Войната между Ласкин и Николета продължава

След като в предаването на Николета Лозанова по бТВ показаха Иван Ласкин да пие и да се качва зад волана, войната между водещата и актьора се развихри.

Обратно в новината

Коментари - Войната между Ласкин и Николета продължава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лозанова, Божинова?! Скоро ми се наложи да гледам "предаване" по някоя от телевизиите, където видях зле облечен скелет с много грим, отвратителен глас и маниери. Помислих си, че е шега от страна на домакините, както се и оказа. Накрая на простотията, която се сипеше от екрана (не мога да си спомня името на селянката с лош - май пловдивски диалект и визия на евтина стока), се запитахме:" Коя е тази". Явно, никоя. Накратко ...НИЩОЛЕТА

воината между дегенератите - алкохолик срещу па...вра - сеир за българския народ

Hиклозета=помия Hиклозета, ха-ха. Tочно название. Ласкин поне е талант, макар и пияница, много таланти са били алкохолици, много гении дори, но са оставили изкуство и красота след себе си. Kакво ще остави никлозета?- помия , ето какво. - Много сте прав/а, Никлозета от самото начало по най-грозния и недостоен начин избра как да "блесне"в медиите, като се излъга да даде интервю на Карбовски още по времето, когато онзи смешник Лозанов смени Ася с нея. Карбовски като много по-умен и съответно хитър човек надуши къде е лайняната сензация и си направи материала, а тя ако беше умна и искаше да има що-годе някакво достойнство, точно тогава трябваше да се скрие в миша дупка и да не шава поне година. Но празноглавите кукувици с изцяло променен фейс и цици от пластични операции са нетърпеливи и не знаят какво е финес и поведение на Дама. Те могат да се държат само като жени от най-долнопробното простолюдие.

Като казах "Лозанов" визирах Валери - майтап

Следващата ми еротична фото сесия за мъжка списание ще бъде как дрискам в клозета - снимки в едър план. С малко фотошопче. Мммм, миси на Ласкин, че ми даде идеята.

Николозета лъже! Не си спомням да съм карал след като съм употребил. Проблема е че не си спомням и как съм се прибрал. :))

Кой лъже бре, аз съм света вода ненапита и никога не съм шофирала нашмъркана с чичо Коко, докато детето ми е в колат!

Никлозето, Ласкин може да пие, и кво като пие?! Това откога е нещо срамно?! Целият свят пие, Никлозето. Но Ласкин е невероятно начетен и ерудиран човек, Никлозето, а ти не си прочела и три книги на кръст, Никлозето. Ласкин има огромна обща култура и познания, а ти, Никлозето, ти знаеш само чалъми по разкрасяване на козметични дефекти и даване на пари за черни магии. Ти си духовно-културна хлебарка, Никлозето, хлебарка, оцеляваща благодарение на това, че лази в каналите между лайната. Пари да ми дават, върху теб и сополът си не бих хвърлил.

Абе нека си пие, проблема е като пие да не шофира. Пияндурници като него що народ изтрепаха и закон ги не лови!

В трамвая видимо почерпил се мъж стои до възмутена жена. Тя: Господине вие сте пиян Той:Госпожо вие сте грозна, но утре аз ще изтрезнея, но вие по-хубава няма да станете. Ако грозна се замени с елементарна точно се получава за съществото николета.

Защо тия боклуци само се плюят а не се трепят!? Би било от голяма полза за всички останали!

тая шлякурда за каква се мисли?в тоя живот няма да стигне иван ласкин,нооо като птостоту.ка ограничена и тапа пу,ка е ненадмината.мери креватите на далго и широко само и само да е в телевизята,

Никлозета Куртизанова

Hиклозета, ха-ха. Tочно название. ласкин поне е талант, макар и пияница, много таланти са били алкохолици, много гении дори, но са оставили изкуство и красота след себе си. Kакво ще остави никлозета?- помия , ето какво.

Hиклозета не харесва това !

Ашколсун, булка! Този наистина не изтрезнява, а и съм го чувал да се хвали по радиото, че кара най-големия джип в София, и под седалката си държи бухалка. Мутрата си е мутра, независимо какво работи.

Такива пияндета като него са каба. Бухалка носи от страх. А може и да не носи... Но за тази пача е прав.

ще засенчи и вулева и венетка по простотии.

