Набедиха Екимова, че е влюбена в Иво Аръков

След изненадващи елиминации във "VIP Brother" водещата Ива Екимова събра най-малко положителни гласове от зрителите и напусна шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Набедиха Екимова, че е влюбена в Иво Аръков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз лично бих си я резнал с най-голямо удоволствие.Най вероятно с нея неможе да се избистри ядрената физика, но е в пъти по добре от жлембещата се Свиролетка или тая Сърчаджиевата дето незнам в кой монет ще и се разцепи устата.

На мен Ива ми харесва.Амбициозна,нахъсана,интелигентна,добронамерена,усмихната.Работи върху ума и тялото си.Предпочитам засмяна отколкото намусена жена.В повечето предавания в които участва по телевизията се държи на ниво-подготвена,възпитана,културна.Явно мъжете не харесват такива жени,защото почти всички коментари са негативни...

Защо се излагате да пишете глупави анонимни мнения и да единственото плюсче да е Ваше? Не разбрахте ли, че трябва да се скрите и никой, ама наистина никой не ви е харесвал.

И тая ли е ПР? Ако беше толкова успешна в професията си едва ли щеше да се набута в биг брадър за няколко хиляди лева хонорар.

Когато жената се сваля с някой е комплимент за мъжа и, а когато мъжа сваля се брои за изневяра...абе обърка се света с тази еманципация и тинтириминтри.

можеше да мисли, щеше да си направи извод, защо вече толкова години след всяка новина относно нейната незнайно защо и с какво известна особа, единствените положителни цъкания са от нейната мишка... Претенциите на тази особа са до степен болестно състояние. Рядко се среща 100% неодобрение, което определено и категорично означава нещо, което тя очевидно не може да разчете. Жалка картинка.

E какъв точно пък ВИП е Екимова... Лека му пръст на Дими, той си беше певец от класа... Ама таз мацка ми е далеч от представата за ВИП

При всяка смислена новина има два-три коментара. Когато стане въпрос обаче за някоя от тия тикви - Екимова, Златките, Глория, Мара Отварачката, Николета Лозанова и прочие тъпи кифли, винаги има цели страници с коментари. И ми писна да чета коментари от сорта, че хората влизат в Биг Брадър и се излагат. Ми не. Хората са си такива, каквито са. В Биг Брадър просто не могат постоянно да се крият и им лъсва. Галя от Каризма блесна с мръсотията и нечистоплътността си, Златка с простотията си, Жени Калканджиева с грубостта си и с поведението си на мутреса, а Ива Екимова просто като една лека жена. Но! Те винаги са си били такива! И глупавото не е, че хората са ги мислели за нещо повече, отколкото са, а че самите те са си повярвали, че са велики и не са съзнавали влизането им във формата какви негативи ще им донесе.

Добър коментар. Съгласен съм с изключение на едно - хората във Vip Brother си знаят че не са супер стока. А хората които ги гледат им е време да се сетят, че гледат глупости и трябва да сменят канала.

И със зрителите е същото, както с участниците. Умният зрител гледа и си прави изводите и поуките в посока, как не трябва да се изявява. Глупавият гледа и се кефи на грубостите и простотиите. Няма предавания /освен чисто детските/, които да не водят и до положителни и до негативни изводи и резултати. Зависи от нивото на зрителя и начина му на отсяване. С две думи - ако пред телевизора седят тъпаци - няма да станат по-тъпи от Биг Брадър, нито ще поумнеят само от "умни" предавания.

А с какво заблестяха "известните" мъже участвали в Брадъра- Тачо, Митю Пищова, Иво Аръков, Влади Въргала, Евгени Минчев...?

Тая Ива е копие на Жокера от Батман.

