Хората с деца са по-продуктивни на работното място

Хората са по-продуктивни, когато имат деца и това се отнася в особена степен за жените, установи американско изследване.

Обратно в новината

Коментари - Хората с деца са по-продуктивни на работното място | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега к'во? В Лондон сливката ти цъфна и върза?

Нали? Правят още деца на колежките си...

Глупости на търкалета! Навсякъде, където съм работила, е по-скоро изключение някоя жена с дете да върши работа, отколкото правило. И аз щях да съм така, ако нямахме баби и дядо, които да поемат почти изцяло грижата за децата, а ние с мъжа ми да се грижим само за изкарването на прехраната. Не само докато са малки децата са проблем, защото боледуват. Като порастнат малко и започнат проблеми в училище - с други деца и с учителките и се налага някой все да ходи да се разправя, каква работа можеш да свършиш? Отделно водене на английски, на тренировки, на още каквото се сетиш. Ако трябваше и това с мъжа ми да правим, работата и за 5 лева нямаше да свършим.

Всъщност много ясно-който е получил,на него може да се разчита.От нещастния какво да вземеш,той самият няма.Никакво откритие,просто ясно като бял ден

Идея си нямаш колко много хора без деца са много по-щастливи от тези, които имаме. При това моите са желани и не са чак толкова разлигавени, пък и основно бабите и дядото се занимават с тях и не се налага по цял ден да се търпим, ама какви чудовища има, да не ти е на главата. Не ще си нещастен, ами до самоубийство ще те докарат.

Стою

Булшитс.

А когато жената има и внуци от двете си деца и е над 60 г., има такава жестока производителност, че ще я пенсионират на 80 г.

а и шефа ако я бройка...