Проф. Кадурина: Не е важно да изглеждаш млад, а адекватен

Проф. Мирослава Кадурина и актрисата и бизнесдама Ева Борисова представиха своята концепция за красива кожа в столично заведение.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Кадурина: Не е важно да изглеждаш млад, а адекватен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вапросната докторка станала професор ! пази боже ! да не споменава изобсто иммунохистохимя, застото нито тя нито които и да е от бг- дерматолозите имат понятие от иммунохистохимя . в тази клиника на александровска болница са се сабрали лекари с роднински вразки по между си .марзеливи и алчни за пари ! транслитераця !

За съжаление, без допълнителните процедури и тя нямаше да изглежда така, както сега. Но всеки търси да популяризира методите си, за да може да прави пари от това.

Дали наистина е такава голяма крадла? Сигурно. Че и има очи да се показва.

Би следвало да се коментира, че Кадурина е адекватна най-вече към парите. С любовника си генерал Тонев добре ограбваха и продължават да ограбват ВМА и подчинените и болници, а от това са потърпевши не само МО и БА, а всички българи. Няма ли най-сетне тези боклуци да се поставят на мястото им - в затвора!

Не че съм фройдист, а само искам да попитам. Промяната във външният вид, не трябва ли да води и до промяна на поведението в леглото? Аз лично го смятам за определящо.

На тази докторка Кадурина само като й погледна образованието и кредитите и се чудя как изобщо е станала директор на департамента по дерматология?!?!? Ще ми е интересно да събеседваме с нея по курса, който е описала "Immunohistochemistry and dermapathology" ... Да видим знае ли тя изобщо що е то Immunohistochemistry и как се прилага в сферата на дерматошогията .... В България за съжаление по високите постове все такива разни смешки седят и се мислят за голямата работа ....

Имунохистохимията е огромна и неразделна част от дерматопатологията, незаменимо диагностично средство особено при автоимунни заболявания. Не подлагайте на съмнение квалификацията на проф. Кадурина в тази област, смешно е.

Да, бе, "спри времето"!, само това не може да стане

Много са красиви и младолики и четиримата на снимката, което говори красноречиво за професионализма на д-р М. Кадурина. Браво!

И аз съм впечатлена от Флорин, след като я гледах в Брадъра. И тялото, и кожата й са перфектни.

Поредната реклама.

Дали си адекватен или не , няма значение ,щом имаш пари.Същото важи и за младостта - имаш пари- изглеждаш млад, нямаш пари- спаружваш се.. :)ИИИ.. да си пожелаем да имаме пари и да бъдем вечно млади!!!:)

Откога Евелина Борисова започна да разкрасява?? Или тя е само спонсорка, бизнес дама..........

Много на време е тази статия, след публикацията за Рене Зелуегър. Тази жена изглежда ужасяващо!!!

Ми то с тия напълнявания и отслабвания...Щом не се е разпаднала още пак добре...

Ирина Флорин е номер 1 сред звездичките. Наистина изглежда малка, сладка...

а щастието в личния живот кзде го коментират. То те прави да иъглеждаш радостен, свеж и адекватен. Само с машини и процедури не става