Кои са тези хора,които гледат това напълно лишено от съдържание предаване/шоу/?Такъв културен упадък. Небих си губила времете,за да гледам клукарщина и "мръсно " бельо на хора,които ги наричат ВИП. Просто се срамувам и се учудвам как се допускат подобен вид предавания. Какво градивно и интересно има в него? Може ли хора реализирали се професионално в една или друга сфера да допускат такова опорочаване на личностите им..Да явно е ,че става въпрос за пари....но хора,които сте се класифицирате като" ВИП"толкова ли сте закъсали финансово,че допускате така да Ви режисират.Незнам,но за мен достойнството,името и личността на човек изграждащ се през целия си съзнателен живот да допуска подобна гавра...Просто съм възмутена и ненамирам това предаване за положително.

Светле, оправи си малко правописа, че ми срамиш името! Хубав ден! :)

Май не си си губила времето и да посещаваш часовете по български език до трети клас...

Колко пъти да повтарям, че е то не е повод за запознанство?

Тук някой даде предложение, но то се удави в пошли одумки и коментари, затова го припомням: Крайно време е да въстанем срещу Халваджии и Бозаджии, които принизяват и опростачват нацията и вредят на децата ни...Ако сме нация, де...

Тоя Петрозар хич вкус няма или не е добре с очите или главата

Само не мога да разбера, кой го пробутва това градинско джудже Аръков, за секс символ?

E как кой ЛОРДА!...иначе нищо особено трътлест с 2 реда зъбки...амбициран да е известен на всяка цена и ако с Мика не стана ..леля Женя ще го извиси!

Като цяло това шоу започна много силно този сезон,бяха вкарани големи имена и се очакваше наистина да е много интересно.Честно казано до тук не виждам нищо,което да прикове вниманието,като други години.За мен най-интересен си остава ВИПа през 2009. Колкото до тази лигава блондинка,освен,че е адски фалшива личност е и доста палава като жена

Намирам тъпото шоу на същото ниво, както винаги. Що се отнася до персоните вътре - жалки скудоумни маниаци, влезли да изкарат някой друг лев и готови на всичко за това...

По какво професор и преподавател е тази перхидролена кифла???? С грим тя прилича на Мики Маус, а без грим прилича на Граф Дракула с бръчки.

Това е просто една жена, която иска своето място под слънцето.

Голямо одумване, големи приказки. Просто и двамата ги сърби и понеже са елементарни хора се "изпуснаха" в гащите. Горзноватата и сбръчкана преждевременно Екимова разбира се остана вярна на лицемерната си природа, тичайки и цвилейки към Петромир - "Обожавам теее!"

Петрозар :-)

И Петрозавър да е, пак ще има да му горчи сливата... и то бая време.

Ако аз се държа така с мъж, мъжът ми вероятно ще отговори като Петромил, но после няма да го видя. Обратното също. Или имаш отношение или не към даден човек и държиш на честта му, за твоята да не говорим. Апропо, как "опатква" една жена?!?

Хареса ми, особено последното изречение. И аз това питам.

патка-опатквам (с патката).

Адски неприятно и неестествено същество е тая Ива.Съжалих приятеля и,който изглежда пич.Имам чувството,че тая редовно му кръшка и той много не се изненада от видеото,където тя се чекнеше на Аръков.Лека жена,а има големи претенции за себе си.

Още една лампа, кога за последно й свети на госпожата ? Не я харесвам определено, но това не значи, че е лека ! Много свенливи девойки кръшкат като за последно, та така......

Аз много ги харесвам. Мисля, че ще са страхотна двойка - умни, успели, разбиращи, приветливи, сърдечни, кастфони, мастфони, тонколони, монколони, биберони, макарони... Get up у, get up у...

Тоя Аръков много зле горкия... В същност всички в тая къща са зле....

Па тая си е влюбчива...или както там му викат. Той Дими, лека му пръст, я ръкополагаше редовно по тази причина. Лично съм я виждал бушонирана.

Неприятна, превзета, фалшива жена, с неприятен глас. Петрозар изглежда класи над нея, но явно само така изглежда.

Изключително против сам побоищата. НО..... тая противна Ива явно си е заслужавала шамарите от Дими. Чак не вярвам, че го казвам....

