Koe e най-стресиращото време за родителите

Нивата на стрес на родителите са с 30% по-високи в 08:15 часа сутринта, показва ново проучване.

Обратно в новината

Коментари - Koe e най-стресиращото време за родителите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък се чудя в колко часа почва училището, та в 8:15 още се занимаваш с децата. Моите ги будя в 6 и нещо, в седем часа трябва да са на автобусната спирка, училището започва в 8. А аз в 8:15 вече съм на работа.

Хм, а пък аз вчера четох за едно изследване, в което се посочваше, че първите два часа след ставане от сън са най-продуктивни... но това е сигурно само за хора без деца lol

Най-стресиращото време е ПМС-а на дъщерята.

За мен огромен стрес бе липсата на място в детска градина и неизбежността на това един от нас да напусне работа за няколко години защото нямаме баби ,а заплатата на бавачка надвишава моята. Всички ограничения, които се наложи да изтърпим всички бяха съпроводени с огромен стрес за всички нас. Недоумявам колко нагъл и дебелокож трябва да си за да пробутваш подобна статия на българските родители.

Най-стресиращото време за родителите е живота в БГ като цяло. Нема такъв ъбсурд.

Най-стресиращо е, когато дъщеричката ти те попита какво имат момченцата между краката.

Щом един толкова естествен въпрос на дете относно толкова естествено нещо, изискващо простичък отговор, ви стресира...

Не знам по кое време, но колкото по-големи са децата, толкова по-голям е стреса. Хората са го казали - малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми.

За България някои статии са просто несъвместими. По тази логика най-стресиращото време на родителите от Тумбукту да е 16 ч., че примерно тогава трябва да карат децата да берат банани.

Най-вече геЮвете са виновни за всичко - за разрухата - морална, идеологическа, икономическа. Особено пък шефа на APLE, който се оказа гей, сее зараза навред сред младежта и е враг номер 1 на родителит. През комунизма беше толкова хубаво и цветно, нямаше разруха, турци, цигани, геЮве и бели Екички.

Поста ти те самоопределя. Явно си от онези геЮве. Как да е живей си живота и си купувай поредния iPhone, че общността трябва да се подкрепя.

Бе, ако бяхте само геЮвете, с мед да ви намаже човек. Ама вие сте само "черешката" на гов.яната торта. Че малко нанагорно идвате. Особено с парадирането и прайдЕнето.

каква глупост!!!! нима тези т.нар. учЕни не знаят, че нивата на кортизола по принцип при всички бозайници са най-високи сутрин??? и тези са направили "откритие", браво, а ние преписваме като прилежни ученици на запада...

Да, наистина нивата на кортизол са най-високи сутрин - при всички, не само при родителите :) PS: Затова не яжте сладко на закуска - първото хранене трябва да е солена храна.

Най-стресиращото време за родителите в България са последните 25г. - време на разруха, морална, идеологическа, икономическа... цялостна. Време на чалга, наркотици, медийни промивки, алкохол, липса на ценности, липса на средства, липса на сигурност, липса на перспектива, деградация на образованието, на медицинското обслужване... С изключение, на някои социални групи: цигани, турци, геюве, престъпници, особено онези с белите екички..

"якички"

и " гейове"

Всъщност идеята беше за "геЮве".