Амбър Хърд се сближи с децата на Джони Деп

Актрисата е успяла да създаде близки връзки с децата на Джони Лили-Роуз и Джак от бившата му приятелка Ванеса Паради и е станала истинска част от семейството.

Обратно в новината

Коментари - Амбър Хърд се сближи с децата на Джони Деп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбирам как може тая мацка да движи с тоя мърляв измекяр

ама хаиде малко се постараите с този превод, какви са тия "измъквания през уикенда"? на англииски добре, ама на български хич, след като си има много по-подходяща фраза и думи.

превод се прави по смисъл, не буквално. елементарно...

Девойчето ми се вижда малко хилавичко.. що така.. (на 13тата снимка).. едва ли е понеже няма пари за хляб горката, нали... Ей Спароу, храни си децата бре

На 13-та снимка е дъщерята на Деп. Нормално е да изглежда хилава и неоформена още.

Прочетох с умиление тая така важна новина. С нетърпение очаквам да прочета, че децата вече са я заобичали като истинска майка. Знае с, че в американските филми, всичко е възможно. Нали така?

Особено ако ги кърми.

Кърмит, винаги съм твърдял, че в Лайфа участват с коментари, най-големите зевзеци на България. Твоят ник и коментар са поредното доказателство за това, колко съм бил прав.

Значи Амбър не се вози на самолета на Джони?

тези са като две отделни планети. нищо общо като двама, които се обичат. малко на психиатрия го докарват. децата сигурно се чувстват добре, га слязат от въртолета

И нея я чака съдбата на Ванеса. Джонката е голям артист, ама като човек май е голямо дърво и есцентрик.

Абе не може ли да пуснете нещо за английската кралица, например какво прави в будоара си и тб.н., или какви тампони използва Кейт, или дали Максима от Холандия си няма любовник и ,,,......., хайде, моля Ви и поздрави и успешна работна седмица!!!!.....

Gal

ако те интересува какви тампони използва кеит, да ти кажа - никакви...нали е бременна....

Някои ги измъкват с москвич и каруца. Кой с каквото си има:-) Комшията с асансьора.

Сигурно на "бившата му приятелка" й е много тежко да я отсвирят за по-млада жена.

да бе , притрябвал и е вече и на нея тоя дядка , при толкова млади и готини мъже не я мислете ванеса

С хеликоптер и баба може!

А така, и малкия Джак требе да намаже.

Откога жената, която ти е родила 2 деца и сте прекарали 15 години от живота си заедно, е в графата "бивши приятелки" само защото не сте драснали два подписа някъде.

Ванеса е взела младостта му.Тогава е бил и мъж.Родили са 2 деца.Обаче семейния живот е отговорности-не е лудости.Джонката ,стария пират-какво съвпадение-така се казва и сина му-Джак,та Спароу нещо не е излязъл от образ.Подгони разни кифли и така.Пък ако може да вземеш млад и богат,защо да вземеш стар и богат.Убавицата ,не е от най-убавите.Ама мъжете на една възраст изперкват.На снимките той има виталност на 80г.Много спарушен.

СпарОУшен

Аз мисля, че мъжете не изперкват. По-вярно е да се каже, че и тази мрада жена един ден ще остарее. Но тогава Джони май няма да е между живите вече.

Спокойно, де, не му е била просто приятелка. Била му е интимна приятелка. Виж ако нямаха деца, можеше да му е само приятелка. Но съпруга явно не му е била. Съпруга се става след подпис. Пише го в тълковния речник: "Съпруга - Жена по отношение на мъжа, с когото е в брак"; "Брак - Съжителство между мъж и жена като съпрузи, официално легитимирано чрез формален акт. "

Освен ако под формален акт, не се има предвид официален полов акт, но тогава Джонито ще излезе, че има и други съпруги ... Даже може да се окаже, че настоящата му приятелка също му е съпруга.

Айде още веднъж, че не ти се получи.

На чист български 'кратко пътешествие през почивните дни', на глупав български: 'измъквания през уикенда'.