Съм.... Ах тоя кредор....

Големият брат сглоби и показа на зрителите нещо , което Ива призна в Къщата, че не е против еднократна връзка. Браво на Петрозар, че защити достойно жената до себе си . Може те двамата като Калканджиеви да са за " отворена връзка". Ива бе изгонена , за да я предпазят от други нейни грешки, които би направила под въздействие на емоционалността си. Колкото до Иво Аръков той се " прикрепя" към известни жени, за да го забележат медиите. Поредната му жертва в Къщата , ще е Ели Гигова.

А дали защити жената до себе си или опита да запази собственото си достойнство?! Ако каже, че жена му е влюбена и й личи, това си е удар по него. Кой ще каже, че собствената му жена е привлечена от друг и това и личи. И то в ефир. По мое мнение човекът доста се мъчеше да даде някакво смислено обяснение за поведението на Ивчето. Определено няма опит и дар слово за подобни изяви. Не може да се мери с "изпечените" Евро, Патрашкова, чиято професия е лицемерие.

Биг Брадър - шоу което насажда омраза, разврат и простащина. Пример: Ако се държиш нагло и обиждаш хората, те те номинират и ти печелиш мисия. От там и голям бюджет. Тоест, за да спечелиш пари трябва да си гаден, да мразиш и обиждаш. Е, кажете ми тогава, какво трябва да прави младото поколение, като от екрана го учат да бъде лош човек и тогава ще успее в живота. И ние всички гледаме тези предавания и нищо не правим, за да защитим младите хора. Да се защитим всички от злото, което се лее от екрана. Толкова жалко за цялото човечество!

Как да не правим нищо? Аз от години не гледам нито bTV нито NOVA, от там и детето ми не расте с тези две телевизии и техните предавания.

Омраза ,разврат и простащина има навсякъде,бе брато...Биг Брадър ти е виновен за младото поколение и възпитанието му друг път.Възпитанието почва от семейството.Един формат от вида Биг Брадър си го контролирай с дистанционното.

Гнусарско предаване. А тия "Звезди за единия хонорар са готови да си дадат д-то под наем и да изтърпят всякакви унижения, включително и очерняне на имиджа и представата в обществото

Че тая скумруда не беше ли съученичка на майка му?

Всичко е по предварителен сценарий. Как така в студиото при Ники Кънчев се оказаха ТОЧНИТЕ защитници ? Как така точно Ива беше подготвена с облекло за излизане, докато другите бяха в " робските" униформи? Колкото до лицемерието, кой от участниците не е лицемерен? Кой от нас не е постъпвал лицемерно в определена ситуация? Не е ли нормално човек да застане до друг човек, който в момента е слаб и наранен? Не сме животни, които като стадо водено от силен водач, разкоства по слабото и немощно себеподобно. Превзето и лигаво поведение има Ива понякога, но това е ТЯ. По добре усмихнатата Ива, отколкото истеричните скандалджийки Камелия Воче и Жени Калканджиева.

Казват, че Ива била професор и преподавател , това ме изненада ужасно много. Професор, да прави масажи на всички в къщата, пред погледа на студентите и колегите си, за мен това е недостойно.

Подкрепям! И пред очите на детето й.

А какво масажира тая перхидролка? Мен ме не инетерсува каква е, а какво масажира? И дали нема да ми масажира мъжката мръвка?? :) Може и без ръце ...

В НБУ, ама не е професор. Ели Гигова я нарече професор, защото във Франция на учителите им викат професори.

Че тя да не е французойка, щот ходи да си купува парцали от Париж? Просто е една обикновена тъпачка, затова я нарече "професор" - за нея сигурно всички преподаватели във ВУЗ са професори.

Не само, че не е набедена, но си личеше, че е влюбена. Дори и да е монтаж, то той е много правдоподобен, но това са рисковете при влизане в Биг брадър.

