Тодор Славков и Катето Евро готови за Биг Брадър

Тодор Славков ще бъде част от новия сезон на Big Brother All Stars, който стартира на 19 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Славков и Катето Евро готови за Биг Брадър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катето Евротето има един стереотип на поведение на купони-нагла,брутална,напива се,надрусва се,показва си ци ците и пикът на изпълненията и по партита е да прави стриптийз и затова малък Тошко се държи така с нея-защото тя винаги е била "парцалът" по купоните на дечицата на ЦК.Това и е амплоато на такива "мероприятия".Катето Евротето винаги е била жената за майтап по купоните-с нея се "купонясва",т.е.-тя прави стриптийз на масата няма значение къде-в заведение,на улицата,на парти, търкаля се мъртво пияна по земята, дрогирана-майтап да става.Поведението и е шокиращо за нищо не подозиращите гости на тези "купони" и тя,за да се сложи ,докато е още трезва,си прави гавра с попадналите за първи път на такива сбирки.Всички знаят за това и поведение,тя се държи навсякъде така-дето се казва "това и е номерът" още от ученическите и години.Големата купонджийка -една впиянчена жена на средна възраст,която се опитва да се пробута за нещо друго.

" Може да ти прозвучи смешно, но освен охранителите ни в Текила бар, които продават добре, най-силният ми дилър е Катето Евро. Нали знаеш, че постоянно се събира с такива хайлайф компании, на които им се услажда кокаинът. Катето и без това е позакъсала финансово и прави всичко възможно да ги зарибява".Не се учудих особено. Вече бях чул този слух, а и Жоро от години поддържаше приятелски отношения с позападналата актриса.Петър, по-големият и брат,е израснал по сиропиталища и е педал, съден е за блудство с непълнолетни момченца.По-малкият и брат,от друг брак на майка и ,е Александър, като сина и.Та той му бе приятел от ученическите години. Лошото е - изтръгна ме от мислите ми Пехливанов ,че навсякъде тая използва моето име Трябва да го хванем този бизнес, Жорка" - допи на екс водката си и веднага поръча ..." -- ОТКЪС ОТ КНИГАТА НА УБИТИЯ ГЕОРГИ СТОЕВ "BG-КРЪСТНИКА 3-Любен Гоцев - истинският Кръстник".

NOVA TV (конкретно Кънчев) се гордееха с образователния и възпитателен характер на Big/VIP Brother! ТОва е "мозъчна порнография" и безмисловно дрънкане! По-добре телевизията да спретне една наистина ОБРАЗОВАТЕЛНА ПРОГРАМА с качествен шоу елемент и да престане да "краде" парите на наивните зрители! Нека да си дадем сметка, че повечето от тях са деца или "вдетенени" възрастни!

Достоен внук на дядо си! Какъв "вип" е този търтей и откъде са средствата му, като не се знае да е работил нещо някога?

С каква дейност се издържа Т. Славков? Няма ли държавен орган, който да провери откъде са му парите? Не, че българският народ не знае. От дядо му.

аман от глупости докога ще ги тъпчат с пари нашите така наречени випове.оляхте се.единия не есвършил друг от глупав по глупав почва.докога само бълвочи по тези наши телевизии една от друга по тъпи и по тъпи.докога ще харчите луди пари за тъпотии.глупави така наречени шоута и еднакви коментарни предавания в най гледаното време? измислете нещо ново нещо различно по едната дават глупост другата да не остане по назад копие на глупоста.тези пари дето ги наливате в тези предавания по добре за хубави филми ги дайте но под хубави нямам предвид турски и др. сапунки.та в заключение имам предложение тези глупости да се забранят със закон защото тъпите телевизии сами няма да го направят.

Вече се притеснявам да си пусна чешмата или да включа осветлението у дома! Страхувам се, че споменатите по-горе в статията ще изскочат и от там! Май е време да подаря телевизионния си приемник... Приятната компания на любим човек, качествена музика или увлекателно четиво! Какво по-хубаво и интересно от това?!?

И аз обмислям вариант да го насоча към OLX!

Стою

Няма ли най-после всички "ВИП"ове да влязат и да си седят там?

Аман от боклуци

Този вип брадър заприличва на среща на несретници.

ДОКОГА ЩЕ НАВИРАТЕ В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИНА ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАСЛЕДНИЦИ И ОТРОЧЕТА ЗА НИЩО НЕКАДЪРНИ ДА ПОСТИГНАТ САМИ ОСВЕН ДА СМУЧАТ И РУШАТ.ТА ТО ОТ НЕКАДЪРНИЦА ДИЗАЙНЕР ИЗТИПОСАХА,ОТ ПИЯНИЦА -ГЕРОЙ,А СУКАЛЧЕТАТА НА ЖИВКОВА И НАКАДЪРНИЯ Й БРАТ ВЛАДО ЖИВКОВ ЧАК И В АНГЛИЯ ДА СЕ УЧАР ПРАТИХА....НЧМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,КОЯТО ДА ЛАНСИРА ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ НАКУП!!!

