Иван Христов потвърди: С Ирина сме женени

ТВ продуцентът Иван Христов официално потвърди в предаването “Преди обед“ по bTV, че с половинката му Ирина са се оженили.

Обратно в новината

Коментари - Иван Христов потвърди: С Ирина сме женени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато имаш ниски критерии и ниски страсти много бързо разваляш семейства, оставяш децата си и гледаш чужди. Честито на печелившите (нисшите и бедни духом и не само :)

Точно така е. Има и още една разновидност прецакани - тези които не се развеждат, но пренебрегват половинките си. В резултат в семейството се раждат дечица от други татковци - и резултатът е същия - балъкът гледа чужди деца.

Какво му харесват на тоя Иван, мъча се да видя и не мога.

ИМАМ ЕДИН ТАКЪВ КОЛЕГА - ШРЕК, КОЙТО ИМА ДНЕС ИМЕН ДЕН, ХВАНА ГО ЕДНА ТАКАВА ирина-ДАРИНА И МУ УНИЩОЖИ СЕМЕСТВОТО И ИЗХВЪРЛИ ДЕТЕТО

говорим за прелюбодействие на работното място, напоследък твърде характерно за нашата администрация, горките деца на глупавите бащи

Щях да съм изненадан, ако дребосъка Иван се е оженил за джуджето Андрей пък то кво било.

За подобна новина хората трябва да са подготвени. Иначе не се знае, може да има демонстрации, вълнения и пр. Имайте малко милост. Това си е "breaking news". Кой е Иван?

Не разбирам как може някой да бъде щастлив, върху чуждото нещастие.

Мислех го за по-интелигентен, но и той се оказа последния глупак.

Иван се оказа много по-тъп отколкото го мислех.Да му е честита тази която е коварство ,алчност и фалш.

Кой от двамата е Иван?

".. Продуцентът се е отървал от всички натрупани килограми вследствие на здравословния начин на живот, който води.." С две думи го е хванала за топките.. и стиска.. ;)

Големо важно, и с моята сме женени; Човек и добре да живее, се жени...

този иван обраснат прилича на менистер преседателя на италя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Едно време не одобрявах връзката им. Но достатъчно много време мина и те доказа, че не е било прищявка, а е имало защо, струвало си е и не е случайно, че са още заедно.

Тоя Иван ми е много гнусен а въпросната е някаква кобра със голямата амбиция.от очите и струи злюст и коварство седнала да говори за милосърдие по тв-кич и позьорщина такива надъхани пръли да не ме занимават с особата си от екрана -като на продуцента му се приискм ирка и се вражда нова водеща.

Говориш за някакви външни твои впечатления. Не си длъжен да виждаш хубавото в никого, но: Когато говорим за хора, които с радост създават семейство и възпитават деца - те са 1000 пъти по-качествени от който и да било друг човек, който има тази възможност, но не го прави от егоизъм или високи претенции. Това че имат предни несполучливи бракове не означава нищо. Ако половинките им не са били достатъчно всеотдайни партньори...На кого ли не му е познато това.

Прав си, по тая линия Андрей винаги ми е бил противен. Женени, неженени, няма значение, деца да имат и да си ги гледат, всичко останало е от дявола. Живи и здрави за всички именяци.

бахти и джуджето грозно, на теб трябва да ти забранят да се сношаваш ,бее....

Иринчето е паразит с претенции, като пиявица му се е лепнала на тоя наивен лъмбърсексуалист ;)

Румен отдавна трябва да си ходи, тъп и еднообразен

Иван и Андрей са толкова секси!!!

Не знам за Иван но РУМЕН трябва да си ХОДИ ! Кутиите е супер шоу ама ТОЯ ме изнервя и затова не го гледам!

Така е няма по противен и мазен "водещ" от този споменатия

тия двамата андрей и иван стават все по-жалки и нагли-днес в предаването андрей с хилеж заяви че в черна гора неверните жени ги убивали с бой , а неверните мъже? водещата толкова жалка и тя даже и не му зададе този въпрос -може ли в 21 век да се държат като джихадисти? жалки комплексирани подобия на мъже

по тая логика и иван така тлябва да го убият-жалки създания

Абе, тъпанари, не четете ли?Те се били "врекли".Ами не са женени, разходили се нанякъде, па им хрумнало да се врекат един на друг, ами то всеки на екскурзия може да се "врече" на този до седалката в колата.Важно да има интрига, и тъпанарите започнаха да цвилят от умиление за "младото"семейство.Ей, няма край булгаристанската простотия...

Само , че преди да пишеш глупости прочети , какво е написано в статията и , тогава обиждай ......."Врекли са се миналата година и са се оженили тази .......То май за тебе важи последното изречение Тъпанар/ка

Ще се окаже не компютри, а компоти! ХАХАХА, ПР акцийка на флегмата, да не би случайно някой да си помисли, че Иван се е върнал при Вихра ;) Милата, явно на хоризонта се задава по-млада златотърсачка. Но на всеки според заслуженото!

Ами значи му е време за следващата и за развод.

