Хелън Мирън стана рекламно лице на 69 г.

Хилън Мирън е живото доказателство, че възрастта не е никаква бариера за блясъка.

Обратно в новината

Коментари - Хелън Мирън стана рекламно лице на 69 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Хилън Мирън е живото доказателство, че възрастта не е никаква бариера за блясъка" -- Точно обратното, тя е доказателство, че всяко правило си има изключения. За съжаление - твърде редки, защото всичко зависи първо от гена.

Браво на Л'Ореал. Излъчва невероятен финес и класа. Всяка жена, независимо на каква възраст, би искала да изглежда като нея на нейната възраст. А с Л'Ореал - това е възможно. Мисля , че това е посланието. Остарявай като катедрала, а не като цървул

стига с тая "баба", жената си е на тази възраст и това е! много селски коментари от селяни... станала е рекламно лице понеже става вапрос за продукти за жени на подобна възраст, нищо не разбирате явно.

Като за 69 годишна жена е доста добре, но за 69... не мерси..

Бабата за годините долу горе я бива но тази работа не е за нея а за внучките й ....

е явно за теб върастат е бай -важното за личността , ама тя може да е по -красива от много млади жени

А ти защо мислиш, че на света има само " внучки"? Вероятно, защото изобщо не можеш да мислиш. Жената си е жена на всяка възраст и иска поне да изглежда добре. И е изключително тъпо, когато 16-годишно момиче с перфектна кожа рекламира козметични продукти. Аз виждам нейната реклама по-скоро като: Употребявайте Л"Ореал, за да изглеждате на нейната възраст като нея.

Че и купим на буля Пена мазило,ама дали че стани младааа?

Ще ми се да ви видя как ще изглеждате на нейната възраст. Освен че е превъзходна актриса, Хелън има излъчване, стил, дух, което е много повече от нашите силиконови скарлетки и чалгаджийки.

Ева, не се хаби - негативните коментари са от балкански Ганьовци - недодялани, прости комплексари, но със самочувствие.

Съдейки по пропорциите й тя никога не се е доближавала дори до представите ни за пропорционален чонек. Късокрака тетка на токчета.

Много яко парче!Ше й скъсам аналката от целувки...

По добре късна слава отколкото никаква, ама има яки бълдъри, за рекламно лице на козметика става-като си млад такава не ти трябва.

Супер си е бабата!

Хелън Мирън или Елена Мироновна, както в всъщност е името й, въплащава в личността си талант, професионална подготовка, много труд и разбира се късмет. Като талант може да бъде сравнявана с Мерил Стрип! Дано някой ден някоя българка или полубългарка да има нейния успех и признание във филмовото изкуство!

В лице са я "докарали" пластичните хирурзи, но на фигура си е тьотка и половина. С дълга рокля до долу - да, иначе не важи. Sorry!

не си естет, а обикновен хейтър. Все за нещо ще намери да се начумери, както се казва. На 69 (!) години е перфектна. А какви стилни тоалети! И тук спирам, защото с глупак не се спори.

А ти виждал ли си я каква фигура е имала преди 35 години?

Ммм, не е била от впечатляващите фигури! Понастоящем обаче изглежда много по-добре от красавиците на нейното време. С възрастта е добила стил. Изглежда изискано и ако не си демонстрира отеклите глезени, няма да има грешка!

Не си хейтър, прав си.Не всяко различно мнение е хейтърство

не, някои са обикновен хомосексуализъм.