Злати и Митко Павлов в процес на трансформация

Златка Димитрова и Митко Павлов решиха да се подложат за 3 месеца на специален режим, който включва само био продукти и тренировъчна програма.

Обратно в новината

Коментари - Злати и Митко Павлов в процес на трансформация | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз искам да се трансформирам - ама едно био кис. мляко в магазина е 2 лв. ...

Хайде стига вече с таз поезия насилена! Махайте я тази българска Кардашан - не се сеща кога да спре сама - да си ходи в кръчмето на Смокиня и да си пържи цацата ! И от време на време да поглежда към учебника за 7-8 клас....

и нас кво ни дреме живота на тези отрепки.

С индром на П остоянна У мствена Н едостатъчност

Златка ше става Златко, а Митко - Димитричка.

Смятам, че Златето трябва дя яде сирене с палмово масло от 3 лева и кренвирши за 2 лева от тоалетна хартия, а парите които спести от този хранитлене режим да дари за благотворителност.

Единственото което ще разберем от този проект е, как една нискообразована и безработна особа ще се храни с биопродукти които са три пъти по-скъпи и ще тренира с личен треньор, нещо което повечето млади хора за съжаление не могат да си позволят. Вероятно е заслужила това с умонието си да реве като магарица в телевизионни предавания.

А кой ще е мъжът? Това все пак не е шега работа, като да речем Прага, столицата на зимбабве...

И за капак трябва да ги пуснат в МЕГА УМНОТО предаване БИГ БРАДЪР, за да могат максимум мн.интелигентни хора да видят ефекта ...

Престанете да ни занимавате с тия боклуци - русата Златка, черната Златка и безброй тъпи златки в тая България. Няма ли достойни хора, да пишете за тях, а не за тия парцали.

ами чети за стойностни хора,не за парцали ама пък тогава няма кой да обиждаш...

Въй и от таз диета ,като им се премахне силикона,изучат географията ,оставят женените мъже с деца на съпругите им и синовете им.Като станат едни честни,хванат си работа,живеят скромно и не само да пълнят тоалетната с ако,защото зад Златиту,само една тоалетна,до сега е останала,направо,как да не се възхитиш.А аааааааааа ма те май не говореха ,за това.

Защо не включиха Миро Златкин, че той има нужда от сваляне на килограми? Странно е, че ЗлатитУ със силикона , изкуствени, нос, скули , джуки ще рекламира еко- био продукти. Важно за нея е да се пише, говори, да е на корицата за пари.

И аз така реших, само че три месеца на пушен свински бут, къвавица, вратни, котлети и много червено вино - най- сигурната противогрипна ваксина.

Чики-чики!!!.Включете някой който наистина има нужда от трансформация(физическа)!

ще се трансформират сексуално . тя в той , а той ще става тя .

Страхотна кампания! Представяте ли си - ако се включите и вие, има шанс да заприличате на Черната Златка! Че коя ли жена не си мечтае..?!

Ststar

Браво на Златка! След като изучи географията, сега почва биологията. Докато го докара до математика може да се пенсионира, а пък от толкова много участия в телевизионни предавания може и категория да и дадат. Патрашкова може да и помогне мемоари да издаде: Златка от страната на Златките - възход без падение.

Ей, тези двамата се бутат навсякъде. Винаги са готови да подадат крак за подковаване, само да ги има из медиите.

само плодове и зеленчуци ям и тренирам по два пъти на ден. Единственият резултат до момента е, че се изприщих от нитратите в тях. Никъде няма истински био продукти - всички мааме нитрати и ГМО.

А аз съм на постоянна диета, която включва предимно домашно отгледани храни. И не се изприщвам. Ама съм от село, където ни е по-лесно де...не ща да ви мисля гражданите просто, и с тая скъпотия по био магазините - как издаянвате, не знам...

Стига сте ни занимавали с тази кобила нещастна! Да прави каквото иска. Кой се интересува от това недоразумение?

Що не изберат мен? Избират такива, които нямат нужда от това.

и през това време само в ауспуха.

стига рива за комунизъма имаше ДДТ малоумник

Не бъдете жълта медия, показвайте ни нещо по- полезно. Не ми показвайте глупака и още по- глупавата златка. Видяхме колко струват. ВИЕ СТЕ ИНСТИТУЦИЯТА КОЯТО ОТСЯВА ГЛУПАЦИТЕ ЧРЕЗ НОВИНИТЕ. КАто допълнение към новината, защо не давате примерно аз как утре ще АКАМ. Хайде отразете я тази новина.

абе хора оставете ни на мира покажете ни нещо което е новина тази цял живот да се подлага на програми е ЗЛАТКА!!!!!!!!!!!!!!!

тази и трябва да яде само бонбонки smarties

Оффф, аман от глупости. На кой ще се показват точно? Народът няма пари да се усмихне, ама те ще им презентират био продукти - три пъти по-скъпи от другите. Всички знаем защо се допусно това био-сване. А беше време, когато всички хранителни продукти бяха БИО.

Ми не се бутайте по градищата все, бре, елате си на село. При нас всичко си е био - и тревицата, и това, дето я яде. И мааме омега 3 в изобилие. И като боднеш в градинката пари ти не трябват - зависиш само от труда си :))) и от божията воля...