Александра Тюркмен се щракна с Кара Делевин

Александра Тюркмен – дъщерята на покойния Филип Найденов-Фатик, се нареди на опашка в бутик в Ню Йорк, за да се снима с любимката си Кара Делевин.

Обратно в новината

Коментари - Александра Тюркмен се щракна с Кара Делевин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много малоумни изглеждат на въпросната снимка. А можеше да е една готина снимка ....

и на мен ми е интересно, кой спонсорира тази "новина"? :) То... признахме, че и отрицателното мнение е мнение и реклама, ама... Не знам от какъв пол (ориентация) трябва да си, каква музика и стил да харесваш, че да се "изкефиш" на тая снимка (както казват "тинейджърите":))))

...и още нещо ще добавя - ако аз съм щерка на убит продавач на амфетамини и кокаин, и имам малко съвест и срам, ще действам по друг начин. Няма да ходя по света и да се чекна като макак пред медиите, а ще дам голяма част от мръсните пари за центрове за лечение и рехабилитация на наркозависими - това е достойно поведение, а нейното е низко, жалко и говори за празноглавие и мръсна душица.

Вярваш ли си?Ама честно.Щото аз хич не вярвам, че ще го направиш, ако си на нейното място.

Не знам кой какво би направил, обаче е ясно, че тази новина е поредната заявка на девойката да влезе в публичното пространство в Б-я. Няма да се учудя ако след 1г не цъфне като мега-актриса в някое бг сериалче. Но коментарът е правилен, тя и на идея си няма колко негативно ще са настроени хората срещу нея заради бизнеса на баща й. Ако беше малко по-умна щеше да се опита да си изчисти имиджа преди да се пъне за известност

Махнете я тая "новина" бе, махнете я тая оттука бе!

Това не е знака на метъла! Знакът на метъла го въвежда Рони Джеймс Дио през 80-те и той няма нищо общо нито с показания знак, нито с изплезването. Знакът на Дио- символ на метъла е с две рогца - показалеца и малкия пръст. Палецът притиска другите два пръста и знакът е обърнат не към показващия го, а навън. \m/

Вук!...Не, вуци - 2 броя! Тая Кара може да играе господарката на Злото, а нашата убавица със звучното българско име "Тюркмен" става да й е асистентката, която й носи малки дечица за закуска. ...ах ти вампирите!

Ептен полудяхте, дирниците!

Независимо колко бяло е продал баща й, тоя бял ден няма да види! Има да плаща!

Моля ви не показвайте децата на убийци и наркобосове от миналото. Или забравихте откъде са парите на това дете - от смъртта на други деца. Тя не е хайлайв - тя е ъндърграунд. Много къса памет имаме. Била хай - мили боже

са от подобни източници ???

Оле....Ужас- Призраци под виенското колело.... Баси изродите.... И 20 бири да съм изпил , пак не може да ми стане рук-а... По-големи адови изчадия не бях виждал скоро!

Бе на мен ми е винаги станал,ама като я видях и ми падна ... Ама не се притеснявам хич - за сефте ми е !!!

Tова е наказанието на Фатика - дъщеря изчадие. Никога няма да има поколение и мръсните пари ще останат на държавата.

Две оплезени грозотии.

не разбрах като каква се явява Александра Тюркмен че е в ЛАЙФ НОВИНИТЕ??? Аз също имам снимки със зезди и това значи ли че трябва да съм в новините ???Това между другото е Bloomingdales в Манхатън.

кви са тези олигофренски създания?!

значи и тая, дето баща и продаваше оръжие за гражданската война в Сиера Леоне, вече е звезда, а ? Егаси и критериите ''звездни'' ..

аз с такава грозна снимка не бих се хвалил. особенно ако родАта са ми бандити. по скоро бих умрял от срам и заради вида си и заради произхода си

Бандити ама с благословията на ДС. С такава благословия е и майката на бившия певец Руши и кой ли не. За някои въобще не се предполага, че са такива.

Няма ли данъчни в тази държава?

Има, ама основните финансирания идват точно от такива като бащата на сниманата девойка с маркова жълта шапка.Така, че да се правим на изумени какво прави тя тук няма смисъл.

Тъпащина, а сайтчето ви заприличва на блиЗа пеевски.

този път няма да обиждаме сайтчето ви, но тези двете са бати уродите.

А дано следващата гнусна ръчичка, която посегне да ми изтрие коментара да изсъхне! Внимавайте, дирници, аз като кълна и много хваща!

Еее, добре ако отида аз няма да ми дадат виза за свещените им щати, а на всякакви утайки им дават. С кървави пари си гледа кефа.

Те щатите са създали "Ал Кайда" и "ИДИЛ", та нашите смешни бандити ще ги уплашат!

абе тия конспиративните теории ги знаем откъде идват! Знаем и кой си трае в момента във войната срещу ИД, като мишка в трици, както и кой реално воюва срещу изслямистите !!

а ти що си помисли, че дъщерята трябва да носи греховете на баща си? Ако тя е чиста и отговаря на критериите, и не е опасна за сигурността на САЩ, защо да не я пуснат ?

Крушата,баце,крушата ... Знаеш ли къде пада ?

Първо престъпната държава Щатите дават виза на дъщерята на гръмнат престъпник, второ българските данъчни власти не се интересуват откъде това девойче има парични средства и дали си плаща данъците за придобите доходи.

na alexandra viza ne i triabva. Tia e US grazhdanka, ponezhe predvidlivata i roditelka Adriana ia e rodila tam. Ot tam natatak- nikoi ne mozhe da ia proveriava za danatsi tam, ako parite koito harchine sa izkarani tam. Tova e zadalzhenie na BG darzhavata. Predpolagam, che i udarzhat danatsite kato supervisor v bara, koito raboti tam, no za parite na bashta i, koiot otdavna sa uzakoneni i ne sa izkarani ot neia, niama kak prosto.

Статията е тъпа, но важната информация в нея е само, че "демократичен"САЩ отново дава право на престой и жителство на доказани престъпници с подходяща банкова сметка. Иначе тази Александра с тази крокодилска мутра не знам защо хаби краденото от тати за актьорски курсове.

Глупости. Тва е в блуумингсдейл мола , дори не е барнис или някоя голяма институция . Кви 100 човека , това е за клиенти на мола, ако се е разхождала е попаднала на събитието наредила се е на опашка и я е помолила да се снима. Нито седи на маса с нея и пият , нито я познава, тя е поредния фен, а иначе кара е нон - стоп на кокаин на нея не и прави впечатление от реалността много много.

Айде сега пък! Откъде знаеш дали е на кокаин нон стоп? ;-)

А на кво мислиш е бамбушката щерка? Помним и баща и.....а майка и много хора я...помнят ;)

Страшна новина - дъщерята на трафикант и убиец си направила снимка. Колко струва да отразите подобна "новина" ?

Все едно е изкачила Еверест. Тъпо.

Е и какво от това? Аз пък се щракнах с Пенка от съседния вход.

И аз щракам една Пенка. Ма е през един вход.

Гнусно изглеждат и двете.