаваш, че момичето страда от болести, но това не ти пречи да я обиждаш грозно. Не всеки е достатъчно силен, за да се справи с болестта, но това не означава, че по-слабите заслужават да бъдат оплювани. Точно обратното - те най-много се нуждаят от помощ.

Това нещастно, болно момиче влезе като стръв, за да излъскат имиджа на Жени и заради пари. Тази вечер ще връщат " големия" любовник Тачо, за да се извини на " жертвата" Жени. Зори може да отнесе още някоя по яка плесница , за да я сринат психически тотално. А може би ще бъде изгонена в името на семейство Жени и Тачко Калканджиеви. Нали тя е лошата, която развалила " сплотеното" семейство.

А с простотията га шъ се сбори?

15 год.?! Е, тая "майка" ме разби! Булимия+алкохол= алкохолизъм!Тя е за някоя комуна да се лекува, а не за ВИП Брадър! Нищо срамно няма в това да искаш да излекуваш детето си, но 15 год да се "бори"-това си е жива гавра с момичето!Що за родители са тези хора?!

Що за майка е тази при тази крехка психика на дъщеря й, да я пусне в това предаване и то с такава мисия?