Финалисти от ”X Factor” превзеха офиса на Dir.bg

Трима от финалистите в "X Factor" изненадващо се оказаха пред вратата на редакцията ни.

Обратно в новината

Коментари - Финалисти от ”X Factor” превзеха офиса на Dir.bg | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази т.нар. новина не трябва ли да е в рубриката платена реклама?

Страхотна новина , трудно ще заспя...имах малко уважение към ДИРБГ, много ми увеличихте олигофренията.Мислех ви за малко по-сериозни.Поне разкарайте подобни нелепи глупости от началната страница

Мара Илиева определено не и харесва участниците, които пеят доста по- добре от нея. Все пак тя се води профисионалист, а Мирян аматьор. От къде на къде, той ще пее по - добре от нея?

..... професионалист Извинявам се за неволната грешка.

Да обърнат внимание на дикцията и акцента на участниците, че да пееш на английски на миеко или да предъвкваш думите не е никак приятно. Ако не, да си пеят песните на български, че е много дразнещо!

Мара Илиева не става за ментор. Тази женица не е способна да разпознае таланта дори и да се е спънала в него - визирам изгонването на Мирян. Аз не се занимавам с музика, но още щом видях и чух това момче на първия кастинг, усетих че има огромен потенциал да бъде любимец на публиката, а Мара милата нищо не разбра. Затова се надявам " видимо доволната" певица да ходи да си се мята, фърга и бара, и да остави журирането в музикални формати за някой друг.

Мария Илиева, самата пее като задавена кокошка. Мислиш ли че й пука толкова за певческите способности ? Важното е да има някакъв гласец, останалото е до визия и имидж...

Слепци водят слепци, ето това е х-фактор. Бълвоч.

Много е сладка Михаела, супер глас има.

На мен ми харесва част от формата. Кастингите са интересни, тренировъчният лагер също. Къщата на съдиите не ми харесва - изпълненията са интересни, но само това. останалото е лигавщини с много игра и празнодумия, даже не показвта коментарите на менторите за участниците, пускат по 1-2 изречения да не е без хич. Концертите ми харесват, но 1 смс няма да пусна - печелят достатъчно от реклами, които пускат по 10 пъти, докато гледаш записа на тяхната страница. Иначе успех на участниците. Според мен отрязаха пътя на много кадърни, за да сложат не толкова кадърни, но интересни тип клоуни.

Гледах снощи как Саня спонтанно реши да потърси помощ от Халваджиян. Той разбира се веднага се отзова и съвсем спонтанно взе решението да продължат не трима, а цели четирима от кандидатите. След това обаче, останалите ментори, не реагираха така спонтанно, а мислиха дълго. До последния момент съвсем не можехме да предположим колко ще продължат. Голямо напрежение беше!

Tи пък сякаш не се сети!

Голяма тъпотия е този фактор. Но някои хора се нагушиха с кинти благодарение на дилетантите, участващи в това шоу.

Да са се насвяткали с нещо, тогава дира ми се вижда правилното място наистина ????

Мой пропуск ли е, не зная, но до този момент чух едно единствено изпълнение на Георги Бенчев - това от кастингите (?!), а щеше да ми бъде интересно да чуя и нещо друго. А колкото до решението на менторите за това кой да продължи, в пълен потрес съм как си тръгна русата майка, а остана ветеранът рокаджия???

За мен, този певчески формат е най-сполучлив и най-интересен. А Заки, Мария Илиева и Саня дадоха шанс на на участници, тръгнали си миналата година, малко преди финала. Не знам как стои въпросът с авторските права, обаче ако може да се разнообразят песните, които се изпълняват. Имам чувството, че Бионсе и Кристина Агилера имат по две песни.

Нова ТВ и Дир БГ един и същ собственик ли имат?! Защото днес гледах новините по Нова и съобщиха, че участниците от Х фактор са били в редакцията на новините. Пък и тук непрекъснато се публикуват новини от предавания на Нова.

В кои градове има офиси на дир беге? Че мисля да кандидатствам за редактор :)

Мега звезди брей,особено брададкото.......)))

