Коментари - Алисия поддържа форма с хубав сън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тази устата и е вечно "избучена " напред ,като на шаран.Преди време в предаването на Росен Петров я гледах случайно и кожата около устата правеше такива бръчки ,като говореше или понечваше да се усмихне ,че направи се потресох.После явно ходи при хирурга си да я дооправи,щото беше ужасно.Сега е симпатична и поддържана-нормално,но чак голяма хубавица каквато непрекъснато прехвалват по клюкарските сайтове не е.

Алисия беше супер свежо и секси миньонче преди да реши да се разкрасява. За съжаление, реши, че не е достатъчно хубава и сега си носи последствията.

Ако не беше Алисия да ми каже как да се живее здравословно, просто нямаше как да знам.

Готина е Алисия. По принцип я харесвам много, но повече като светска личност и модел, не чак толкова като артист-изпълнител/певица/. Намирам я за симпатична и поддържана жена, въпреки че не е някаква неземна красавица, но като цяло е хубавка, съвсем нормална жена - има снимки, на които изглежда много добре, има и такива, на които не толкова и не е излязла добре. Като цяло през последните години доста подобри стила си на обличане и цялостната си визия - в момента залага на по-стилни и елегантни дрехи и не се разголва толкова много както преди. Като я гледах в предаването на Николета преди две седмици ми хареса визията й, доста напомяше на моменти тази на Виктория Бекъм и Шерил Коул.

Всички тези глупотевини от отвъдното ли ти ги прошепнаха, та така послушно си ги изтропала тук? А сигурна ли си, че не си обществено опасна?

Тая съм я виждал без грим и после ми ляха куршум. Нема по-грозно добиче.

По-скоро със здрав секс се поддържа жената. Но за нейно съжаление, дори платената любов не може да направи чудеса.

Това значи ли, че въпросната хай персона извива глас и снага по кръчмите от 8 до 17 часа?

Трябваше да започва статията Алисия показа перфектен фон дю тен.Здрав сън....то се вижда на снимката без грим, че явно не е спала от векове....

Хаааа много съм съгласна с теб !!

Въпреки фотошопа е очевидно, че Алисия още много, много трябва да спи...