Евгени Минчев: Сълзите на един мъж са цялата му сила

Евгени Минчев заяви, че докато е бил в Къщата на „ВИП Брадър”, не е плакал за актьора Иво Аръков.

Обратно в новината

Коментари - Евгени Минчев: Сълзите на един мъж са цялата му сила | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Тити?

Дрънкало, пълно с комплекси. Бъди, какъвто си и не искай всички да ти се възхищават!

По рев го докарва кат някой юнак балкански направо.

Кай чесно! Кога стана мъж!?

То и "стихотворението" му беше посветено на това колко е дал... Имам минута свободно време и му я посвещавам :) "Един пидал и то какъв с перчем като на папгал гъза, ривеше снощи от екрана ах каква голяма драма."

Евгени Минчев си е клоун.Той винаги може да се разплаче или разсмее,такава му е ролята,но е от злите клоуни.

Евгени казва верни неща. Става ясно след като се показа, как се развиват нещата в къщата на ББ. А клоунът е голяма фигура. Показва в засилен вариант и лошото и доброто у хората. И даже е архетип в психологията - науката за душата.

...то и Хитлер е казвал някои верни неща, но...е заклеймен.Много от пишещите във форумите също казват верни неща но ... никой не им обръща внимание. Колкото за Евгени Минчев преди години ми беше дори симпатичен дори но напоследък стана прекалено злобен, нападателен и вулгарен.Това не ми харесва дори да казва някои верни неща ,не е това начина и пошлите "шоута"( където му плащат) не са мястото.

Абсолютно вярно. Българите масово мразят интелигентните хора и затова ги заклеймяват, страхуват се от тях, зли клоуни ги наричат - а проблемът им е единствено, че са недостатъчно образовани и начетени.

Luna0102

Един мъж може да си позволи да плаче, ако някоя голяма трагедия е станала, другото са лигавщини. Този сигурно плаче наравно с бабите като гледа някоя сапунка и си мисли че е голям мъж, а си е само баба гей.

че той за мъж ли се брои?!