Как стават инцидентите с детски играчки

Най-опасните за здравето на децата играчки, които родителите могат подарят за Коледа, са тротинетките, сочат резултатите от американско изследване.

Обратно в новината

Коментари - Как стават инцидентите с детски играчки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И к'во стана сега... Родителите в Америка е най-добре да подарят на децата си за Коледа... играчки-оръжия! В един репортаж даваха една майка на три деца, която си продаваше яйциклетките и с парите купи оръжие за себе си и за 4-ри годишната си дъщеря, която стреляла с оръжието си по катериците... Какво повече да кажем по въпроса...

Мдаааа. Само едно е сигурно - гибелта на човечеството...

Поредната пропаганда на новия световен ред - децата да не карат колела,тротинетки,да не играят на чист суюъм дух ,защото може да си охлузят колената и лактите.Обаче оръжията като най- малко опасни да се предпочитат ,та да растат децата ни агресивни ,затворени в компютърна виртуалност на агресивни игри ,защото не могат да се наранят и да пушат трева ,да смъркат кокаин,за да ги направят протса,агресивна и аморфна маса ,лесна за манипулация и управление . Аман от платени пропагандни ,измислени проучвания ! Действително проучване тда се направи за отговорността народителите и на опасно направените играчки !

поредния промит мозък,напълнил си главата с боклучава информация от ''конспиративни'' сайтове спонсорирани от Путлерландия

Не става дума за конспирация тук, уви! Но за целта е нужни поне елементарни дедуктивни умения.

Аз пък съм съгласна с този коментар.

Родителите се делят на следните категории : 1. Тъпи 2. По-Тъпи 3. НАЙ-ТЪПИ, та в зависимост от това, страдат и дечицата им, иначе всичко си е наред, само се чудя кой им дава право да се размножават на тия идиоти и кретени, само да мъчат невинни живи същества, които нищо не подозират за тъпотията11!!!!!!

Забрави да споменеш ти от коя категория си!

Интересно ми е ти как си станал от последната категория, като явно все още не си родител.