Вашингтон се произнесе за филма за Ким Чен Ун

Държавният департамент на САЩ не смята, че филмът "Убийствено интервю" има провокативен характер.

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон се произнесе за филма за Ким Чен Ун | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

представете си филм в които не се върши атентат само срещу ,,президент,, но и тои да се казва ,,обама,,!!! и в ,,демокрацията,, трябва да има ,,граница,,!!! тогава не се различаваме от този когото ,,усмиваме,,!!!

кво има да си представиш, като има един куп филми на тема убииство на американски пресидент...

В порнобизнеса са 9/10.

честсито на сони пикчърс - стигнаха дъното на безвкусицата... А пък за САЩ ше повярвам, че имат чувство за хумор, когато направят сатиричен филм за свой президент или някой от своите национални герои. смешници.

Ако се заровиш в кино историята ще установиш, че има доста голямо количество филми осмиващи американските президенти.... и други подобни позиции. Освен това ако говорим за лош вкус сега ще дам един рпимер от собствената ни родина. Вече в годините на псевдо демокрацията се случи една от най-жестоките кино цензури.... да .. говоря за филма "Граница".... Този филм беше пуснат един единствен път по Канал1 тогава и след това беше буквално арестуван.... добре, че може да се намери в интернет. Та така... това ако не е дъното здраве му кажи

ПРЕДЛАГАМ НА КОРЕЙЦИТЕ ДА НАПРАВЯТ ПОДОБЕН ФИЛМ:ПО ВРЕМЕ НА ЧАСТНА СРЕЩА НА БИОНСЕ В БЕЛИЯ ДОМ ПРОНИКВА КОРЕЕЦ И ИЗДЕБВА ОБАМА И ГОСТЕНКАТА И ТАКА НАТАТЪК.НАСРОЧЕТЕ ПРОЖЕКЦИЯТА!!!

Къде изчезна броя на ръчичките? Някои ги настъпиха по мазолите!

Вероятно филма не си заслужава нито гледането, нито цялата истерия и скандали около премиерата. Но все пак щом е комедия предлагам по-подходящо заглавие: "ДЗП"!

Нема проблеми, така или иначе све някога мериканците ще хапнат някоя терористична атомна бомбичка по един или друг повод... много са им се наточили, особено напоследък...

Имам идея,която безплатно давам на холивуд. Коледна комедия: На деца за Коледа е резервирано посещение ва зоопарка във Вашингтон.Обаче, поради невнимание семейство на орангутанги избягат от клетка. Бързо намират,кой да замести маймуните и молят Барак и Мишел Обама да помогнат за случая. През това време семейство на орангутанги попадат в Белия дом и от Овалния кобинет започват да управляват страната. Служители не забелязват подмяна. Като може да се добави и избягала патка от зоопарка, каято ще се замести на поста г-жа Псаки.

Чуден сюжет. И много добър каст.

ОСКАР!

странно сравнение..а най-голямата прилика с орангутан е на въшния министър на Русия Серго Лавров. Ако не вярваш виж му някоя от снимките, приликата е потресаваща

Прав си - орангутанги са рижави. Сменяме орангутанги с горили и докарваме цвят. Моля за други идеи и предложения - заедно такъв сценарий ще направим.

Това вече го е описал Марк Твен преди 133 години в "Принцът и просякът". Каква прозорливост!

Нещо със дужджанчо и 7-те Снежанки нямаш ли подготвено? :))))

Айде, събирачи на орехи и банани са изпълзяли. Надявам се за този свой политически коректен коментар ще вземеш няколко цента. А сега помисли, ако направят същия сценарий за вашия президент - пак ли им ще се мазниш. Те са прекалиха с наглостта и бруталност с която се отнасят с други страни, а ти не можеш да отлепиш челото от обувката им.

Който си е прост, е за цял живот.

То простота ще е основната линия във филма. За да е достъпен за основна маса на американци

Тая година филма, догодина - да очакваме реалното убийство на Ким-чо и туй то!