Ми не знам какво да кажа!? Тия двамата ли се явиха проблема в държавата(точка). Това е.

настана вечер и........ми се допива , ако може Николета .......да ме приспива........, а Ласкин да си пра.и филми......

Коментарът ми ще бъде скрит, та хайде със здраве....и само Лудогорец!!!

А бе, ДИР, вие знаете ли какво е война? Каква война може да има между неграмотна селянка от пловдивските села и алкохолизиран плондир, играл в киното по мое време? Това си е селска гюрултия на дувара. Да ви еба и ВИП-посерковците, с които ни занимавате!

Браво, Гай, браво, Юлий!Само така!

Че Николетка не е цвете,не е,никак даже,ама и този плондир-пияница също не е и няма нищо лошо в това да се види какъв е! И за каква звезда иде реч....ама моля ви се...! Все повече такива "звезди" и техните звездни моменти да ни показват в предаването! Треперете зззззззззззззззвезди, ХОХОХО!

Интересно докога медиите ще лансират такива пропаднали лица като николета, пък женени за известен футболист, тя не е нищо освен една бивша държанка и елитна прост....

ТАЯ ЧЕРНА ЦИГАНКА - МРЪСНА ПРОСТИТУТКА, ТРЪГВАЛА ДА ВАДИ КОМПРОМАТИ НА "ВРАГОВЕТЕ СИ". ЯЯЯЯ, МАРШ МРЪСНИЦЕ В ЦИГАНСКОТО ПЛОВДИВСКО СЕЛСКО ГЕТО! КАТ СИ ВИДЯЛА МАЛКО БЯЛ СВЯТ И ЧИСТИ ЧАРШАФИ И МНОГО ПАРИ, МНОГО СИ СИ ПОВЯРВАЛА, ЧЕ СИ НЕЩО - БОКЛУК С БОКЛУК, ПЪК И ИМАШ НАГЛОСТТА ДА СЕ ПОКАЗВАШ МРЪСНА ПАЧ.ВРО!

Някой иска да прилича на Албена Вулева!!!Не й се получава, няма този умствен капацитет, съчетан с вербална агресивност, дори със скрити слушалки в ухото!

гюбюр николето ти си седнала да коментираш живота на един които от дете е на екрана с талант.а ти с какво си на екрана с креват.

Каква война с Николета? Тя е едно силиконово лице под контрола на опростачващите нацията опусуми: Иван и Андрей. Тея двамцата отдавна са загубили мярката за журналитистика, етика и морал.

Иван Ласкин беше много хубав мъж. Но годините не подминават никого, особено, когато водиш нездравословен живот. Надебеля , погрозня и остаря. А беше супер пич.

И оглупя!

Сравнението с Eddie от обложката на един от албумите на Iron Maiden e много сполучливо.

повечето коментари тук са написъни явно от самия ласкин...ласкин целиа ден само пишиш коментарии подобре пиини една ракиа излес навън и карай колата.... николета има смелоста да кретикува пианите а вий всичките я уплюхти... ако бях на ващо место штях да се завръ в миша дубка нештасни зависници ......и мен уплюхти за придишното ми мнение защътото казъх изтината

тои го я яд на николета че е пълен толум с рятка коса а тя е толкова красива сексапилна и млада и има пари а тои трябва да играй роли за жълти стотинки или центови имам чуството че тук освен него са писъли всички комлексирани квазимоди не риализирани в животът и светът а ас са раддвам на животът и сам много штаслива за разлика от вас

ами стани и ти като нея, прост... с това някой изкарват добри пари

неграмотно момиче, не си прави труда да пишеш, първо трябва да се наручиш на правопис и правоговор

Малее колко си проста, направо къртиш!!!!

Страхотен правопис...! За другото да не говорим! Бегай на село!

Представям Ви истинския автор-Николета.Познах я по културното,смислено граматически и пунктуационо правилно писание.Това е вече мисъл за титани в порно индустрията,околовръстното,около футболисното в съблекалнята други такива възвишени места на творческа мисъл,духовен възхот и красиви отношения.

Илона, Илонке, шаБка ти свалям , сИстрице! Разбира се че Илона преиграва с правописа, т.е влиза в тона на ВИП атмосферата в сайта! Ако човек в действителност е толкова неграмотен, с положителност няма да можИ да си включи кУмпУтеро!

