Спечели приказен ученически комплект с ”Кутийковците”!

Вземи своя Комплект подаръци със забавните герои от анимацията "Кутийковците"!

Обратно в новината

Коментари - Спечели приказен ученически комплект с ”Кутийковците”! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е хавата след празника, сатанисти!

Учете ги, учете ги! После да не се чудите защо ви пренебрегват, искат, но не дават нищо от себе си и само мислят за чукане, пиене и бягство от страната. Сигурно ще ви е трудно, направо невъзможно, да им кажете две думи за Сирни Заговездни и за християнския Вси Светии, защото и вие нищо не знаете! Ужас! Кого да учиш по-напред?!

"Прост народ, слаба държава" болезнено вярно

Ама големи лицемери, псевдо-патриоти сте налазили тука! Научете се поне правилно да пишете на родния си език! А св. Валентин празнувате ли? Ами Коледата - на 25-ти декември по католически ли я посрещате или на 7-ми януари, според православния календар? Всеки сам си решава какво и как да празнува, голяма драма за един празник!

Офчи, няма "католически календар". Има Грегориански и Юлиянски. На 7-ми януари празнуват само руснаците, щото само те са останали по Юлиянския. Всички други православни са по Грегорианския.

Прокажени сатанисти.

...ХелоУй Н е най-хубавия празник на сфета, който кара ентелигентните и грамотне хора като менека да празнуват и да въспитават децата си за убаво! Честит празник нормалне и енталигентне хора!...Мразим простотиата и некъдърштинаата!

Отвратително насаждане на чужди обичаи на родна почва. Не си маскирате децата като кукерчета, ами като пъкълчета! Ще повярвам в глобализацията, когато през един среден американски град премине кукерско шествие.

Елице, вместо да даваш акъл на другите как да си възпитават децата, по- добре си възпитавай само твоите, не се занимавай с неща, които не те засягат.

сложи ,,маската,, на ,,боко,,!!!

Направих на сина ми костум на боко тиквата..сигурен съм, че ще спечели турниру!

Смешен конкурс и жалки деца!А знаят ли нещо за нашите празници!Забрана за Хелоуин!Браво Дир че карате децата още повече да мислят американски!

Аз пребразих детето ми с маска на Уй! Да живее АМЕРИКА и да мре русията!

ПРОДАЖНИЦИ, МАЛКО ЛИ НАШИ ПРАЗНИЦИ ИМАМЕ И ДНЕС Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК,ДОКОГА ЩЕ СЕ АМЕРИКАНИЗИРАТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

КъФ хелоуин бе? "Поради что се срамиш да се наречеш българин?"

Зашото са тъпи и изпростели!!! Това е келтски празник, езически, на умрелите, демек Задушница, но при тях е по весело, в БГ е мама Леоне (и е утре) Току що изрирах едни кукувици от врата с добре подбрани български слова! както каза днес Буби Барабата - имаме си Еньовден.... и не е задължително да събираш билки ;)...

А ти с какво право ще определяш кой какво да празнува?? Аман от такива като вас, дето все акъл давате, все критикувате, все другите са криви а вие - прави. Гледайте си вашия живот и оставете хората да се забавляват така, както намерят за добре.

Млъкни соросоид толераст. Вие "толерантните" сте причината за всяко зло днес

Хора, осъзнайте се. Не правете от децата си поклонници на окултизма, това не е шега и не пожелавам на никой да понесе последствията. Няма да има кой да ви разбере, напротив ще ви се присмиват и ще ви пратят на психиатър. Помислете поне за децата си!

Хора, осъзнайте се. Тази съвсем не безобидна гавра с децата ви може да докара сериозни проблеми. Едно е комерсиалната "коледа" (Рождество Христово е едно, Коледа е езически празник, но са слети), друго е легализирането на окултизма и поклонението пред празниците му - под формата на шега и забава, но не е нито едното, нито другото.

Каква е тази сладка овчица!!!

На който не му харесва да не го празнува. Никой не ви кара на сила! Омръзна ми от злобни човечета плюещи всичко - само злоба се лее от вас хора!

