Тайните на Мила Йовович за кожа без целулит

Една от най-красивите и известни дами - Мила Йовович - дължи своя перфектен външен вид не само на редовните тренировки и екипа от специалисти около нея.

Обратно в новината

Коментари - Тайните на Мила Йовович за кожа без целулит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-обичам разни известни персони да ни лъжат как без да отделят средства и време имат перфектни тела. Като вземат да се мажат с манджи се чудя дали поне ги ядат под душа.

Има ли някой да вярва на тези глупости?

Пълни глупости и рекламни трикове. Йовович отдавна фигурира в класация на звездите с целулит, с приложени снимки. Там са и Скарлет Йохансон , Шарън Стоун и т.н.

Предимно зеленчуци и риба, без тестени и мазни, сладки храни и много движение и упражнения предимно за задните части... ;-) Работи, поне при мен...

Пълни тъпотии! Мога да измисля поне още 5 такива "рецепти". Гените, скъпа, гените...Я излекувай една природно предопределена дебелана.

Стою

Гените са едно от най-лесните оправдания, че не се грижиш за себе си.

Стою

Да допълня - грижата трябва да започне преди 7-мата година и трае цял живот.

Целулит имат и слабите жени. Това не е рецепта срещу пълнота. Не разбирам само защо хаби другите съставки. Масаж само с утайка от кафе прави кожата гладка и мека за кратко време и наисти помага срещу целулит. Знам от личен опит и ако не ме мързеше толкова да се жуля по-често щях да имам перфектна кожа. Хубавото е и това, че ефектът е бърз. Това е стара арабска рецепта за мека и нежна кожа, не е ново откритие.

Стою

Гадното е, че и все повече млади момичета го имат. Ама като ги гледам с двулитровките пред училищата... и с цигарите...

такова чудо - целулит. Означава възпалена клетка - неграмотно е.