Шефът на Apple призна, че е гей

Главният изпълнителен директор на “Епъл“ Тим Кук съобщи за хомосексуалната си ориентация в статия, публикувана от изданието Bloomberg Businessweek.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Apple призна, че е гей | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на човека! Стига вече агресия и терор!

Радост е за европееца да се прибере вкъщи, да погали детето, да потупа кучето и да зарови уморена глава в брадата на жена си.."

Дете ще му е малко трудно да има

Виж, аз споделям същата съдба. Допускам, че за момиче дори е по-леко да расте без баща, защото има майка си, като пример за подражание. А аз бях прецакан отвсякъде; с баща си се опознах по-сериозно след 20-тата си година и едва тогава осъзнах, че всъщност съм бил благословен да съм лишен от неговото влияние.

За каво извращение става дума. Това е игра на природата. Или се раждаш такъв или не. Проф. Бостанджиев - сексологът добре го обясни. Няма минаване на другия бряг. Ти си си там.

ОЩИ ЕДИН "МЪЖ ". КАКВО ИМ СТАВА НА ТЕЗИ . ЕВОЛЮЦИЯТА ГИ Е СЪЗДАЛА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ЧОВЕШКИЯ РОД , А ТЕ ......... ХОМОСАПИЕНСА ЗАГИВА БАВНО

Нямало е нужда да си признава - като гледам снимката, от 100 км си личи че е гей.

Травмата си е травма. Потърси помощ при психоаналитик или чрез молитва. Но не ръси защити за гейски извратении.

.......... "Гордея се, че съм гей и смятам, че това е един от най хубавите подаръци, които ми е направил Господ" ........ Боже, Божеееееееее!!!......Не'ам думи просто!!! ...........

Рабрах следното: Този негов проблем е най-големият подарък от Господ. Много логично. Особено обожествяването на педерастията е върхът. Но и фактът, че е проблем, но и подарък, също трепи рибата. Сега разбирам защо нивият Айфон е такова недоразумение. Човекът е объркан тотално, а вади и продукт!

Весе, истината е между двете крайности. Нали знаеш, животът ни не черен или бял - шарен е.

Не знам какъв подарък е това да не можеш да си задържаш качествено някои остатъчни материали...сори за откровеността, ама това се питам аз като видя някой п.

ужас, както е тръгнало след 20 години нормални мъже няма да са останали. извращението е пълно и тотално, какво им харесва на тези да си лягат с мъже...гадост. предназначението на ануса мисля че е за друга цел... не за това което извратените геиове го използват.

чак пък да парадират с това, запазете си тези подробности лично за вас, стига с тая реклама на хомосексуализма.

И аз се влюбих в един гей. Той обаче се крие, не иска да се разбира и затова стана объркването. Сега вече знам, че е гей, той вероятно не подозира, че съм разбрала. Както и да е, аз не съм се влюбила в сексуалната му ориентация, а в него като личност и ще продължа да го обичам. Това че между нас не може да се получи връзка няма да промени факта, че е много специален човек за мен. Надявам се да останем близки приятели и да не го загубя никога.

за онези деца които са гей в хомогенната и консервативна българия, запомнете може да сте гей и да сте главен изпълнителен директор на една от най- големите корпорации в света. това че сте различни ви дава едно от най-големите преимущества във живота.

Преимущества дава в Русия. В България дава предимства, защото това е българската дума. Не е предимство, а изкривяване, което дава някои положителни илюзии и по-късно истинските негативни резултати.

всеки пидал с айфон - трябва да си оказват подкрепа . време е и хетеросексуалните да започнем да се подкрепяме .

мъжеложството деца не прави Бог се грижи !

Аз пък искам да ви призная, че съм хетеросексуален и съм горд от този факт! :)

Лелееее, потрес! Къде намесва Господ в цялата работа...Дай всички да станем обратни като е толкова яко, че да има с кво да се хвалим.

тои и бог сигорно е геи,защото никога не разбрах какув пол е,генен ли е омугена ли е,какув цвят е, отговор няма.едно балбукане по темата цурковна и нищо ясно и конкретно,но пук е наи-лесното оправдание за всякакув вид изващеня,убииства,предалства и т.н..които иска,сус здраве да си ползуба,но да него натрапва както самите геиове го правят,наи-безцеремонно.