Сори, ама не позна.Гарантирам ти - имам лично познати с точно толкова умствен капацитет като на Илонка.Боравят със смартфоните по-добре от мене.Нищо, че не са чували за Вазов и Ботев и Левски асоциират само с футболните отбори.

Към Ани - толкова много правописни грешки не съм виждал скоро в коментарите, студентка, как ли пък не.

Това е ива от сутришния материал, според мен, всичко е майтап:-)

Сутрешен, да не ме почнете и мен:-)

Считам, че НЛ се изчерпа като журналист. Време и е за политиката в ББЦ. . . . . и всичко ще си дойде на мястото!

Ас харесвам николета лозанова. тя е умна и красива интелегентна и мисля че можем да сми приятелки защото и аз сам като неия. Ние красивите трябва да се поткрепяме. николета ти си моиата гордост моията цел. искам да съм като теб мислиа че имаме сходни качества - и аз съм красива уча вишо в нов български университет и като се диплумирам там ще запиша журналистика. мога да ти стана асистетнка и да заменя оная пловдивчанка дето не може две думи да кажи правилно. и всички който плуете николета - престанете тя не засложава това. ники любима моия си си мои идол и аз вървя по твоите стъпки!

Това е суровата истина ;)

Каква война може да води един известен актьор, хубав и умен мъж с една мърла /не искам да използвам точната дума уличница/, която е известна единствено с броя на футболистите - знайни и незнайни, с които е преспала? Изобщо не му пука какво ще каже и покаже изживяващата се като тв звезда Николетка. Защото той знае кой е и каква му е цената, знае и нейната - като на залежала стока в промоция...

Какво му е хубавото на тоя чичо? Шкембето? Лицето като трюфел или пиянския инелект?

Че Николета е за съжаление така е ... Ама Ласкин не е никакъв мъж,а само едно пиянде

ани, ти да не си Ива :-)

така е николита е моя идолът щот изиади циал банан за блакотворитилност и ас сащо и подръжавъм многу и ас съм от плодив и искъм да стана водища в битивито кату неиа.

Алкохолизмът е болест, а проституцията е право на личен избор... Не бива да се злоупотребява с личната трагедия на един човек, в името на това да трупаш рейтинг. За съжаление у нас евтините курв... и изтърканите и бездарни педали паразитират на гърба на интелигентните и съзидателни хора...

Не е възпитано да се плагиатства, но ти прощавам-позицията ти ми харесва ;)

кой кой кой допусна тая никаквица в бтв????????????

който я е клатил той е....

Kalin

С всичко съм съгласен само това за 15 хиляди евра на секунда....е меко казано лъжовно-това е цена за бая минути реклама;-)100% плащал съм там.

Kalin

Ласкин такъв онакъв пил не пил е светлинни години над Николета а и това НиКлозета и подхожда супер евала добре е видял приликата;-)

Нима Ласкин не разбира, че като си избира такива мишени като Николета, може само да загуби..?

Hякои трабва да каже че царят е гол.

Никлозета ахахахахха

Ако това за цената на рекламно време в тв-то е наистина така - смятайте от реклами колко печели телевизията и всяко едно предаване, особено онези формати - брадъри, сървайвъри и подобни простотии. А народа се лъже да им гледа ивтиното театро и праща sms-чета да гласува за глупости. А после пак ще излезе някоя статийка как Халваджияна (не ми пука за точното име и сие имали не знам си каква луксозна къща не знам си къде по света и какви вип пътешествия си правят семейно еди къде си...

Нахалета стана най-голямата клюкарка в България.Нема толкова просто същество.Мен би ме било срам да се ровя из личния живот на хората, но за пари е готова да се зарови и в л*а!

В едно предаване тя призна, че сценаристите всичко правят, а тя само чете текста. Много кухо същество.

Да ги съберат двамата на едно състезание по решаване на кръстословици . Аз залагам на Ванката . Много искам тази ... , как и беше името ... , да каже Монровия какво е .

Това ще е готино, може и по бюст да се състезават:-))

В отговор на хилядите зрителски обаждания защо Ласков не участва в този сезонна VIP Brother получихме следното изявление: "Имахме голямо желание звездата на кварталната кръчма "Куцото Куче" - Иво Ласков да вземе участие в това издание. За съжаление, спонсорите на предаването не успяха да удоволетворят заявените от Ласков количества алкохол"