Коментари - Софи Маринова: Направих бебе за мен и за Лоренцо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен Софи ме кефи, въпреки че тая музика ми е анти. Кефи ме щото е много пряма и директна. Няма хън мън, да се правя на звезда и да внимавам кво говоря. Жената си е с чиста душа просто, независимо дали ромка или българка...

Не мога да проумея как една майка може да дава такъв пример на собствения си син. Че и продължава гордо с медийните си изяви в този стил. Манталитет...

Направих бебе за мен и Лоренцо. Алоооо, туй да не ти е да напрайщ таратор, ма како. И как да знайш кой е бащата. То от толкоз мангета около теб как да разбереш в навалицата кой е. Тъй е при масовките.

Лоренцо, добре, че не си поиска кит. Софка бая щеше да се озори да ти го направи.

толкова не се бях смяла отдавна! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

подарила си е подарък за 40-тя рожден ден

Още едно мангалче,Българио чуваш ли,че и реклама му правят

във всеки случай точно софи не ви виси на врата....... за истинските крадци и обирджии 25 години не ви пука, софки ви пречи..... за използвачите на т.н. роми и думичка не обелвата камо ли да злобеете, и кой, ама кой докара братята роми до това дередже както и булгаристнаците дето турция им пречеше, докато императора путкин отиде там и прегърна ердоган.........и ганьо друга песен пее...... жалки сте

Честито! Ще се роди още едно цигане с неизвестен баща и пак ще се отглежда от самотна майка и.... с наша помощ! Това си знаят и могат циганите - да му мислим ние - българите!

много са ги избелили на снимката бре! колко кила брашно отидоха да ги напудрите така?... аман от про.стата ци.ганка и простотиите и.

Пак добре, че не си го направила за себе си и СЪС Лоренцо.

Е как кой, Коко Динев е.

Е, хубава работа, ама циганска работа

те и българите в булгаристан на доган са едни миризливци ама нейсе

"Обичам да ме слушкат и да обичат само мен" Ако ми купуваш редовно играчки съм навит.

Стою

Например Бентли, ъм?!... ;)

Да се смее ли човек,да плаче ли ,или може би и двете едновременно?????До кога тази пасмина ще ни занимава със себе си и сие?+????

Моля бащите да не се бутат! Наредете се на опашка!

Едни правят бебета за пред социалните служби, други за алъш-вериш, ма за Лоренцо не бях чувал. Баси детето дано да не поиска и друго...

..абе сиганска работа на него му.....

"То не се знае кой е бащата...да вземе да ми се прави на баща и да предявява пренеции..." Дали да коментирам или да оставя само това изречение да виси в поста ми??? Да се видим българите на къде сме тръгнали и къде отиваме...Да се видим какъв ни е елита и за какви хора се пише по медиите...Да се видим кой възпитава децата ни и във какво...и изобщо да преценим не е ли редно да наврем тая г/меш там от дето е излязла и да се изправим най-сетне като здрав, бял етнос, защото това недоразумение в което живеем все още се нарича България...

Наистина, според написаното излиза, че и тя не знае кой е бащата. По-точно осеменителя, защото е рано да се говори за баща.

Може да е инвитро,тогава се знае със сигурност.

дано поне Лоренцо да не се окаже и бащата, макар че не би било кой знае каква изненада

Ааа голем смех падна като ти прочетох коментара.

Как разбра в първия месец ???

Разбира се след седмица и половина след зачеването с точни тестове.

Стою

Колко, според теб, трябва да й се забави, та да се сети за тест?... Отделно, че тази бременност най-вероятно е "търсена".

Чувал съм за бременост във втория месец, ама в първия??!!

Ако вчера е разбрала си е първи, 2 седмици:)

От снощи било...

Ма боже ужас. И за всяко дете е хубаво да има баща и да го знае когато е възможно де. Дори да не живеят заедно. Какви са тези глупости дето пак твори и ръси Софка. Пък и още е бременна в първия месец, не ми се мисли що простотии ще изръси докато се роди бебето и след като се роди. Пожелавам и лека бременност и хубаво здраво бебче.

ами донор, инвитро...

Айшето казва на Асан: - Еххх Асане, Асане от къде тръгнахме, пък до къде стигнахме.. Като малки бяхме брат и сестра, после станахме мъж и жена, пък сега съм ти тъща..... Та в този смисъл, да не би бащата да е Лоренцо ?

Чалга и цигания в едно.

Честито София, Румяна много ще се радва, че не е от Дачо.

Не се знае, не се знае!

тъп отговор-то не се знае кой е бащата - абе момиче кажи нещо по-умно

То не се знае кой е бащата." ??? циганска работа

браво, да и е честито :) не съм почитателка на творчеството и, но ми харесва, че е искрена и спонтанна :)

То спонтанно е и ако ти се приходи в тоалетна в автобуса да се изходиш още там...