Николина Чакърдъкова готви грандиозно шоу в “Арена Армеец”

50 тъпанджии откриват концерта на Николина Чакърдъкова на 11 декември от 19 часа в софийската зала “Арена Армеец”.

Обратно в новината

Коментари - Николина Чакърдъкова готви грандиозно шоу в “Арена Армеец” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, не си давайте парите за тази чалгаджийка- простакеса! Тя превърна хубавия български народен танц в кълчене и позиране с еротично полуоблечени танцьорки-компаньонки! На наливайте масло в огъня!

не харесвам тази жена, простичка, иска да изрази мнение, но чула недочула нещо за политиката, абе дай му на простия власт и му гледай сеира

Не, благодаря! Тая хич не може да пее, ама има голямо самочувствие. Че и акъл дава, политически коментари прави. Добре, че не я избраха за депутат, както се беше кандидатирала .... Абе, голяма простотия

Някои се заблуждават, че е добра та и голяма певица - вятър и мъгла. Гласът й е равен, малко глух, тясна бленда, не мога да си я представя да изпее някоя истинска българска песен - от Родопите, Тракия, Северна България - нещо като "Излел е Делю хайдутин", "Притури се планинаната", "Хей поле широко", "Авлига пее" и пр. В добавка - "натурална българска" носия (жена с тюбетейка и панталони?!) и като капак - активист на Първанката и щайката около и зад него.

супер Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ne e razbiram tazi 4alga pariiiiiiiiiii pariiiiiii koi go be6e kazal nb

Не се заяждам, само се хващам за евтината реклама:"Народната певица и Неврокопският танцов ансамбъл ще подарят на феновете на българския фолклор голям концерт в зала Арена Армеец". И после: Цените за спектакъла са .... Просто искам да наблегна как една малко по-окумуш танцьорка с гласови възможности от няколко тона направи предприятие, което се крепи от спонсори и заблудени ценители- това не е български фолклор, какви са им носиите на танцьорите и певците? Това е чалга-фолклор..

да, певицата на олигархията най-после в храма на олигархията. Жалко, хубав глас, но в услуга на тези, които довършиха България и което е най-смешно тази певица се изказва в стил, колко милеела за хората и как влязла в партията на олигархията само заради бедстващите хора. Дали си дава сметка, че броят на мизерстващите самозапалващи се хора расте заради нейните спонсори, които при ВСИЧКИ обстоятелства искат да запазят нивото на печалбите си за сметка на все по-нарастваща мизерия? Манипулацията и замайването на хорицата върви със страшна сила и чрез нейния омайващ глас.

Много я харесвам като певица на българска народна музика.Слушам я с удоволствие.Дарбата е дадена от Бога.А докосването до политиката остава винаги по една голяма обеца на ухото!

Там сме ! Талантлива и слънчева дама . Уникална Българска музика . Браво : )

Ще бъде грандиозно ! Да си жива и здрава ,Чакърдъкова.

Не ми харесва като личност, не бих отишла на неин концерт дори с подарен билет.

АБВ-то трябва да е

Кой подпомогна финансово спектакъла на обичаната певица= АБВ-то или КТБ-то? Кому беше нужно да " влиза" в политиката, като бог е дарил Чакърдъкова с таланта чрез песни и танци да докосва душите и сърцата на хората?!

че тя не влезе в политиката