КНДР: Филмът ”Убийствено интервю” е подигравка

Северна Корея заяви, че вероятно няма да предприеме „физическа реакция”, а само порицание срещу пускането на филма „Убийствено интервю”.

Обратно в новината

Коментари - КНДР: Филмът ”Убийствено интервю” е подигравка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елементарно, и за децата от детската градина е ясно, че всяка треторазрядна бозица, която напуска хамбарчетата на холивуд се нуждае от реклама за да възбуди нервните окончания в подгизналите мозъци на световния ширпотреб. От друга страна така режисирания "скандал" популяризира Северна Корея. Какво да се прави, лоша реклама няма!

Това е уникална идея - да се пропагандира най-големият концлагер в света - мечтата на всички комундета! Но в някакъв момент се намира някой чичко Сталин, който и тях изпраща в концлагерите!

За тези които удобно са забравили. Още като беше на власт Буш, за него американци направиха филм за неговото убийство, в Канада. В САЩ цензурата не се прилага към филми.

Глупости, филма "Redacted" на Браян Де Палма за войната в Ирак беше цензуриран. Също така спряха сериал в който сатаната прилича на Обама.

Помияри!Защо не направихте такъв филм за Великата демокрация в Саудитска Арабия?!И помияри не сте даже,отрепки жалки!

Че са помияри, помияри са, ама на теб, като ти допада толкова живота в Северна Корея, бягай да живееш там! Ако имаш след това достъп до интернет все пак и не си в трудов лагер, пиши как е!

е,какво да кажат. истина е

Филмът се казва "Интервюто" !!!

Е , те и с нас се бъзикаха . В "АЛФ" извънземният се подиграваше на мустаците на Мис България. В един от ранните епизоди на "Двама мъже и половина" също се бъзикаха колко грозни били българките ;) Не помня да сме протестирали или българките да се почуствали обидени.

Милите те бъзичковци. Сещам се за един друг бъзик - българският химн на фона на маршируващи нацисти.

Друго си е дебела американска свиня!

Ами така е, като се избират такива миски като новата Мис БГ. О, ужас!А красиви момичета колкото искаш у нас. важното е да е купена и грозна

от седмица се чудя и не намирам разумна причина за реакцията на Северна Корея

защото цялото това 'хакване' и заплахи за терорр нямат нищо общо с тях. в момента, в който приемеш това обстоятелство, всичко си идва на местата. и предложението им, макар и грубо, за съвместно разследване, и отрицанието и всичко. а филма е боза. сони явно го закъсват.

Тази новина за този раздел ли е? Не е ли политическа?

...ха..ха...ха.. това ми хареса :)))))

вече е в интернет :) на мен ми хареса :)

сакън, да не съ минеш! ходи празнувай Коледа ве! :)

А ма аз се чудя защо изобщо протестират. От трейлърите личи, че филма е толкова елементарно дебилски тъп, че ако не беше се вдигнала гюрюлтията вероятно никой нямаше да го гледа. Подозирам, че всичко е рекламен трик, за да си заработят парите.

хамериканците що не направят филм за атентат срещу Обама!...не може да си прайш комедии с други нации, па ко'ще да е и Албания!

Че нали правахи а"Планетата на маймуните", даже няколко серии!

добре бе!

Може да си правят каквото искат и на-вече с такива като теб(твоя ник)

какво да се прави един с друг се забавляваме обърнете се към вовка - той сериозно ви кани на празника за шутове

И кой щеше да го гледа този глупав филм,ако не беше хакерско-политическия скандал-както казва безсмъртният Ленин-виж кой има изгода

А кой по дяволите е безсмъртния ленин?

Доста безплатна реклама си направиха за този филм.

Евтина пропаганда Такава не си правеха нито Тодор Живков нито Пеко Таков та дори и Жола Драгойчева . Смеехме се на Китай допреди няклко години а сега ?

Ама верно ли?!?!? Как ли са стигнали до този извод? Аз мислех, че е драма...

Да, това е смисълът на комедийния жанр.Утре очаквам новина:" КНДР:Слънцето изгрява от Изток."

След "порицанието" хАмериканските служби са в трескава подготовка на оръдейния лафет и аксесоарите към него, за достойно изпращане на брикета Обонго в последния му път...

Чудя се кога Дира ще започне най-сетне да маха откровено расистки постове, като на този прошляк тук. А на него да му кажа, като постигне една милионна от това, което е постигнал Обама, тогава да се обажда. Типичен балкански нещастник, от когото нищо не зависи и когото никой за нищо не бръсне.

Обонго е голем кюмур. Сажди.

Ама този, когото коментираш не е писал нищо за Обама! Ако ТИ в лицето на Обонго си представяш Обама, това си е твой проблем. И дори трябва да те съдят, защото мислиш, че тоя Обонго би могъл да бъде Обама! Откъде-накъде, бре, защо обиждаш президента на великите САЩ, питам аз???

я да ти каяна тебе нещо:шут тхе фук уп, педерст залухах .поголям расизам от това копеле никои не е правил тук. наи- цоляматаиздунка беше здравният иншуаранс, колко еще помияизсипаа тези соцялистити нищо не знаеш,така че прошляка, помияр си ти и без пвеше комнтари мухлио.йоу аре а блоу холе.