Не става дума за злоба, а за елементарно чувство за принадлежност и за добър вкус. Защо трябва непрекъснато да подражаваме и да се правим на такива, каквито не сме? Ами че това е 100% комплексарщина и липса на национално самочувствие. Няма друга толкова чуждопоклонническа нация като българската. Как си представяте американците да тръгнат да обикалят Ню Йорк със сурвачки в ръце и да казват "Сурва, сурва година..." на английски ?! :)

Кажете на децата, че на 1-ви ноември е ден на БУДИТЕЛИТЕ на България! Не ги занимавайте с глупости!!!! Стига лизахте задниците на презокеанските "Покровители" Срамота!!!

не е католически, а доста протестантски :)

ОК и какво забавно или съвременно се прави на дена на народните будители? Кой ни е виновен че американците си правят празниците забавни и достъпни за хората?

Даже е много забавно... Сутрин се будиш и започваш да казваш "Честит праник" на всеки срещнат човек и точно тук идва забавната част... След 5-6 поздрава разбираш, че никой няма представа защо го поздравяваш. Е, някой по-любознателен би те по питал : "Днес ко е?".

Няма по-тъп празник от този. Това е американизиран католически ден на светиите, но с типично извратен както всичко щатско привкус.

Не е католически.Още в началото на 7-ми век,папа Бонифаций 4 , премества денят на Вси светии от 31.10 на 1.11,за да не съвпада с келтския Самаин,тяхната нова година,ден, в който живите преминават отвъдни измерения, а мъртвите идват при нас.Християнството отрича ,но знаем че англичани,американци,ирландци и някои други предимно протестанти запазват това.

Съгласна съм с Вас, но децата гледат като на забавен карнавал, без да влагат нищо, защото ние нямаме традиция за празник тип карнавал/ като изключим кукерските/.

Вече започна да ми омръзва с тези тъпи чужди празници. Май сме прекалили и с чуждата телевизия. Защо не чувам вече нищо за кукери? Това пак ли се налага с цел да взимат парите на българите, да купуват ненужни боклуци за чужд празник? Същото като Свети Валентин. Аз пък си празнувам Трифон Зарезан.

Ех, ако празнувахме така и коледните празници..............

НИЕ така ги празнуваме, даже още по-зрелищно. ВИЕ като сте смотани...

Абе кво виете тука бе оставете хората да се забавляват и без това само това им остана. 100% който и да питаш няма да е наясно какво празнува, за децата е важно да се маскират а за големите да се напият. Всичко друго е плява...

Има си православен празник на маските - Заговезни се казва. Има си и кукерски празници. Тогава се маскирай и напивай. Дали и тогава ще подходиш с толкова страст?

ще се маскираме, когато си искаме!!!

Абе ти кой ти да казваш кога и по какъв повод да се веселят хората?? Много насериозно се вземате вие от Соца, дето все забрани и догми са ви в главите.

Леле, какви сладурчета :*

Абсолютни простотии! Чуждопоклонничеството продължава да ни обезличава!

Триете коментари против този извратен карнавал,заради обиди,цинизми и накърняване на доброто име.И кого обиждат,против какво и кого са цинизмите и чие добро име накърняват,на тези които Ви плащат за да популяризирате един определено антихристиянски,келтски езически празник,който е против Христовото учение , популяризирал преминаването от света на мъртвите към света на живите и обратно,противно на .Защо не пишете,че утре е Задушница,денят на народните будители.Защо не помествате статии,че още 7 век папа Бонифаций и 8 век папа Григорий 3,са преместили почитането на Вси светии от 31.10 на 1-ви ноември,за да не се смесва с келтския "Сайман"/нова година/ ? В зората на демокрацията един австриец гостуваше в България и вечерта на маса ми каза:" Това че сте избрали демокрацията е добре.Само не позволявайте с нея да влезе и американската простотия у вас".Гледах го като изумен.Сега разбирам.

Психично болен!!! Излез по трамваите да разкажеш тая история, психар!

невежа сган !

Доколкото знам християнската регилия не е задължителна за жителите на България. Защо така агресивно я налагате?

Много си тъп за да ти се обясни, що е религия,вероизповедание и сектанство.