Тази що изглежда кат негова майка?

Защото е супер майка. Супер майките изглеждат майки на целия свят :) Мъжете харесват това, се женят за тях, не за разни самоугаждащи си трътки.

А казваше, че спрял да пие! Само в пияно състояние някой може да хареса първо Вихра и после Ирина.

Жалка история! Що не вземат да се скрият тези двамцата?!? Само на мен ли са толкова противни?

Не знам за Иван но РУМЕН трябва да си ХОДИ ! Кутиите е супер шоу ама ТОЯ ме изнервя и затова не го гледам!

Румен има отвратителен тембър и глас, да не говорим, че седи като дърво на екрана!

абе яна, навсякаде твоя румен.аи сиктир вече!

не ги познавам, но са ми супер антипатични...че и двамата,.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е нали оня ден писахте,че се връщал при Вихра и даже.че била бременна от него.Сега на коя велика новина да вярвам?!

тази е много страшна жена, не трябва да си й враг , готова е през трупове да мине , но да има това което иска, такива жени са много опасни

Сигурно прави хубав секс,лошото е, че като си постигне целите, секса свършва. Лошо за Иван де.

Ма на кой му пука всъщност?

Не мога да повярвам, че липсва новина колко е красив Григор или как е най-сексапилния в света?Някакъв пропуск е станал!Моля, поправете се!То за резултати в тениса няма, та си измислят за мазния му вид новини.

И на мен ми писна от надувката от Хасково.

Много е противен Григор с тънките си очички и си личи, че е студен човек. Като се опаричи веднага ще ритне руската гуда.

Всичко щеше да е чудесно, ако Ванката не се опитваше непрекъснато да ни пробута дразнещата си половинка като водеща. Толкова противен тембър има тая женица, че е способна да провокира желание у този, който я слуша, да скочи през прозореца.

А, тя работата била миналогодишна. Аха, ясно, спокойно.

Човек и добре да живее, се жени!

Вихра защо не е поканена?

Убуу се махна от оная самовлюбена кикимора Вихра ... тамам да се затриеш да я невиждаш и се усети, че по-добре е да я отсвириш!!! Аз само като я гледам и ми се връща изяденото за 3 години назад :))) ся дано да я втасаш! и по-далече от развихрени смотанячки-комплексарки-невръстенички-невротички! Долу вихрата да живее Йованов ден!!!

Странна работа за какво му е на тоя да се жени за к..ва?!?

Не одобрявам това, което Ирина направи със семейството на Иван. Но си мислех, че може би е някаква излключителна жена и така го е привлякла. Но сега като гледам по телевизията- жалка история. Толкова кичозно , безвкусно студио, толкова кичозна, изглеждаща смешно жена, облечена безумно! И толкова тъпо предаване с някакви странни гости - смешно и жалко. Но както се казва - наяла се въшка - изпълзяла на чело, та и тя.

Сериозно питам-коя е телевизията и кое е предаването,че не ми е попадало?Може би нямам време да гледам всичики телевизии,но искам да имам мнение.

И аз не знам по коя точно телевизия - някаква със "7 " в името си, ако не се лъжа. Не гледам предаването, по -скоро като сменям каналите съм се заглеждала няколко пъти.

Браво! Няма по- хубаво от това да срещнеш човек, който да те прави щастлив и да ти вдъхне желание и воля да се пребориш с лошите си навици!

Браво Ванко, много хубава двоика сте и сте си лика прелика! Вазхищаваме се от теб от твоя талант и нюх към шообизнеса! дай боже повече бългъри като вас двамцата .... че като гледам зависниците тук ми минават горещи вални на ярос злъч и нетарпимост към всички елиментарни псевдоинтелегентни опростачено видеотени некадарници които са останали в българя., !!!!!!!!!! А ирина е много секси хубава скромна... дано да имате минемум 5 деца от нея защото вие сте цвета на бедната ни но слава родина и трябва да се размножавате и радвате.

Не ти се разбира к`во бръщолевиш, дори и да имаш нещо да кажеш!

След 5-тата ти правописна грешка спрях да ги броя. Граматическите въобще не ги гледам. И ти за неграмотност ми говориш!... Едва ти дочетох писанията. Та сега май по-вероятно е ти да завиждаш на тези дето са писали преди теб, а не обратно :)

Аз пък мисля, че някой се гъбарка

Ирина-секси,хубава,скромна????????Днес изпи ли си хапчетата бе?Тази досадна и флегматична фльорца може да те приспи още на петата минута,като пуснеш телевизора.

Много непрятна двойка,доста отдавна не бях виждал двама които нито външно си подхождат,а и непрятни като личности.

Сигурно ги познаваш лично?????Тъпак.

Иван Христов потвърди: С Ирина сме женени Иван Иванов преподвърди: Гледайте си работата,не ме интересувате

"Браво" -намерили са се той - пияница и безотговорен тип , тя парясница и долнопробна ку.... Абе щом се обичат да се взимат , но мен специално деградирали типове , като тях слабо ме интересуват

Не те интересуват, ама коментираш!