леко си в грешка с "етикетите" правилното е хомосексуален, а не хомосексуалист ти за себе си казваш ли че си хетеросексуалист?

С тази физиономия , отдавна е ясно , няма нужда от признаване .

То никой не се беше сетил след всичките тези педерастки номера с цените на продуктите им.

Да, това е твой проблем, а не дар божи...А защо горд с това точно? Наситих се на евроатлантически ценности. Ще се емигрира на изток май...

то на ''изток'' гейове няма нали

Във връзка със споделилите по-долу мацки, че си паднали по гейове, и в тон с темата: Статистиката показала че 90% от жените си падат по мъже които имат бял айфон. За съжаление обаче, 90% от мъжете които имали бял айфон се оказало, че не си падат по жени.

надали някой е изненадан та то му личи ... но за мен това не е повод за гордост...

Той щот Господ си нема друга работа та ще прави точно на тоя оръфляк подаръци.

"Най-хубавият подарък от Господ", един вид това му отваря много врати, които иначе щяха да са затворени. Аз така разбирам еуфорията му.

Чета заглавието и си мисля - че как иначе! Честито на iPaid потребителите!

И никой не разбра какво искаш да кажеш

Some people are gay - GET OVER IT!

"Get over it" буквално се превежда "Мини през него"... Много крайно решение. Не, че е лошо, ама не е политически коректно.

Буквално превеждат неграмотните, а ти очевидно си такъв....

Браво!!!

Дали си търси ли си секретар/ка?

Той си намери! Мястото вече е заето от друг "безкрайно радостен" с подарък от БОГ (както епълецът твърди)!

Този не само е гей ( което изключително личи), ами е и луд (разбирай куку)! Тази комбинация обаче ЛУД ГЕЙ е много опасна! Горките служители от мъжки пол в Apple! Хем шеф - хем гей! Блазе обаче на жените, защото няма да са подложени на сексуален тормоз!

Тоест по твоята логика щом е шеф то той тормози сексуално подчинените си.

Педалите са комплексари по принцип - това иска да ти каже човекът. Това ги прави зависими, непостоянни, трудно предсказуеми.

То пък една гордост...

Напротив,Бог не иска това!Как да познаем истинските мъже?

Да ти разкажа набързо: на ново място живея, в магазина под нас засичам един пич, мега готин, учтив, редовно се засичаме. Да амаааа, жената от плод и зеленчука вика - тоя е гей, хич не се надай. Абе викам как гей, ами така, ми отговаря, изобщо не се крие човека и комшиите знаят. Щях да падна просто, много го харесах.

И никой не разбра какво искаш да кажеш.

То учтивите мъже в днешно време са на изчезване, виж ако се държи като селски пъдар - сигурно не е гей.

И аз си бях харесала един подобен "екземпляр", който впоследствие се оказа гей. Всъщност, преди да срещна мъжа ми, два пъти ми се е случвало да си падам по хомосексуални мъже. Предпочитанията им в това направление по нищо не си личаха, а аз бях много доволна, че не се оказах в позицията на една позната, която явно също си беше харесала въпросния "екземпляр" и му се натискаше доста напористо една вечер, а той стоически (и джентълменски) понасяше ситуацията :-) Чак впоследствие разбрах от фейсбук за ориентацията му, като прочетох, че играе в гей-отбор по баскетбол :-)

Не я слушай! Заплюла си го е за нея!

Дали не е удачно вече да ходим с табелки ,на които да пише какви сме,за да няма грешки и недоразумения.А колкото до този шеф,не ми пука какъв е,но ми е непонятно ,че приема ориентацията си като подарък!?

Абе изтрещелите американци...подарък, егати извратеното

Браво!

Този щом е шеф на Apple, може и да е гей, но Пешо от другия вход дето кара Астра модел93г, си е жив педал.

Байгън от гейове вечееееееее

А, извинявай, Господ е предназначил подаръкът /члена на "мъжа" ти/ за някоя женичка, но ти си го докопал, щото имаш мангизи. Не е честно.

18 плюса и 3 минуса - сещате ли се? От 18 плюса 50% са жени, значи остават 9 мъже хетеро. 3 минуса са мъже гей. Значи 25% от мъжете в дира са обратни, мъка.....

И кво? Сега всеки гей да си смени телефона с правилния!

Ми редно е ... благословените да се подкрепят взаимно!