Перфектната зимна прическа - тенденции

Зимата идва и с нея някои от най-нежните и красиви тенденции в прическите. Какво ще бъде актуално през този сезон издаде сп. glamourmagazine.co.uk.

Обратно в новината

Коментари - Перфектната зимна прическа - тенденции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Есйсега ще изпробвам атктивия с крушка, добре че имам всичко в къщи, при успех пак ще пища, много много благодарности, Мацо!!!!111111!!!!!!!

Русалски вълни??? - как русалките във водата задържат косата си такава къдрава?

Само чакам да ми порасне косата, та да я изруся и завъртя така.Смешници, това е много грозно.Кой би тръгнал така?

Е тази си е вързала косата, като че ли ще прави свирка.

Тази жена или е болна от ТБЦ, или има разсейки, а най-вероятно си е грозна по рождение. Тук медицината е напълно безсилна, трябва й или месар, или скулптор да я доизваят.

Моля Ви, не ми изтривайте писаното, пак моля за помощ, относно моя Котарак МЕЧО, който нвече %5ти ден не може да отиде до тоалетната, просто е запечен и моля Ви да ми помогнете, така де, съвети от читателите са добре дошли, аз вече пробвах всички методи и нищо не става, моля, помогнете!!!!!!!!!

Активия действа и на котките.Като бях бременна ми се налагаше да ям по една активия с круша дневно, а мацко като види нещо да ям и все проси ....пък и лаком не може да спре.Та от лъжичка на лъжичка ми излапа половината кофичка и после ....не питай.... Ако не помогне право при ветеринаря.

Ава тая много грозна ваа ама поне има вълна дето моа го изтрия :).

На модата робуват хората без собствен стил . Всяка дреха или прическа , която "отива" на собственичката/ка е Модерна .

Слагайте ушанките и не се лигавете...