Анджелина Джоли предпочита да режисира

Анджелина Джоли планира да се откаже от актьорската професия и да се фокусира върху режисурата.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли предпочита да режисира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак, ако Анджи не се беше набутала в живота Брад, той едва ли щеше да напусне Джен. Пък и тя (Джен) можеше да му роди деца. И Брад сигурно щеше де е по-щастлив с една по-естествена и нормална жена! А сега- просто жалко и за тримата!

нищо ново под небето! - всички жени са потентни режисжори...огледаjте се в семеjството си и веднага ще се уверите: маjка, сестра, съпруга...

Тя не е живяла в България, пък прилича,че все едно е отбирана за кайма...толкова е оглозгана милата.След някой и друг месец и ние ще бъдем такива.Дано има достатъчно смазочно масло, поне да не ни тракат кокалите..

Вие със сигурност сте направили повече във вашия живот

Тя показа,че не е кой знае каква актриса,Нека да се пробва като режисьор.

Umbi

Много хора харесват Анджелина Джоли като жена. Други я харесват като актриса. Аз я харесвам като личност! Всеки от нас има фрагменти от миналото, с които не се гордее. Важното е да се върви напред! Тя отглежда 6 деца, работи неспирно, има желание да се развива! Ей, Богу!!!! Защо все се коментира външния вид на някого ?!? Защо не прочетох един позитивен коментар ?!? Може и да не блести като актриса, но може да бъде успешна като режисьор. Един от любимите ми актьори - Морган Фрийман - е открит за киното след 50-та му годишнина....

Тя не отглежда децата ,а бавачките.Парите за бавачките пък идват от идиотите,които я харесват като актриса,жена и т. н.Ако е Голям Човек, цялата й благотворителност няма да бъде олкова показна.Нека се пробва и като режисъор,пък после като президент-все ще се намерят още идиоти!

По твоята логика, понеже съм ходил да гледам нейни филни на кино, аз й гледам децата! Отглеждането не е просто кой им сипва храната или дава да рисуват. Помисли малко сама и ще разбереш какво имам предвид...

Аз пък смятам, че благотворителността винаги трябва да е показна, за да бъде за пример... Добрите дела трябва да стават популярни, а не как някой се нашмъркал и си прерязал вените, нале

Джоли си е Джоли!Икато човек,и като жена,и като атриса си е пълен боклук!За майка да не говорим!Децата ги гледат бавачки.Парите за тези бавачки пък й идват от идиотите ,които са във възторг от нея!Дерзай,Анджи!Идиоти винаги ще има!

А колко холивудски звезди с възможности отглеждат по много деца? За да направиш това трябва сърце и друг вид мислене, което ти нямаш. Твоето е много примитивно.

Kalin

Има бая посредствени филми но и няколко запомнящи се роли.Но......това не означава че от всеки артист може да се справя и зад камерата.Примери много и на успели и на провалили се.За нея мисля че ще важи втория случай определено.

Ами като не може да играе ...ще се пробва да режисира, ама освен Брад Пит друг кой ли ще успее да режисира???

Прилича на онко-болна или на концлагеристка, горкичката... Това анорексията не прощава!

Много вожд, малко индианец! Чудя се на какво ще прилича светът, когато всички станем шефове...

Много нездрав вид има тази жена...

Оставете ги тези недоказали се още хорица Анджелина Джоли и Брад Пит. Те имат още много да работят. Дайте ни истинските звезди - Асен Блатечки и Николета!

Понеже беше изключително посредствена пред камера, с нито една запомняща се роля реши да се преквалифицира.... с толкова нищожни постижения ли ще бъде и зад камера... предстои да разберем ако не е изчезнала преди това съвсем!!!

Защо ли съзирам страшна завист? Анджелина е страхотна и като актриса и като човек и като майка. Какво не и е запомнящото се? Всичките и филми са хубави и тя е хубава и харизматична. Виж се ти какво запомнящо си направил/а в твоята професия и тогава коментирай.

Бихте ли казала с какво наистина да запомним този модел на освиенцим от снимката? Аз не си спомям нищо качествено с нейно участие, само я знам с това че е преспала с почти всички в Холивуд и с брат си. Колегата отгоре много добре го е казал.

и пред камера и зад камера джоли си е джоли

Горката... да вземе нещо да хапне!