Коментари - Златка Димитрова мина на пълен пост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моя обяд е : 1/4 ябълка , 2 репички поръсени обилно със зехтин, широка глътка въздух преди започване на обеда , 2 пляскания с ръце след което същинското изяждане на продуктите и ставане от масата като задължително се отбивам в тоалетната за да изхвърля част от поетото в стомаха

Ама знаете ли колко много ме интересува дали една к..... е минала на пост.Ако ще да не яде, все тая.

А кой ги готви и приготвя тези неща?Защото на мен ще ми отнеме много време за да се снабдя с продуктите?Все пак ходя и на работа и се грижа за семейство.

Абсолютно съм за.Или трябва да не ходиш на работа , за да поддържаш такова меню, или трябва да имаш персонален готвач в къщи, който да ти напазарува и сготви нещата.А , и шофьор няма да е зле, за да ми ги кара до работата, за да се храня почасово.С две думи мнооого добро меню/щото и ние - "плебса" ги познаваме тези неща/, но за съжаление не осъществимо за работещия човек..:(

Боже, ама колкото и да искам да направя диетата на "Злати", ама нищичко не разбрах от продуктите. Само разбрах, че там някаква си златка минала на пост. Ми да вземе и да мина на молитва, та да е пълно поне заглавието на статията

хора, спрете да пишете за черната златка. знаем, че ако не е най-мразената, то тя съвсем не е от обичаните. с тези статии И преливате толкова негативна енергия... спрете се. оставете я да се успокои момичето

Оф, спрете да лъжете хората с тия вегански измишльотини. Вече не знам дали останаха толкова неграмотни, които не са наясно, че при такава диета ще и спре мензиса, ще се сбръчка и хване черни кръгове под очите и ще стане неврастеничка. Може и до булимия да го докара накрая, когато наваксва потисканата лакомия.

Това дневно меню на какъв език е написано? Със сигурност не и на български.

Аз да попитам: Какво работи тази девойка и какво възнаграждение за труда получава, че може да си позволи да мине на толкова скъпа диета (пости)?

Лапането си е работа :-)

Златка е на пълен прост!

а кавали!? не мое изкара толкоз без....

Чували ли сте за "криворазбраната цивилизация"? Явно българинът никога няма да се промени...

Е ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА НОВИНА!!!

Абе с две думи...яж ми хуя СИМИТЛИ....

Тази кифла дали може да произнесе правилно всички тези ястия ???

Торбица със зобче по би й отивала на Златето. И няма лошо вътре и малко киноа да се добави, що не и кедрови ядки, а може даже и кафеени дарадонки от онова екзотичното лисунгерче - хем здравословно, хем изтънчено, хем па и непрефърцунено (всеки българин възприема торбицата със зобче на врата на кобилката като нещо познато, родно и мило:)). Хайде, Злати, заложи на българското родно!

ем, да не си стресира организма, че е свикнал със семето...

Тъкмо се бях затъжила, че никави новини за Златето не пускате и хоп..Айде утре пак за Мика да пуснете нещо, че то поне две седмици не сме я чували и нея, как е, какво яде, с кого спи. Ама Златка ще трябва и речник да си купи, че тия рецептури, малко сложни за четене.

не сум чела коментарите до сега и се извинявам ако се повтаря моя коментар, ама баба и все чя и гожи бери е яла. аз сум чувала че като си на пост, не трябва да се казва. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всяко второ дете в България страда от материални лишения... Ама какво значение има това, важното е, че полуграмотната сексиграчка рупала семенца от... н'ам си к'во беше... Българийоооо, прибери си вересиите!

...тази лигла? Дали знае кой е най-високият връх в България и т.н.?

Дори да знае, няма да може да го каже, че трудно прави изречение.

Ако я питаш за висок връх, все за някой надарен ще се сети.

Златка и такива като нея сами по себе си са Антиреклама.Никога няма да се докосна до нещо рекламирано от разпоретини.

