Джей Ло: Щях да умра от мъка след развода

Джей Ло призна, че е била "на ръба на смъртта", когато се разпадна бракът й с Марк Антъни.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло: Щях да умра от мъка след развода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, защо тогава се развеждат, и после много боляло, ми стойте си женени де....

не се предавай мило тюленче!Дедо да те наниже на шиша има да пръцкаш весело!

Сек.а не е всичко на този свят,и който го проумее ще дръпне много нагоре.

Мъжете го проумяват след като получат постоянна еректилна дисфункция, а жените след менопаузата, когато нивата на естроген спаднат и либидото им хич го няма вече. Тръгне ли някой да ти обяснява, че за него сексът не е важен, означава, че вече не може да го практикува.

Има нещо пошло и кичозно в тази жена. Прилича ми на евтина ква. Виж Шакира ми е адски симпатична, има страхотно излъчване, талантлива е и клиповете и не изглеждат пошли. Тази е продукт на медиите.

като повечето латиноамериканки, не случайно е богата заради огромната аудитория от себеподобни в южните щати, които идентифицират себе си с нея и за тях тя е единица мярка за успех във всяко отношение.

Nina

Тя е к''ва, макар и не евтина! Прекалено пресметлива, властна и разгонена латина. Това за страданията си е пълна глупост.

има хубаво барабанче,а?

Не си струва да се страда и съжалява заради НИКОЙ мъж.

Честно казано, новата мацка на този цъкльо Марк , не е по-хубава от Лопес.Пък и той е като кон в зъбите..Какво толкова ще мре за него..И оная фръцла е като кол да брулиш орехи с нея..

Ах мила, повярвай, но на никой няма да му липсва прословутия ти задник..

винаги оглежда една жена от дупето до лицето. който твърди обратното значи или лъже, или има наклонности към други мъже :D

До като може да вдига самолета Марк,да ги сменя,Жените стават само за забавление и нищо друго.

Oni

Теб жена не те е раждала, ами някоя дето е ставала само за забавление, личи си по коментара ти!

васко

Да не се почувства обидена,имах предвид само за някой де,не става въпрос за вас споко!!!

не забравяй че всички сексисти са раждани от жени, това не им пречи да мразят жените и да ги смятат за по-долна класа хора само защото нямат х.. м/у краката. За съжаление това е културата, в която се възпитават много хора - женомразието е навсякъде.

определено си прав, съдейки по резултата

И аз щях да умра от мъка след развода си, ама за това не пишете. Тоя развод на Джей Ло, и какво ли още не за нея ще ги раздухвате само и само шум да се вдига около нея. Същите простотии и за Кимито и за Джолито и коя ли не още пача в криза на кариерата й.

... е грубо няколко милиона долара :D Така че, твоето страдание, кучетата ги яли, а тяхното - няколко хилядарки за джобни на комезтика/хирурга, който ще им помогне да се справят със следразводната "депресия".

Сори! Като гледам Марк Антъни е набарал по-млада, по-дългокрака и по ц.ц.реста мадама! Сигурно затова боли!

Толкова и е било мъчно за Антъни, че веднага го замени с Каспърчо, а още преди да се разведе с пак по- младия от нея семеен и с деца танцьор.

Този Марк е голям изсипаняк. За какво толкова съжалява. Като го гледам е до циците на новата любима.

МНого вярно! Той е толкова не лицеприятен (за да не използвам по-силни думи), че дори трябва да е щастлива от раздялата! На кого ли приличат децата? (това е много важно особено за момичето)!

Браво на Марк,Жените за за еднократна употреба,колкото и да не им се иска е така.

"Добре" а мъжете за каква употреба са еднократна или многократна .................Вярно е , че простотията ходи по хората .

Анна, не се косете. "gangnam style" не е просто ник, това е диагноза! :)

ти си едно долно болно прасе-трол.

на такъв като теб с удоволствие бих му отрязала оная работа и след това ще ти я сложа в грозната уста!

Не разбирам израза : "Въпреки това" ....., когато предстоеше сватбата на Марк Антъни .. и т.н." Според мене тя страда не за Марк Антъни, а че нещата не са и са получили НА НЕЯ, че не е уличила точния човек. И защо да не го поздрави за сватбата му - тя не страда за него.

Така е маце, всеки нисък и грозен комплексиран мъж като превърти на стари години и има нужда да си дига самочувствието (и не само) с наполовина по-млади напомпани силиконки. Ще го преживееш, свиркай си!

Ближеш ли раните, ближеш ли? Хаххх:)))) от опит ли говориш? Ми така е, сладкото грозде е кисело когато е недосегаемо.

Гого, ти пък кво си се разпенил тука, ще ти излезе пяна от устата. сигурно си някой нисък грозник и едва ли може да си позволиш нещо повече от ниска грозница. Само по думите ти си личи че си злобен и комплексиран. Познах ли?

Така е, мацета, като се омъжвате за ниски, грозни и комплексирани мъже - хак ви е! Но те пък защо ли превъртат на стари години? Дали не сте вие причината, а? Май с такива като вас няма как да не превърти човек!

Нисък винаги ле е равно на комплексиран и злобен, както често чувам подобни определения? Не може всички да сме високи и стройни като манекенки, какво да се прави. Ръстът се определя генетично. Но тя и Джен е ниска, така че....

Дженифър, аз съм свободен......

Да вземе да отслабне малко, има доста излишни килограми. Диференциала и е над нормата, ако не и обработват снимките с фотошоп се виждат стрии и груба грапава кожа в цвят кереч. При тази визия и то ъпгрейдвана за какъв Марк Антъни мечтае келата.

Жената си е екстра - има си от всичко и е много пластична..

Въй, жива да не бях!

...ми к'во чакаш ма!?!?

Въй, жива да не бях!

За това ти й се развежда цели 3 пъти...явно чувството, че ще умреш ти харесва!

Най-силната мъка на света е да погребеш близък човек, кръвен роднина, когото си обожавал...

Така е! Смъртта на близък е много по-тежка раздяла от един развод.Несравнимо е

Този Антъни за страх да го гълташ, а не да умираш за него. Чак толкова да се намразиш, че заради едни пари да лягаш всяка вечер при него просто не си струва.

Какви пари, ма Елке? Кой с кого е бил за пари? Май нещо се бъркаш с Коко Динев и неговите връзки :)))

Редакторите, това не е ли снимка на Анджелина Джоли?

Те като се нацапотят всичките си приличат. Виж, ако снимката беше в цял ръст и в гръб - нямаше да се бъркаме :)))

Не е. Джоли е кльощава като манекен на Освиенцим е. А това е апетитна жена. : )

с едно дупе брак се не пази. трябва да се вършее в кухнята. виртуоз да си, между останалите 300 неща, които една съпругя трябва да изпълнява чинно и без много много да говори! така, така...

Горката ти "съпругя" -сигурно докато "изпълнява чинно и мълчаливо 300-те си задължения" (интересно, твоите колко са) тайно си мечтае да се освободи от прекрасния си брак...

Станишеф, като ти броя минусите си мисля, че май само жени ти четат коментара! Горките!!! ;-)

Топла храна и гимнастика

Най-грозния мъж сред мъжете в неговия бранш. Много неприятно излъчване. Чудя се на нея и на другите му фенки

Да ти дойде на крака с частния си самолет и да започне да те води по най-луксозните места на света и на тебе ще ти омекнат колената.

Е нали тя поиска този развод и беше много щастлива с младия танцьор, в чиято чест се разведе....

С други думи - га яди кифтеата ни рива, сига ривеш...