Тачо връчи на Жени диамантен пръстен

Съпругът на Жени Калканджиева се беше подготвил с два пръстена преди повторното си влизане в Къщата на VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Тачо връчи на Жени диамантен пръстен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама много грозен бе. И Тачо, и пръстена и връзката им...

абе символика символика, ама много кичозен и грозен пръстен.

Тя поне пет пъти го нарече "дрисльо", а той подкрепи думите й с действията си. Ето това е здраво семейство!

Защо ли имам чувството, че всичко е режисирано? Голяма сапунка и излагация ...

Едно бижу е просто предмет. Не може да заличи грозното поведение един към друг и обидите. Не знам как има хора, които да се връзват на такива евтини номера.

"Роди ме мамо с късмет,па ме хвърли на смет"-това важи с пълна сила за наш Тачо! Евалла на момчето ,хем работа не знае какво е ,ама Господ му отредил охолен живот да живее и немъчени пари да харчи ,и то на воля!Да е жив и здрав:)!

Да, гледам VIP-а, макар и с досада! Не ми е интересно, защото е много пошло, затова и никога няма да пратя SMS! Възхищавах се на Йорданка Христова, израстнала съм с нейните песни и много жалко, че се е съгласила на участие. Даже и за много пари не си струва! Евгени Минчев е много умен и префинен злобар, а горката Жени, този пръстен е самата грозотия! Как е възможно майстор- бижутер да сътвори такава глупост, даже не може да се нарече кич! Голяма реклама за фирмата, няма що. Хайде, Тачо не разбира, но да му предложат такава простотия, нямам думи.

Luna0102

Ух, разплаках се от умиление. Подарил и диамантен пръстен купен с нейните пари, а сигурно с бирените капачки ще и прави обици за да и завидят всички. Аз вече и завидях благородно, сега ще преровя боклукчийската кофа за да намеря бирени капачки и да се накича като випка.

ВИПКА - готино е ! Ха-ха. Попадение.

Това предаване с всяка година се издухва все повече и повече. Ту ги гонят, ту ги приемат! Какво е това? Че трябвало да получи втори шанс!?? Явно Калканджиева със своето влияние в някои кръгова е накарала брадъра да клекне и да върнат слугата и. Иначе няма кой да и обръща внимание там. Упедерасти се и това предаване. Тачо разправяще на интервю че с пръстен от бирена капачка и предложил на Женито за първи път да се женят, докато пътували с колата. Тази вечер ночно сега ги подарява в къщата и тя не разбра много защо е този пръстен от бирена капачка. Останах с чувството, че тя не знаеше защо и го дава и него. Лъжи, лъжи,лъжи!

Уф, аман вече от тая сапунка! Тачо-мачо казал, дал, споделил, набил... Аре баста!

Голяма новина!!имаме пръстен,но докога???Вече всички знаем за красивият живот ,които водят!!шестата е една лелка,която о,бича чашата, а Тачо ще слуша,няма как !!Нали всички обичат парит,Биг брадър дава!1

добре, че нашите семеиства все още намират сили да се примиряват и целуват, защото нашите политици ни скриха шаибата.

Аз пак да попитам, какво стана с: Време е да напуснеш къщата ЗАВИНАГИ? Толкова ли ви трае ЗАВИНАГИто - 2 седмици???

Тези хора имат ли акъл/???Станаха за смях,разбрахме всички за сексуалният им живот

Къде е коментара ми???

защо не пускате целият коментар???

Заглавието кърти с това "връчване".

това на снимката силно прилича екскремент от птица, да речем костинбродски бройлер/с леки хемороиди, ако се съди по червените петна/;нямам телевизор и следя какво се случва в дира, по всичко личи,че нещата са екзитус леталис - ако това се продава по медиите, значи има пазар в душите на хората......

Абе, тоя дали е9а в къщата?

Егати грозния пръстен! Бирената капачка я бива в пъти повече.

еи богу...няма такава боза,сапунка и тъпня на едно място в резултат от скучни,апатични участници и сценаристи с промити мозъчета :д голямата им идея ,като настане пълна летаргия да им измислят повод да се напият и да гледат сеир на цената на литър водка ?!

е тачо - само слушаите разсъжденията му.

Купил й е диамантен пръстен по свой вкус с нейните пари - колко мило! :-D

Време е да се увековечат в сериал - то не бе любов, не бе чудо. Цяла България им гледа сеира, глед им кирливите ризи да се веят от екараните - малко ли пари им дадоха, пионерско поръчение ли изпълняват ... не знам... ама взех да чакам следващата серия с любопиство. И да кажат кой е сценариста - много е талантлив!!!

В тези отношения има толкова патология, че да ти скрепяват с брак е направо потвърждение на думите ми..

освен психо-патологията на сексуално ниво има и друга - тачо е с начална степен синдром на даун,които разбира криминално-портретно охарактеризиране ме е разбрал - това е старо учение на итал. учен!

За синдром на Даун е твърде много да се каже, но че изражението му е като на Дебил, няма спор.

Аман от техните караници, сдобрявания, прощавания и простотии, това което тя, а и той показаха в къщата никак не е за пример, не ги съдя, само изразявам мое мнение

грозен кич ,не е важно какво ,а защо и как се прави

то аман от глупости и клюкарници

Докога ще ни занимавт с Тачо и Тачовица?

И Мариана Попова получи пръстен във ВИП Brother, но не чух да се е омъжила ...

МНОГО ЛАТИНО , БЕЗ ВКУСИЦА И КИЧ, И ДАЛИ ЗРИТЕЛИТЕ СЕ ВРЪЗВАТ НА ГЛУПОСТИ НА Т.Н. VIT BROTHER???? А ВЪТРЕ Т.Н. ЗВЕЗДИ СЕ УНИЖАВАТ ЗА ПАРИ?? ДО КЪДЕ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ ПРИЯТЕЛИ????

ПРЕКАЛЕНО СТРАНЕН, за да е хубав, макар че съм наясно каква му е била идеята.

AAA

пълна боза

Не обиждай бозата,тя ИМА съдържание(хранително),а това,което разиграва Големият брат е събиране на пари от смс-и.Съчувствайте,драги сънародници,радвайте се,скърбете(като си видите фактурата за телефона),и пращайте,това предаване е от вас и за вас,т.е,вие го гледате и вие го финансирате!

Подарил й пръстен...купен с нейните пари.Е,това е подарък.

глупости пишете драги. просто тачо е върнал всичките празни бутилки намерени в семейното гнездо и хоп, пръстен с диамант. елементарно...

Спестявал е и от закуски. Елементарно..