Блатечки: В сина си виждам своето продължение

Актьорът призна в тв ефир пред Диана Любенова, че не прекарва достатъчно време с новородения си син Борил.

Обратно в новината

Коментари - Блатечки: В сина си виждам своето продължение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа, моля Ви!!! Никъде в интервютата, които излизат в достъпните медии, той не сравнява любовта между двете си деца. Това, че дава оценка на своите действия в медиите е в резултат на очевиден интерес от страна на пубиката. За Ваша информация, всички постановки, в които играе, а и режисира, са страхотни. Хората се интересуват и от работата му :)

Оставете,МОМЧЕТО нАМИРА да Живее Живота си както намери за добре.БЪдете и Вие като него!

20 часа работа, докато се прибере, хапне, баня още 1 час и спане по 2-3 часа на денонощие. Е кажете ми при толкова спане, кога му е останало време за бебе и възможно ли е да оцелее човек без сън?

Повярвай ми възможно е да оцелее. Родиха ми се близнаци и 3 години ме оставяха да спя вечер 2-3пъти по 10-15мин. Мислех че човек без сън не може да кара - оказа се че може. Е не бих казал че през деня бях във възможно най-добра кондиция, но какво да се прави.

KaiRen

Е, на него, за разлика от на тебе, не му се налага да съжителства с децата му. Имат си майки - да си ги гледат. Според него той им дължи издръжка. И забавление от време на време.

В една колония - гето, каквато е България, хора като този са елита! Помислете си само с какво този, заслужава медийно внимание! Защо медиите непрекъснато ни тикат този курвар в носа с привкус на положителен типаж!

ама той твой ли е бе ? къде го пише черно на бяло. нали си играете там с оная силиконовата на "иди ми дойди ми", та сега ли се сети за сина си

Абсолютно измислен мъж, какво му е хубаво не виждам. Говори като, че ли не прави връзка с мозък и чувства, ако това са ни култур-трегерите, които по 20 часа на ден работят, горко ни....Глупав мъж, намерил глупава жена, това са...горките деца! Те обаче да са живи и здрави!

Не знам колко е талантлив, но очевидно не е от най-умните. Да сравняваш любовта си към двете си деца....и то пред медиите

Тази персона трябваше да се роди малко по- на югоизток,да си направи харем и да не ни дразни с поведението си

Ех, не спря с констатациите и определенията г-н Блатечки. Любовта ми към тази жена, към това дете, нама общо с любовта ми към другата жена, другото дете. Или обичаш някой или не. Големи обяснения. Обичай си ги всичките както можеш и не ни занимавай.

Да са му здрави децата,обаче този е неприятен отвсякъде. Кой го направи артист,та го доразболя и то от работохолизъм. А ние също ли да се разболяваме от гледката....Няма капка излъчване от тези увиснали,противни очи. А говорът му е трудно разбираем,роботски.

Поредното некоректно и неадекватно изказване. Блатечки не е виновен. Той е... горе-долу добър актьор. И обича да играе мъжкар. Лошото е, че и в живот влиза в роля. Или се дистанцирай от самото начало или се дръж като баща! Едното можело да говори и да му се радва, пък другото му е "продължение"?! (Жените явно не са важни.) Ми нека още някоя му роди.

Не разбирам защо всички се правят на тъпи. Ако една жена не желае детето, което носи, просто си решава проблема до 3ти месец. Грубо и неетично е да се коментират децата, които ние сме създали. Не мисля, че този мъж е невменяем и не осъзнава, че е дал живот и е длъжен да се държи достойно. коментарите му звучат, сякаш второто му дете се е появило без негово желание и участие. Звучи грозно и малко инфантилно.

Jeni

А в дъщеря си???

Махнете го тоя бе, махнете му снимката веднага бе!

аз деца не припознавам за свои, без днк анализ в ръцете ми

Диляна си беше навила на пръста да ражда, Дичо се усети и духна. Беше въпрос на време някой да изгори, ама точно Блатечки, дет се прави на голямата работа, не съм очаквал. Детето не е виновно, че майка му, вместо да си купи от донор сперма, реши да разваля живота на семейството на Асен. Времето ще ги съди всичките тези "зведзи", след време ще видим Борилчо в Биг Брадъра, като на Данаилов сина, да обяснява какъв е и що така...

Удивително грозна душа сте, г-жо/г-не Тото!

Мерси, Г-жа, вие Диляна ли се казвате случайно? Истината боли, знаем...

Блатен Асечки е готов да изиграе ролята на Напальон. Може би още малко да издребнее май.

Нашите деца не са нищо друго освен шанс , който ни е даден от Господ да поправим грешките си ! Те са всичко друго , но не и наше копие !

Не са и поправка на нашите грешки. Те просто са си хора, други хора със собствен живот и собствени грешки :)

Тоя пацул толкова ми е неприятен, че няма как повече.

Руиз

Гледам филми с негово участие: "Шивачки", "Маймуни през зимата". Играе противни роли и си мисля, дали той не е такъв и по характер. Защото гадните физиономии, които показва в "Шивачки" и "Маймуни през зимата" са изписани на неговото неподправено лице.

Браво, бе... нямате ли малко срам? Какво са ви виновни децата, че да си мислите, че е честно да обричате едно дете на нещастие? Отношенията между родителите са едно нещо, тях ги коментирайте на воля... Но поне децата оставете извън това! Особено когато става въпрос за едно новородено бебе

Абе уж е много зает, работи по 20 часа, пък има време за няколко паралелни връзки с жени.Явно това му влиза в 20-те часа работно време.И щом с две деца от две различни жени за 2 дена му става скучно...Ясно, ще работи по третата работа.Така, де три за щастие.

