Рене Зелуегър отсече: Нямам пластични операции

Рене Зелуегър нарече слуховете, че си е правила пластична операция, "глупави" и обясни промяната в лицето си с това, че е по-щастлива.

Обратно в новината

Коментари - Рене Зелуегър отсече: Нямам пластични операции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Холивуд, а и не само, е жесток към жените. Нямат право да остаряват, защото иначе си губят работата, и това ги принуждава да се оперират. Само ако знаете какви цени имат разкрасителните процедури... за най-новия метод например (Ултрафърм), ЕДНА процедура е 1900 лв.

Изглежда остаряла,сбръчкана,повяхнала,съсухрена,занемарена и не щастлива.Язък ,каква свежарка беше..

Това е някаква жена,която се представя за Рене,но не е тя, дори не е двойничка

Рене беше красива жена.В нея имаше мекота,женственост.Наистина беше хубава жена.Сега е замязала на оня кон и травестит Камерън Диас.Жалко наистина обезобразила се е.Като камелия Тодорова ,каква беше,каква се направи.

И аз те "отсякох", ама сега отричаш!

За тях е много трудно да останат на върха, за това с риск за живота си и с обезобразяване се подлагат на пластики. Психическия удар, че си непотребен вече в Холивуд е най-ужасното нещо... и ти размътва мозъка фатално....

Първо -лицето си е нейно, второ- пластичните операции не са престъпление, трето- как тя изглежда си е найна работа, не ваша!

Четвърто- хич не ни дреме. Но истината е, че прилича на обикновена лелка. И познатата Рене вече я няма.

Може да се приеме като успех, ако собствената и майка я познае от първи поглед.

заприлича на Мики Рурк явно силикониста (ботоксиста) е един и същ

Подлъгала се е от многото "доброжелатели" дето й критикуваха присвитите очи, и вижте сега какво стана - прилича на обикновена изсъхнала гюдерия. Язък !

дори няма смелост да си каже откровенно, то е от-ясно по-ясно че имала операции, но наи-смешното е лъжите и измислиците дето разправя сега и... то всичко е измама в неиния бизнес, така че и тя продлъжава в тоя дух...

Ани, не си права. Според мен е абсолютно очевидно, че НЯМА пластични операции.Ако имаше,щеше да е подпухнала като ужилена. Жената ПРОСТО СИ Е ОСТАРЯЛА. Но пак е чаровна,само дето вече не е така млада.

Тъжно е да видиш как една жена се е опропастила. Както се казва "Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи". Харесва ми ролята и в "Чикаго". Тъжно, много тъжно.

И Майкъл Джексън, лека му пръст, беше избелял ей така... А тази е замязала на нищо, поредната безлична статутия.Отварат са тия операции

Това направо е друга жена! Жалко!

И преди и сега си е била голяма зотка!

За мен най-разпознаваемата черта на Зелауегър бяха тесните и като цепки очи - къде са те сега? Тая ококорена кифла няма нищо общо със сладураната от "Бриджит Джоунс", "Аз, моя милост и Айрийн" и ред други филми... Не си била правила операции - да ги разправя на сляпата ми баба...

Мхм, и Майкъл Джексън стана естествено бял и без нос ...

Касапите на никого не прощават.

Холивуд не прощава на никого. Кого лъже??? Коренно различна физиономия има вече. Нямам думи. А беше толкова сладка и очарователно закръглена. Напишете Renée Zellweger surgery в google и вижте сравнения на вида й от преди и сега - доста корекции са били. Само с диета и спорт не мисля, че е възможно да се промени до такава степен. Смешна е, че отрича.

Очарователно закръглена? В "Бриджит Джпунс" си беше направо гадно дебела и отпусната.

Явно не знаеш, че има артисти които като влизат в роля отслабват или напълняват заради нея с по 20-30 кг. Вземи се ограмоти малко и не плещи глупости!!!

Тя е от малкото актриси, които за да влезнат максимално в роля качват и свалят килограми драстично. По принцип е доста слаба и има хубаво тяло. Така, че евала. Повечето хора не го умеят.

Дърта, дърта ама ще яде пърта. :D

Ами то красотата явно е химия + геометрия , според статията. какво да кажат тези , които не могат да си ги позволят.

Всъщност, естествената красота е липса на геометрична симетрия.

А дано, ама надали. Ако не си се рязала моменталически започвай да нагъваш сланина и кървавица, за да ти се върнат сладките бузки от едно време. На малко жени им отива да имат по някое килце отгоре и тя определено е от тях.

След 2-3 г. ще прилича на Камелия Тодорова

Брррр. Даже Йорданка Христова изглежда по-млада, а е с 10 години по-дърта. А какво гадже е.ливо беше Кеми Тодоров, преди да се пропие и разпадне като парцал под множеството неуспешни пластични операции. Даже по едно време за достоверност, ни говореше български с английски акцент от запад, но англосаксонеца и би шута и проговори български отново тук.

Като те бие парата и се чудиш каква простотия да измислиш...

Опнах я няколко пъти безоперативно и сега е щастлива.

Не се учудвам- в 21 век сме все пак! Нашият Бойко, примерно, на ден си сменя три пъти мнението. Пък Ренето- лицето! Все пак има и по- лошо- 80% от населението вече е с премахната оперативно съвест и човечност и нищо- живи и здрави са!

Тази актриса винаги е имала много отличително лице от останалите - просто няма как да я сбъркаш. Тези операции които си е направила (нищо че отрича) са я направили енда от тълпата. Освен това никак не изглежда добре :(

e тя е луда

Прекрасна!

Ужасна!