Аз пък съм анрхо-комунист и ми дреме за бълнуванията на болни като теб

Аз не изповядвам никаква религия, а съм атеист. Престанете вие да насаждате вашите религиозни убеждения на останалите. Живеем в светска държава!

Как ни насаждат разни неща ...

В хаха Християнска Европа! Хахаха и това го правят най -най-вярващите в Бог държави капиталисти хахаха.

ЗАЩО НА ТОЗИ "МАТРИАЛ" НЕ ПИШЕ, ЧЕ Е ПЛАТЕНА РЕКЛАМА????? ВЪТРЕ В НЕГО ИМА ЛИНКОВЕ КЪМ ТЪРГОВСКИ ПРОДУКТИ. ТОВА СИ Е ОТКРИТА РЕКЛАМА, ПРИКРИТА КАТО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ МАТЕРИАЛ! ...Абсолютно нарушение на правилата на журналистиката!

delly

Първо, не е необходимо да пишете с главни букви. Второ, въпросните продукти се подаряват, а не се продават. Трето, никой не Ви задължава да участвате.

Ама хората ви подсещат,бе.Подсещат ви за утрешните празници български.Анонсирайте ден преди празника и нашите празници,и коментирайте.Коментирайте тези дето ви подсещат за тях-ъхъ.Не се правете на тарикати ,и да правите незначителни забележки-кой бил писал с главни букви и дали статията не е реклама.ха ха ха.

Хихихи . Паисий Х Паисий Х !!! Него го гони горкия параноята и "американците" го преследват навсякъде !!! Човек не може вече и празник на децата да направи , без да се появи някой от храстите да обвини ЕС и НАТО

Айде малко се поспрете с вашите соц тъпотии. Всеки да си празнува каквото си иска. АЗ коментирам ли като си празнувате 9 септември и първи май !!! Айде малко влезте в дваейе и първие век и стига с тия скотарии..

Bell

Корените на Денят на труда са социалистически/комунистически, но не се празнува само в бивши социалистически републики.

Айде малко се поспри с твоите САЩ-тъпотии.

Точно в "дваейе и първие век" да се празнуват вещици и вампири е малко нелогично!

Откакто чуждопоклонниците ни уверяват, че уискито от царевица е по-хубаво от гроздовата ракия, че чипса с кечуп е по-хубав от шопската салата, те от тогава и обезумелите ни културтрегери произвеждат колосален шум зададе ли се Хелуин. Ще речеш, че малко ни плашат сметките за ток и парно, та трябва и да се плашим и един-друг. О неразумний и юще хелуинопрануващ, що се не сетиш най-сетне че си българин, че утре е Ден на народните будители и Задушница, а не денят след Хелуин.

Добре де, аз като повече обичам да пия Джак Даниелс и да ям руска салата какъв съм?

Бай Пешо

Сбъркан! :-)

Бай Пешо

Ами....сбРъкан ми се видиш...ама кой съм аз?!? Със здраве :-)

На простия народ му дай свобода и той сам ще се унищожи. Утре е денят на народните будители и архангелова задушница, а ние рекламираме нещо което не само е чуждо на Православието но е против неговото учение.Подготвят се училища за отбелязването на Хелоуин, а после се чудим защо сатанински секти привличат децата ни и защо е това насилие сред тях. Хелоин е поклонение пред злото и смърта,чрез демонични забавления и бесовски игри.

Значи е спам да споменеш,че утре е Денят на Народните будители, бравооо на вас!Родоотстъпници.Крийте,крийте!

Как се превежда на български "Хелоуин". Почитане на тиквата и страхотиите.

Плюс това по мое време се маскирахме на Заговезни. Е? Що ни е тоя тъп хелоуин?!

Изобщо не харесвам тези американски, ирлански и т.н. празници, които от години се опитват да се наложат и в България, за мен това е тъпотия да се маскираш на някакво страшилище, вампир или нещо друго страховито говедо, децата да обикалят къщите за бонбони и сладки, имаме си хубави български ритуални празници, които да си честваме, стига сме копирали чуждоземците. И то копираме само идиотизма им, не нещо съществено.

Толкова си прав, приятелю... Наистина се насажда на децата цялата тяхна култура. Чувствам се безсилна пред тази лавина,макар да полагаме със съпруга ми много усилия...