Стига сте го защитавали тоя Петрозар. Едва ли е толкова тъп, за да не разбира с каква жена се е хванал. Те имаха връзка още когато съпругът на Ива беше жив. Не може да се кефиш, че една жена изневерява с теб, но да не помислиш, че един ден може и на тебе да изневери.

Имаха връзка с Петрозар, защото съпругът на Ива й изневеряваше с мъже.

омръзна да ни занимавата със слИВА клЕКИМОВА?

слИВА клЕКИМОВА /изписано точно така/ е мой ник, регистриран преди 3-4 години? Как стана така, че го взаимствахте ?

Тоя ник си е кофти отсекаде! Дано ти не си кофти човег

Приятелят на Ива изглежда страхотен мъжага, а тази лицемерна жена определено не го заслужава. Отвратителна свръх амбициозна и нагла. Жалко за хубавият мъж. При първа възможност от нейна страна 8ще има доста разклонени рога/Ако вече няма де/.

Какво пък му хареса ти на тоя от тъмната боя? Въобще не ми харесва, ама никак. А се е държал мъжки, защото е нямал друг избор, няма да седне да реве пред цяла България.После вкъщи какво е ставало те си знаят само.

Аааа, мъжкар е- хубаво тяло, хубав глас, но това е въпрос на вкус, разбира се. Мъжкарското му поведение обаче си пролича точно в сдържаните му коментари след това и контролът, който си наложи. Дали Ники Кънчев или друг от екипа щеше да запази самообладание при тази провокация?

Това дали Ива Екимова е влюбена във Иво Аръков или не е си е лично нейн проблем , който не касае никой друг освен нея , а що се касае до участието и във ВИП брадър бих казал , че е една изключително лицемерна жена , която ако се смята за представител на ВИП обществото в България то това говори , много зле за нас , като Народ.

Щом си е дала четирибуквието за пари във Вип Брадър, значи можем да си коментираме спокойно в кого е влюбена и в кого не. Но си прав, че е адски неприятна и лицемерна женичка.

перхидролена куха лейка

Хм, на таа кака и се чука, ита две не ивиди ... Ама нали много обичаше Дими и не може да си представи живота без него ... Хм, не се говорят силни думи ей така, на халост. Сега излиза, че тя е едно поредно курве, което си мисля не е вярно. Ама тя, като се прави на имидж мейкър, пиар и там квото си е съчинила - би трябвало да ги знае тез неща АПРИОРИ. А сега е АПОСТЕРИОРИ... А то се знае от векове, че жените имат една "раничка" между краката дето ги сърби и ска чесане :):):) Се ла ви!

Колко просташко изказване. Като е починал мъжа й, сега да се зарови и тя ли? не мога да ви схвана логиката може би, защото няма такава.... Не пожелавам на никого това, което й се е случило на нея!

В написаното има една "жилка" - да не се говорят силни думи АПРИОРИ и да се мисли какво се казва. Другото е интерпретации, според интелекта на четящия :) Ама щом казваш, че е просташко, си мисля че може и така да го виждаш. Човек вижда до там, докъдето може :) Факт. А му се иска да вижда повече (като друг, да речем), ама не може. Факт. Не се коси от това. Хората сме различни :) Да дирим обаче еднаквото си, сходното. Това ще ни помогне, а не да си вгелждаме в разликите си :) Бих желал да опишеш как стигна до извода, че като е умрял мъжа и, тя трябва да се зарови с него!? Между другото това е било практика при някои народи. И доколкото се сещам в момента и сега го има нейде по света. Ако ти е интересна темата - поразрови нета :)

Не искам да защитавам въпросната жена, но всичко се преживява, няма основания да не продължи напред след смъртта на съпруга си след определен период на скръб. Единствено, което не може да се прежали в този живот е да надживееш рожбата си !

Когато изгубиш толкова близък човек е нормално известно време да си мислиш, че и твоят живот свършва. Но той продължава, жената е млада- трябва ли задължително да бъде лишена от любов и опора, защото е вдовица? Не се изказвайте така въздушно.

