Британски триумф на Холивудските фимови награди

Бенедикт Къмбърбач и Джулиан Мур бяха отличени на церемонията по раздаването на Холивудските филмови награди, смятани за официален старт на сезона на наградите.

Обратно в новината

Коментари - Британски триумф на Холивудските фимови награди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"в която комикът Стив Карел играе една от редките си комични роли" - това не го разбрах!!!

"фимови награди" - от фимоза ли произлиза?

Диииир, името е АЛАН ТЮРИНГ, не Алан Търнинг, хахахаха.

Виж хафтора на статията. Това е достатъчно. Алоооооооо. Полуредакторите. Един път е написано, че тези награди се СМЯТАТ за ...., а в края на текста, че са такива?!?!?!?!

Хубаво е когато се връчват награди на филми да пишете оригиналните заглавия на същите, а ако някои са били вече на БГ пазара да пишете българския превод в скоби.

Бе важното им е да го напишат на любимата си кирилица, кой ти мисли за търсачки и подобни дреболии. Те по практически всички кабелни канали отдавна заглушават оригиналния звук с "озвучаване" вместо да пуснат текста, да се надяваме на оригинални заглавия е умряла работа при тая върхушка из медиите и държавата.

Само хора като вас не надявам та оригинален текст и звук, почти съм убедена, че живеете в чужбина. 905 от българите не говорят чужд език ( турски не се брои) и са си изключително доволно от дублажа и безмислените преводи на всичко, показвано по телевичията...

Да ! Кирилицата е любимата азбука на всички Българи. Нашата уникална азбука. Не виждам защо това ви напряга , все пак за чужденец добре сте я усвоили . Пък и над 70% от нас говорят поне един чужд език / този на орките не се брой / , така че езикови бариери няма . Със здраве : ))

Не знам какъв сте и къде живеете, но твърдението, че кабелните телевизии " заглушавали" оригиналното звучене чрез дублиране е абсолютна ЛЪЖА. Само 2-3 кабелни телевизии имат такива филми, останалите са със субтитри, които не се четат , защото са бяло върху бяло или върху друг текст и защото шрифтът им е ужасен. Не ми се говори за качеството на тази обработка на филмите, единствената причина за това е да не се плащат повече пари за озвучаване. Ненавиждам лъжците, тези , които без да се свенят казват на бялото черно.

Тюринг, не Търнинг