София Лорен: Благодарна съм, че се родих бедна

София Лорен навърши 80 години и е една от последните живи богини на киното, която още заслепява с великолепието си.

Обратно в новината

Коментари - София Лорен: Благодарна съм, че се родих бедна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неволно ми идва да направя сравнение с нашата Райна Кабаиванска. Няма смисъл от коментари.

Да,формата й се дължи на спагетите,които НЕ Е ИЗЯЛА,както и на скъпите хирурзи ./впрочем не са изрязали достатъчно кожа около ушите/

Още на 15 години, участвайки в конкурс за красота ( на който се класира втора), се запознава с Карло Понти, който е продуцент на всички филми, в които се е снимала. Най-великата й роля - във филма "Чочарка" е роля, в която играе себе си - италианка от Юга. Няма роля, в която да изгражда противоположен или съвсем различен образ. Което е мерило за актьорско майсторство. За красота не може да се говори при нея дори на младини, но сега направо е абсурдно. За интелигентност - календара на "Пирели". За големите й почитатели - ето какво сама казва:"Да успяваш в трудна професия изисква предимно вяра в самия себе си. Това обяснява защо хора с посредствен талант и мощен вътрешен заряд изпреварват други с велик талант."

Ай не ми са прай. Смукането прави от талантливата актриса известна.

Мда, късмета ти е, че си се родила бедна... и още... че си имала късмета да не останеш такава, ама това-второто, не звучи красиво като за пред медии.

дя-до

Прекрасно да се родиш беден, после да забогатееш и да си останеш богат до края на живота. Виж обратното е доста гнусничко. Ако беше си останала бедна, също едва ли би се радвала, че си се родила бедна. С две думи предимството на бедността може да бъде оценено само от богатия.

Неслучайно е казано: беден човек - жив дявол! Изгяволила се и се омъжила за богат чичко и т.н.

"Р" и "Л" са едно до друго на БДС кирилизацията. Грешки стават. Ако не е това, значи е някакво заклинание.

Грозна е.

О-о, не говори, без да мислиш. Нейната мизерия е била много по-голяма от твоята!

Красива съм и живея в ....Италия :))) не съм София Лорен разбира се, нямам нито нейната слава нито нейното богатство, но животът ми е ...добър, въпреки това винаги си спомням от къде съм тръгнала и следвам съвета на моят покоен дядо, който и до ден днешен звучи в съзнанието ми , той един ден когато бях много млада и започнах блестяща кариера в България ми каза насаме " Никога не забравяй от къде си тръгнала, колкото и високо да стигнеш " винаги спазвам този принцип и до ден днешен се радвам на добри приятели и хора , които ме обичат , а не са около мен заради материални облаги, така че мили хора ...смирете се и бъдете истински и малко по добри ...късметът и успехът удват при добрите хора, поздрави от Милано

"късметът и успехът удват при добрите хора"! дрън-дрън, толкова добри хора познавам, които нямат никакъв късмет, нито пък са паралии! или се раждаш с късмет или духаш супата!

Е, какъв е проблема. То този нашия свят си се ръководи от Сатаната(Дявола, Мамона, Шейтана и т.н.). Когато Исус е в пустинята и дявола иска да го изкуши му предлага да е цар на целия земен свят. Няма да тръгне да му предлага нещо, на което не е барем изпълнителен директор, а защо не и собственик.

дя-до

Ми... браво! Или трябва да кажа: Брава!

София Лорен е класа отвсякъде!

Не мога да се съглася. Хелън Мирън, напрмер - да! София Лорен - не! Колкото и неприятно да звучи, произходът е от значение, образованието - също. С това не омаловажавам постигнатото от нея - хитра жена, хубава, природно интелигентна, добре си е "оплела кошницата". Но класа ?! Освен ако не става дума за класата от пролетарии ...

Спрете се бе, хора! Жената е на 80 години, нормално е да не изглежда като на 20, но това не означава, че не е велика! Всички ще остареем, но колко от нас ще остареят красиво като нея?

Както вървят нещата много в България няма да остареем изобщо. Какво остава за красиво...

Че тя не остарява красиво! Или поне - не го прави с достойнство. Да се изживяваш като сексимвол или сексуален обект на 80, ми се струва ... жалко. Човек не знае какво може да му дойде на акъла на тези години и дали изобщо ще има акъл, но - външността и без друго не е от достойнствата на старостта, защо са тези напъни да се акцентува върху нея тогава?!

Руиз

Уважавам София Лорен. На времето й бех фен, както и на Брижит Бардо. Времето е безжалостно дори и към красавиците. Сега имам по-критичен поглед и към техния вид на младини. Да, тя се е родила бедна ,но се е омъжила за влиятелен мъж. Бедността е останала назад.

Великолепна!!!

Абсолютно! Злобните и елементарни коментари са напълно неуместни и излишни.

Готина на младини и добре играе, но за 80-годишна изглежда много зле, ние имаме къде по- добре изглеждащи обикновени женици на тези години, невкусили от блясъка на Холивуд и Рим.И хитруша е била да вземе дъртака Понти, но продуцент и перспективен.Беднотията си е казала думата навремето

И къде са тез женици?

Да си беше останала такава.

Великолепна актриса, но моля ви, имайте уважение, не я показвайте отблизо - ужасна е.Всички остаряват, но някои остаряват смешно,мислейки,че са на 30 г. Аливедерчи

Тази май е от онези 1%...

Алооо, великите коментатори по-долу! Застани мирно, когато говорят хора, успели да застанат на високо, без да забравят от къде са тръгнали! За почест!

София Лорен е велика актриса, но отдавна е разглезена до безпаметност и е забравила откъде е тръгнала. Иди да и видиш апартамента в Рим(до паметника на Виктор Емануил е)и си поприказвай с нейните съседи и наемателите на магазините наоколо, които водят десетки дела и подават ежеседмично жалби заради грандоманските и изцепки.

....знаете ли нещо по-конкретно? Просто питам, не е заяждане.

Дали ако си беше останала в беднотията щеше да ги бръщолевиш тези глупости сега?! idts

Лъжеш.

Да ама ще умреш богата.