И всичко туй сама ли си го приготвяш бе Злати?

много важно какво рупа наи-голямата простакеса и к..ур..ва. да,ама никито я избра са вип. не сме ли наи-тъпата нация.

Boje mi to 80 % ot tezi produkti dori ne sam gi i chuvala a za prigotvqneto i duma da ne stava ........

Аз не мисля че тая не яде месо, едно такова продълговато твърдо и сурово месо...

Да ползваш за лице на продукт персона като Златка, все едно казваш на хората - така ядат и ходят облечени най-големите селянки в държавата, които освен че са тъпи като гайди, са извьестни единствено с новини свързани с отделителната им система.

Дир.бг да не сте объркали нещо в статията, коригирайте се, защото хората не са разбрали. Да не би да става въпрос за някакви тествания на нови искуствени генномодифицирани храни и съединения, които да се изпробват върху животни, в случая върху кон. Нашето конче Злати като е чуло за известност и реклама и веднага се юрнало да става опитно зайче(конче). Няма значение, че има риск тези неизпробвани храни да не й понесат, важното е, че ще я направят по-известна и коментирана, макар и печално. Сериозно сигурен съм, че случаят е такъв и други като мене сигурно така са си помислили. Не ни обърквайте и не лъжете, разкажете повече за този експеримент и какво е кодовото име на Златка в него.

Не се притеснявай - това са стари рецепти от баба ми. Като се разходи из двора ще набере малко годжи бери и чиа, ще изкопае някой сладък картоф, ще откъсне джинджифил и гъби. От селския магазин ще купи червен ориз, тофу , сурово какао и т.н. Дядо ще набере малко кокос и ананас. И така - баба ми все такива работи е яла по време на пости.

Между другото, годжи бери расте и у нас. При това е като бурен. Наричат го още лициум (лиций) и мерждан. В градината на баба не, но на поляната измежду останалите бурени можете да го откриете.

Не мога да си представя , след като си изял толкова боклуци, как ли мирише после на митницата. Тези храни са присъщи да ги яде кон, но за човек- доста гниене и ферментация ще падне.

Абе вие луди ли сте-що не рупала ряпа!!! Ами те диетолозите нали и те трябва луканка да ядат ве!!!

Аз нямам представа коя е тази Златка Димитрова.

Е ти пък, как коя е Златка, това е част от този наш "елит" - не може да не се чувал/а, гледал/а черната Златка, ами то живота на тия им е изложен на пълен показ - кога си слагат силикон - колко кубика, с кой го правят, коя я поступват, коя прави или се готви да прави бебе, кога раждат, как, къде и колко струва, как си мислиш че ще заспи целокупния български народ без да разбере Златка какво е яла и с.......а днес.

Златке, Златке , кой си мислиш че го интересува какво ядеш, айде сега напиши, ако си в състояние разбира се , кое колко струва и къде се продава и как си го приготвила, ако ще се правиш на интересна и ще ни придаваш фасони и ще ни "отваряш" на диети - напиши тези неща и така малко помисли с каквото имаш в главата си , ако си в състояние естествено, как се разпространява подобна диета на бедно население като нашето. Прочети малко , че България е най-бедната страна в ЕС, има хора които карат с по едно кисело мляко на ден и филия хляб.

Gal

тази статия на български език ли е написана, нищо не разбрах освен че златка пости....

Страшна новина. Не само това, ами и храните дето са там, струват половин минимална заплата. Стига с тия измислени герои.

Още един модел за подражание как да си осигурим задоволителен и пълноценен режим на хранене прогресирайки чрез половите си органи. За почитателите на прогреса минавиащ чрез трениране на мозъчните функции - само хляб и сланина.

Алоу с платената статия! Поста не е само веганство! Поста има доста по-възвишени цели от това да се "детоксикираш" и да "изваеш фигура"! По време на пост са забранени редица други неща, като секса например! Поста да изпиташ духа си, чрез телесни лишения! Веганството можеш да си го практикуваш по всяко време!

