Софи Маринова: Бременността ми е извънматочна

Софи Маринова сподели, че няма да може да задържи бебето.

Обратно в новината

Коментари - Софи Маринова: Бременността ми е извънматочна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всичко това е истина, а не евтин пиар бих казала, че ти съчувствам, като жена. Сигурно си го искала това дете, но може би Бог ти дава знак, че така не трябва. Ти ще разбереш.

Каква футболна драма, уважаеми зрители!Заченала пияна от неизвестен осеменител и то извънматочно!Ееееее, това го няма и в латино сериалите!

Със сигурност е и извънмозъчна, плодът е заченат в нетрезво състояние...

Понеже бременността е извън таточна, ще и го вадят през носа.

Софи не е имала избор (както и никой от нас) каква да се роди, нито е имала възможност да завърши Харвард. Ако е имала такава - тя със сигурност да го е направила. Тя обаче е направила невъзможното за онези дадености, независими от нея самата, които е имала. Всеки от нас обаче има реална възможност да помисли преди да излее толкова злоба и агресия тук. И както виждаме повечето са предпочели да го направят. Дали е ПР не е моя работа, нито да съдя как и защо е направила. Мога само да я подкрепя, да изпратя добра мисъл, а тя ще достигне до нея. Защото ако направя друго ще ме е срам.

Софи Маринова иска бебе, за разлика от мнозинството от Бг популацията. В този сайт е пълно с негодници, без морал и ценности. Срам от тази гнила издънка, чийто глас срещу Софи се чете тук. Браво Софи, прави това, което смяташ за добро!

Хайде и тая като оная.... ЧЕРНАТА ЗЛАТКА. Сега ще четем цяла година за нероденото бебе дето не знае горкана кой е таткото или по-точно малко го познавала дори.....г

хахахах - само чаках , кога ще го пусне - сега или след 3 месеца! Толкова ефтино и се връзвате. Как може да е бременна от 3 седмици и да тръби на цяла България - още тогава ми стана ясно, че има нещо гнило! Ето лъсна . . . Циганска му работа

Аз вече почвам да се чудя дали въобще е била бременна ?! Два са вариантите или е много проста да разгласява преди да отиде на лекар, или си прави евтин пиар!

- няма да разкрие кой е бащата на бебето и дори самата тя не го познава добре. - БРАВО ;))

Ами типично циганска рбота.

Кво да кажа куха лейка разгласи на цяла България преди да иде на лекар, което е абсурдно, но всеки си знае!!!

Не убивайте с думи една майка, разбрала, че ще изгуби рожбата си... Софи, много сила, топлина и любов ти пожелавам!

Много съжалявам за Софка, това си е направо каръщина , пожелавам и да забременее отново и да роди здраво и хубаво бебе, тя поне за разлика от 99% от етноса и може и има желание да го гледа като хората.

Софке добре, че не е извън татъчно.

А дали не е татко Фики и случката не е станала в Дубай???? И бременността стана извънматочна когато дядо Тони каза, че ще и скъса главата ако роди детето?????!!!

Казах че е грубо това да я оплювате а вие ми скрихте коментара. Това да загубиш дете и то неродено е мъка. Дали сега ще го изтриете. Медия ....

Какво дете пък и ти ? аМИ ТО Е ОЩЕ ЕМБРИОН, дето се казва "от снощи"..Хайде сега да тъжим, че популацията няма да се сдобие с още едно чааве, пардон Клеопатра

Стою

Първо обяви, че е извънтаточна... Ся -извънматочна... Ще бременее, или всичко е ПР?...

пи ар брат.залязва и и трябва някои да я саялява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Проста женичка

Писаха, че бащата е приятел на Фики, мистерията е разкрита. Нищо на този свят не може да остане тайна.

PR!

Много палава е кака Софка. Вдига ми го.

Понеже поста от женски род не мога да си представя какво точно й се вдига, ама нейсе...

То за тоя етнос е съвсем нормално да "не познава добре бащата"!

Абе хубаво бащата не познава добре, а сина познава ли го?