Щеше да е странно ако в сина си виждаше продължението на комшията. Само Дилянчето си знае. Всъщност може и тя да не знае.

дя-до

Ужас! Още един лигльо, който се мисли за мачо.

Бравоооооо!!! Аз пък в моя не виждам нищо. Само Блатечки вижда. Сигурно са извънземни, мъжете от тяхната фамилия. Ние понеже сме мухлювци, и по 20-25 години до сега де, живеем с една жена. А бе пълна скука. Ние сме мухлювци пълни, какво да каже? Истинските пичове ги пишат по интернет сайтовете. Ние сме мишки и будали.

Блатечки ТИ СИ ЗА СЕРИАЛ!!

това е старо бе, кои копи пеиства бе да е чел?

Жалко за момичето Катерина.Психическата травма от изневярата на Тати Асен е за винаги.И то да смениш майка й за кака Диляна от село Гу.....ци,метресата на Таки....и на ...

Със сигурност е гадно, но като виждаме поведението на баща й с още по-голяма сигурност може да кажем, че й е време да свиква. Блатечки никога не е криел, че ципа му е развален

RedHat

Факт, трудно се отказва на млада и красива кандидат утроба.Ние хората не сме светци, а и нека си признаем на нас мъжете полигамията ни е генетично заложена.Разбира се това не е оправдание, но не трябва да сме толкова жестоки съдници.Случва се, особено често в тази изкривена реалност с прецизно подменена ценностна система.Вече е все по-трудно да си праведен, и всеки сам трябва да я търси в себе си тази праведност, да я преоткрива и да я предефинира десетки пъти. Хора сме!

+200

Хубавите ябълки... свинете ги ядат! жалко за тази ябълка... познавам я лично... много грешки направи... но с тази свиня... no comment!

Нещо не му се отварят фаровете. Да не е махмурлия.

Това ли вие работата - да преразказвате тъпите неделни предавания, в които "звездите" взаимно си правят реклама и се опитват да прикрият това, което са (меркантилни бездуховни занаятчии) и да се изкарат това, което не са (одухотворени, интелигентни артисти)???

дирчовци....Ако поговорките които са мъдростта на народа за вас са цинични, обидни .... е тогава не сте от този народ, много сте зле,подкрепяте аморалното и мястото ви не е в публичното пространство.

блатечката да разкаже как краде от хладилниците на хората!

Нали имаш и дъщеря? Напиши нещо и за нея, да не страда.

Дъщеря му да не би да се казва Катерина, на 14 години и обича конете, или има и друга дъщеря?

ти със сигурност си от ония огорчени изоставени жени,дето се опитват да навират нежаланите си деца на бащите им и да ги продавате(висша форма на проституция е да продаваш детето си)и си мислите,че света се върти около копеленцата ви

Четейки коментарите Ви, мога да кажа следното: Много е грозно и не етично,да се коментира живота на някой,гледайки отстрани! И ще завърша така: "Нищо човешко не е чуждо на никой"и " Не избивай комплексите си , като плюеш по другите,това едвали ще те направи па-добър и по щастлив .А злобата,която таиш в себе си ,изяжда самия теб и само теб! "

"Много е грозно и неетично ..."!? Този човек излага живота си публично. Ти го хвали, а друг ще го осъжда - нормално. Ако не беше на показ, друга работа. "Четейки коментарите", и ти коментираш. Осъдително, нали? "Грозно и неетично"?

Коментарите, които ти наричаш, цитирам "Не етични" са за определена постъпка на определен човек, станала публично достояние.Много по-грозно и невъзпитано е да квалифицираш като злобни и завистливи непознати хора, чиито мнение не съвпада с твоето.

И двамата за нищо не ставате!

Не си прав! Тя става и още как!

и той става

Преди няколко години бях чела в негово интервю, че много бил верен на жена си, не пиел, ащото нямал време и т.н. Обаче една вечер бях нощна смяна в аптеката и Асен дойде да си купи презервативи и хапчета против махмурлук. Е как да вЕрвам на интервютата им? Пък и 20 часа. Хайде нема нужда да ни баламосва. Да си гледа децата и да замълчи.

Преоценени презервативи продавате значи... да не поверваш чак.

Ами да, явно са с изтекъл срок на годност...

Вместо да коментирате злобно, чуйте в Youtube песента Сняг над Сахара от филма с Асен и ще се научите да бъдете малко по-добри християни. С прошка се живее по-лесно.

Последвах съвета ви и видях песента. Доста постничко. На това му се вика "С трън да влачиш, няма какво да закачиш." Лечев - както обикновено - отличен музикант. Но вокалистът - действително е по-добре да замине за Сахара и там да пее, че да не се чува.

Г-не, снощи бях на концерт на този вокалист - клубът щеше да се срути от хора, които танцуват и пеят с него всяка дума на текстовете му. Вие очевидно сте възрастен човек и естрадата вдъхновява старините ви, но за нас има и други хоризонти. Много хора пеят в днешно време, малко могат да кажат нещо смислено.

Да са живи и здрави всичките от това Италианско семейство , но дано на красивата Диляна никога не и се наложи да изпита това , което е изпитала жената на Блатечки .

Много ми падна в очите Дилянчето с избора си да роди дете от този...ама много

Е какво толкова можеш да очакваш от една манекенка? Да се хване с някой учен ли? Пак по-добре Блатечки отколкото да роди от някоя мутра.

дя-до

Бе, мен ко питаш еднакво празни са им каците и на мутрите и на Балтечки.