Никаква любов не се заражда, Иво си набира клиентела просто.

На мен ми стана жал за Петрозар- нищо не подозиращ отиде да я защитава и му пускат това клипче. Достойно го изгледа и отговори на тъпите провокативни въпроси на Ники- евала!

O Боже! Тая никога няма да спре с историята за мъжа-самоубиец и за това, че някой трябва да и плаща пари за това... Такива трябва да бъдат карани да работят принудително срещу минимално заплащане за да видят как се изкарват пари. Баси и наглата елементарна женица.

Направо е гнусна. Този мъж с който живее, явно е прекалено елементарен и тъповат, след като това което видя не го обиди изобщо.

Няма как да знаем какво му е било- просто се държа мъжки и достойно, според мен. Какво трябваше да я пребие ли?

Не да я пребие. Просто не трябваше постоянно да повтаря, колко много се обичат. Това беше смешно на фона на видеото, което видяхме и изобщо не беше мъжка постъпка.

Изключително фалшива, неприятна и лицемерна.

Ива е направо чудовище без грим. Ужасна, просто ужасна. Нищо общо с образа и, който сме виждали по списанията.

Аз се питам кой ли гледа това предаване ? Не е ли обидно да си воайор ?

Че кой я е обвинил? Всички видяхме кравешкия й влажен поглед, когато е около или върху него /масажи, докосвания, галене.../, смеха и доволството й от неговата компания. Видяхме и сълзите й...А и как щяла да го "опатка". А после като я изгониха се метна на Петрозар, когото обожава....Това ако не е двуличие, какво е?

Нашите доморасли "звезди" или са измислени или сами се обявяват за такива. А що се отнася до това често споменавано по медиите момче, явно е много обичлив, та ту една, ту друга лична българска мома му отдава сърцето си. Ами хайде да си избере някоя, та останалите да мирясат.

Ива Екимова е жена!!! И като такава никога няма да и достатъчна любовта, парите, вниманието и т.н. и то само от един мъж. Жените обичат с ушите!!!

Хайде стига, то на мъжете стига ли им вниманието само от една жена? Вие обичате с очите. Квит сме. Всеки обвързан човек има нужда от чуждото внимание от време на време. Подчертавам - чуждото, действа добре на самочувствието, осигурява емоция,тръпка, които в дългата връзка се губят. Съвсем различно е само да флиртуваш и да изневеряваш. Важното е да знаеш кога да спреш.

Сложи си един червен фенер пред дома!!!

Всеки си мисли, че знае кога да спре. По правило -преди да започне. Но всеки разчита, че ще устиска на външни атаки или ще съумее да се скрие от тях. А иначе, спира когато мине главата и опре в раменете. Ох, то пък нямаше рамене...

Това мъжете обаче сте много тъпи същества. Очевидно беше, че се заражда нещо между нея и Иво Яръков, оня малоумник приятеля и обаче и вярвал. И понеже нямаше време да се доразвие историята с Иво,давай да правим дете с другия,че е по-сигурно. Няма проблем

Иво Язъков*

Екимова по-скоро би трябвало да бъде обвинена, че не е била достатъчно влюбена в Дими (факт)! Тази госпожа създава впечатление, че не би могла да се влюби в друг освен в себе си! Един от "най-синтетичните" хора, които сме виждали на екран в реалити. Тя е много лош PR както за клиентите, така и за себе си.

KaiRen

Ако можех, щях да ти сложа стотина плюса, ама не става.... Точно така е! А и който й е казал, че се гримира страхотно, не й е приятел. Изглежда ужасно, когато е намазана и сносно, когато е ПОЧТИ без грим. А ако не можеш себе си да представиш добре, то как ще представляваш другите??? Лека му пръст на Дими, но той беше нейната ракета-носител.

Много е бързал да избяга от тая...

Плюсът го слагам за последното ви изречение! Струва ми се, че това е най-същественото за тази ВИП-персона!