Голям праз. Тя ли е модел за подражание? Неграмотна и неморална

Ах,Злати....тъкмо се чудех какво яде през пости...

Благотворителката Златка. Трябва да си особенно благотворилетен, за да си позволиш това меню. Същия ефект се постига и със зеле,моркови,боб,леща,ряпа.....Но Златка има бол пари останали и от благотворителност и може да си позволи глезотии.

Злати, моля те бе душице, разбери, че никой не те смята за модерна и изискана, камо ли пък за пример за подражание. Ти си последното нещо, което би се свързало с инициатива, образец, изисканост, мода. Просто хората не те възприемат в такава светлина и това не ти влияе добре, защото ти носи само напрежение и те тормози. Бъди си простичка и усмихната, повече позитиви ще имаш, и може би и някой и друг почитател, фен , или последовател, кой знае! Пожелавам ти го.

Не пишете лоши неща за Златка. Тя е праведна.

От кога?

ОБЗАЛАГАМ СЕ ,ЧЕ ТАЯ ДИВОТИЯ/ПРИМЕРНОТО МЕНЮ/ ГО Е ПРАВИЛ НЯКОЙ СВЕТСКИ ЛЪВ/ЛЪВИЦА/, КОИТО СА ЗАГУБИЛИ НЯКОЛКО ДЕНОНОЩИЯ ПОНЕ Н РОВЕНЕ В НЕТА И ТЪРСЕНЕ НА ПОДОБНИ ПЕРВЕРЗИИ. АХ КОЛКО ВЪЗВИШЕНИ НЕЩА ЯДЕМ- ЛУК С ДЖИНДЖИФИЛ И НАХУТЕНИ КЮФТЕНЦА НА НАХУЕН ПРАЗ.. АМАН ОТ СНОБАРЛЪК И ПРОСТОТИЯ!

Вократсе: "Златка вече не яде пръжки с лук, а пилаф"

azko Това трбва да бъде заглавието на новината, точно това е същинската новина.

Хахаха най-правилно го каза. Това меню е толкова абсурдно, че си е направо Перверзно. Някой абсолютно болен мозък го е измислил. Някой с тотално объркана психика и напълно отшелническо от действителността съзнание. Браво. ПЕРВЕРЗИЯ

Тая боклучарка колко пъти ще я показват?

тая риба без кости .. как я лапна през пости ??? А, Злате?

Новината, която очаквах! От какво точно се нуждае трътката на Златето. Мисля след полууспешната мисия на Розета и ЕСА тази подробна фактология ще осмисли не само деня ми, ами и следващите седмици.

Недейте да се гаврите с Православието!Това няма нищо общо с постите!

дя-до

Е па, толкоз време православието и всички останали ходжи се гаврят с хората, що и хората да не се изгаврят веднъж с тях? То всъщност и у Златка, и у православието все толкоз дебилизим. Даже може да си я направите светица.

Златке, Златке! Не става само с диети, трябва и акъл.

Не му обяснявайте вие на българския народ за диети. ТОй е отдвна си ползва наи-ефикасната и сигурна диета - пълен глад. Нека да я напиша, за да може някой чуждестранен или медия да я публикуват и да я препоръчат на читателките си, въпреки, че у нас на тази диета са не само жени, а всички- цялото население - мъже, деца, особено е популярна диетата сред пенсионерите, защото е много лесна. Ето я и нея: Бг диета. Срок: 7 дни в седмицата. Продукти: НИЩО. Само депутатите, управляващите и мутрите не са много суетни и не се грижат за формата и телата си. Ама много са небрежни към външния си вид бе, никаква суета у тези хора.

ква е тая ся и за кво се бори?! у следващио бай брадър ли ше се търти?!

овца

Не обиждай овцете. От тях има полза.