баба ти е брадаДа на теб

Гледам това предаване до т.н. "живи концерти". И след вчерашното предаване взех решение повече да не го гледам. Как пък и 4-мата ментори се изказваха по един и същи начин- фрази, маниерност, сюжет, интонация- докато обявяваха на участниците кой продължава? Станаха ми безлични, на тяхно място всяка маймуна може да изиграе тези сценки... Явна грешка на сценаристите и най-вече продуцентите. А след изгонването на според мен най-добрият участник измежду всички -Мирян, разбрах, че няма нищо искрено в това предаване- всичко е фалш и сценарий... Съжалявам, ама не струвате!!! Просто си казвам мнението като зрител...

Подкрепям с две ръце.

На такива предавания най-интересни с акастингите, докато още самите продуценти не са се ориентирали в обстановката. Въпреки чи и там има манипулацийки. А после вече- всичко е з асмс-и някое "наше" момче/момиче

На сн. 7 и 9 се вижда част от екипа на дир-а. Дали пък някой от тези инфантили не е от цензуриращите модераторчета , а ? Сега , ако и адреса на офиса им научим....

Предлагам "Господари на ефира" да се самосезират и да връчат на м.илиева(не заслужава името й да се пиши с главна буква) наградата "Златен скункс". Това,което сътвори снощи беше чудовищно....

Я сподели, какво сътвори Марчето ? Щото до сега освен да се пули и даси клати главата като костенурка, когато и хареса някое парче, друго май не е свършила.

"Елиминира" едни от най-талантливи участници в шоуто, за сметка на по-добре излеждащите според нея...дрисла. Нищо не разбира от музика.

Егати тъпите предавания. И като спечелят какво?!

Я! Дир беге имали офис???

Айде, айде спонтанно решили да Ви посетят, кой ще повярва на това? Чиста пиар акция.

Bell

Това пълничкото момче, забравих му името...но не трябваше да го гонят. Той пееше перфектно.

Gal

росен...страхотен глас, но ретро...притеснението на мария беше че няма да е в крак с останалите финалисти....а аудиторията на предаването са предимно младежи....

Според мен не го пусна, защото беше дебел, "ретро" сигурно да не го обиди, а тя заложи на визия повече отколкото на гласови данни. Колкото до аудиторията - видя баба Люси до къде стигна, а тоя дядо, дето го пусна Любо - това щото не са в крак ли?

А Мариан (май така се казваше момчето с двете обици,дошло от Англия)? Рядко мек и дълбок глас, добра визия, отлично вокално ниво - може би най-доброто от момчетата. Тази Мария глуха ли е или какво? Помислих, че се шегува като я чух, че го изпраща вкъщи. Срамота!

Мирян

Тъпа Мара. Мирян беше чудесен и сега Мара във фейса яко я хранят, че го е изгонила. А го изгони под претекст, че нямало да развълнува широката публика. Само дето широката публика явно се развълнува, без дори да е пял на концертите. Как може да избере двама посредственни и невзрачни певци на ниво кариоке, пред това момче. Добре поне, че Славин остави, че да има един участник за по дълго. Той поне има страхотен глас, но "умната" му менторка ще го обезличи за нула време. Вече го е офъкала сега остава да му дава и сладникави песнички и е свършено с този интересен глас. А Любо и той. Как може да остави манекена с потниците, та той дори на средно ниво не може да пее. Мара не ме учудва, тя не става за никакъв ментор, ама Любо той защо.

Рокаджиите са най-долрите от участниците и тук-таме едно две момиченца. Голяма грешка направиха смешницата Мара Илиева и Любо, че не допуснаха по-натам талантливи и чаровни момчета като Мирян, Момчил и Росен, за сметка на некадърници, но уж (верятно само според тях и родителите им) добре изглеждащи и с визия... като оня манекен от Банкок. Рядко противно същество, поне да имаше глас, ама не... и този Траян е противняче. Абе, да са живи и здрави.

принципно си прав, само, че оня милф саня дърпа конците и казва кой да продължи. рокаджиите няма кой да ги купува после, разчитат на малките момиченца да купуват албумите на манекена и ревльото

ПоверваX им за спонтанното

Само да питам: Това новна ли е или реклама?

Реклама за кого?

ЗАЩО НЕ ? Нека да има и положителни прояви ,НАЙ-ПОСЛЕ В Бг.