Мисля, че ти си абониран за българската простотия, защото е видно, че не само един чужд език невладееш, ами и български незнаеш! За разлика от сегашната "върхушка" едновремешната е образовала своите наследници както качествено, така и количествено! Сега случаите на истински образовани потомци са единични, както тогава случаите на провалили се такива! По-добре не коментирай неща които не разбираш! Не е достатъчно да включиш програма "ПАПАГАЛ"!

Уж напускаха Къщата ЗАВИНАГИ, а сега пак заработват халтури в нея. Разбира се, че ще предпочета друг канал с нещо по-читаво и дори ще го препоръчам на обкръжението си.

"Survivor" е супер!

Пооооомощ!!!СЕМ,къде сте ,помогнете ни ,или и вие папкате от тази простотия?

Бе те Евроцента и бай Тошевата унука са готови.Ама питат ли клетия зрител готов ли е за нова порция пияни ,отрепки с претенции за ВИП и СТАРС и други такива.Щото ние май не можем да поемем повече помия.

А синът на Еврото няма ли да го вземете

Склонен съм всичките тези идиоти да ги пратя в Сибир!

кате много нагло, за другото л..аи.. но да не говорим. еврото се оплакваше,че е зле с парите - покривът и течал, синът и дал само 20 лв. , а прятелката му - 100 лв. и това при хората останали без нищо при наводненята.

този е готин:-)

те нали бяха в този цирк. много ни доиде. явно виповете привършиха.

Кънчев+Боклуци=цирк

И за този ли трезвеник и ерудит ще трябва да гласуваме, за да го изгоним? Как пък не.

А някой да те кара да гледаш и да гласуваш?

ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ............?????????

да престанат да правят ВИП брадър с измислени звезди ,а да пуснат обикновени хоро ,по възможност даже социално слаби да изкарат някой лев и да изкарат зимата в къщата безплатно ,а не да дават стотици хиляди на угоените звезди.Довечера ще гласувам за Вулева най-малкото защото побърка т.н. звезди и направи животеца им вътре доста неприятен.

И с този не би се закачала, освен от кумова срама.

Изглежда, че големи пари се въртят в това шоу, защото и двамата симпатяги не са бедни.

И тия двамата яко са закъсали финансово! Т. нар. ВИП Брадър се превърна в благотворителна кампания за изпаднали в нужда утайки от т. нар. 'софийски хайлайф".

Катето Евро трябва да се замисли дали е подходяща компания един осъден изнасилвач. Човек понякога трябва да казва НЕ.

Ето за кого пазят бирата.

Значи ще е пълно с простотии!

гарантирано ще е пълно с простотии, за радост на интелигентната аудитория.

Тва тошето живков -внука ли е, тоя боклук! И близнесзасмен го назначили, прехвърлят му парички чрез шоумилилициобЛизнеса. Тоя ли боклук, бе!, заради тоя едно време май самоубиха един следовател, помните ли. Мера-според мера, нема ли снайперисти да го снимат тоя симпатяга тъпоселски!

изпитвам вече отвращение от всички тия, не гледам такива простотии, но отварям сайта ДИР.бг заради новините....

Не бяха ли вече тези лигави , самодоволни и прости хора вече в предишно издание ?

по голем бизнес от този,през 2-3г,да ти дават по 100 и кусор бона....

НИКОЙ да не ги ГЛЕДА , и като си отчетат 0,1% гледаемост , такива бузи сами ще отпаднат .

Хъмм незнаех че "бизнесмен" е синоним на "наркоман". Благодаря ти дир.бг от теб винаги може да се научи нещо ново!

Катето и другите, влизат заради парите, защото ги нямат, ами ти дядовото, къде се буташ у бедните? Не се ли наядохте бе, червени отрочета?! Писна ни от вас! Малко ли ви търпяхме магариите по времето на дядо ти, а и сега ни се натрапвате от екрана.

Айде юруш на други"звезди" на народната ясла.Това показва,че тези т.н.звезди нищо не работят,а само ходят от партита на партита и подобни "шоу-та" за развлечение,но на наш гръб,хайде стига,омръзна ни да ви гледаме.

Какво сме ви направили бее. Оставете ни най-после. Помощ. Ще викам. Помощ. Изнасилиха ме ЕнТеЛеКтУАлНо.

Чека ви ентелектуална сеч с еректална суперфункция.

Виж как знае кои са най-готините - Албена - истинския победител, разбира се!

Колко много обикновени хора искат да участват, за да изкарат някой лев, но Тупарев дава пари само на свои хора.

Чудя се, дали да се развълнувам, или да им тегля една българска.

Преди да се чудиш им я тегли!

А кога ще има Биг Брадър с НОВИ лица ? Не го следя много, ама май от години въртят едни и същи.

Нямат ли край тези простотии от "малкия екран"? после се чудим,де народът ни е изпростял и изтрещял-само идиотщини и побоища се излъчват,нищо стойностно и културно!

Ха-ха-ха!Голям смях ще падне!

Тия па пияндета кой ли ще ги гледа?