Благой Георгиев се сгоди за Куини-Алис

Футболистът Благой Георгиев и неговата приятелка Куини-Алис Николова вече са сгодени.

Обратно в новината

Коментари - Благой Георгиев се сгоди за Куини-Алис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От къде имат толкова пари тия нещастници? Все това се чудя. Знайни и незнайни нимфетки и подметки се разхождат с невероятни коли, дрехи, фризьори, чанти,обувки..Да не би да сме държава на проституцията?

баща и е бивша партийна номенклатура. жисъса пък е от царски род - династята рашкови от катуница

Благой е готин...но защо тооолкова татуировки?!

само аз ли не познавам тези ВИПОВЕ? тОЙ МИ ПРИЛИЧА НА ТЕРОРИСТ ОТ аЛКАЙДА. кАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМАТ. аЙДЕ ОНЯ Е РИТНИТОПКОВЕЦ - ТОВА ГО МОЖЕ..ШЕ. тОВА СА НИ ИДОЛИТЕ И КОЕТО Е НАЙ-БОЛЕЗНЕНО - ТОВА СА ИДОЛИТЕ НА МЛАДОТО ОСТАНАЛОУ НАС ПОКОЛЕНИЕ.

Ахахахаа, тоя май вйрва, че ако се ожени за Куини ще стане Кинг! :DDD

Момичката е поредната еднодневка за този изрисуван паметник на кича и пошлостта.Сега следва забременяване и беж, Лиске, да бягаме на поредната цъфнала джанка...

Девизът на Благо е:,,Да не остане неодрусана слива!"

бългериън ред некс

Абе хора тя се казва Алиса-така са я кръстили родителите и-ма за да бъде по-интересна сама е наложила приятелите и да я наричат Куини-доста комплексарско-нещо като оне с Версачито и Арманито. И между другото момичето е хубаво,ма тоя не е читав

Абе хора тя се казва Алиса-така са я кръстили родителите и-ма за да бъде по-интересна сама е наложила приятелите и да я наричат Куини-доста комплексарско-нещо като оне с Версачито и Арманито

Какво??!! Скрили сте ми коментара, в който няма нито една обида, защото бил "извън темата или е спам"!? Кое е извън темата - че е поредната, която ще е зарязана с дете. Извън темата ли е, я пак?

Отделно сте оставили всички коментари, където се бистри важната тема "що за име е Куини Алис", хахаха! Те са по темата. Браво на вас.

Баси въображението... да си кръстиш детето Куини-Алис.

Да ама как се вързва с гащите на Благойчо от 3 тата снимка. Смех голям му ударх на тази снимка.

На Благой всичко му е наред, може да се разчита на него.Само партизанското му име не ми харесва:"Дришльо".

Ако някоя мама иска да сплаши детето си, нека остави баба Меца на спокойствие..снимката на мадам Божинова е достатъчна..

Глезла, на която мама и тати задоволяват всички капризи. И да не сполучи в евентуалния брак, този татуиран мачо няма да получи нищо,ако търси изгода..Иначе не виждам защо и трябва да се омъжва за този разгонен ритни топковец..С парите, които имат родителите и може да си намери по-свястно момче .. Ама нали пуста мода..после ще си облизва сълзите и сополите..

От години търся снимка на Николета със затворена уста и още не съм успял да намеря. И тук в галерията гледах - на всичките е зяпнала с отворена уста.

Няма да е задълго.

На 3 и 4 снимка манекенката вади бедро като на африканка - широко и дебело. Даже Джизъса изглежда кльощав пред тоя баджак. На 18 години с целулит, на 25 вече ще е с вид на 50-годишна изхабена....... Горе-долу като Николета, дето вече не прилича на нищо.

Манекенката е хубаво момиче и колкото и да я обсъждате, няма да премахнете този факт. Проблемът, който не забелязвате, не е във външният и вид. Випросът, който си задаваме: какво кара едно привидно интелигентно, добре гледано момиче-ученичка при това, от семейство с възможности да обикаля чалготеките и да 'пристане' на двойно по-възрстен ритни топковци с подозрителна интимна хигиена? Не трябва ли да учи чужди езици, да обикаля европейски столици с връстници и да мисли какво бъдеще да избере? Някакъв бъг има в системата, на много високо ниво...

Отговорът се съдържа във въпроса Ви "ПРИВИДНО интелигентно.

Това момче има сериозни психически проблеми и има нужда от специализирана помощ. Говоря го сериозно, не с цел да го обидя. Това е ненормално поведение дори за много кух футболист и причините трябва да бъдат открити и премахнати.

Поредната потърпевша е с повече психически проблеми, тъй като неговото слабоумие е широкоизвестно. Явно е нечитава, за да се бута.

Страшна новина за Лъмбър-метро-била-кауфланд-хомо-сексуалнен псевдо футбалеР!

Ретро-мутренски барок :D

G&R

"Заради 18-годишната с визия на топмодел Благо се връща у нас винаги когато има възможност" ... и ще продължава за следващата с визия на топмодел, която срещне в софийските чалготеки... Това е... много е грешен Благо и затова си е татуирал Исус... Редува кафаните с посещения в божия храм и му е леко на душата. Дано Бог го пази и да не среща по пътя си хора от рода на братя Куаши.

Като гледам на тоя паун татуировките му вече са една върху друга. Не знам дали не си татуирал вече и интимните части, ама две футболни топки и една вувузела ще са доста оригинални.

Нищо не мога да кажа за това момиче ,но си представям какви дебили са родителите му за да го кръстят така ,иначе Благо е добра партия ,понасъбра доста парички и е нормално малките кифли да го заграждат.

ЦРУ обясни ни от какво е 'посъбрал' парички? Дали си е попълнил данъчната декларация тази година? Здравната му осигуровка къде се плаща?

Абе тая да я бяха кръстили блъди мери по-добре. К'во е това име бе....

О, Боже Господи !!!!

Тази Куини акъл има ли? Къде е тръгнала?

Еми на път е да си уреди финансово живота.. ако му роди и дете, може никога да не работи. Известността е само бонус към всичко това. Не ми се вижда да е тъпа. После се развежда и на тоя остава да си плаща за "голямата любов".

Да не са искали да кажат- Ко, ние! Ама нали са лейки са станало Куини, пък и Алис - ми направо Алис Спрингс да й бяха лепнали!

Този, като е толкова вярващ, чувал ли е за 10-те божи заповеди. Трябва да се подложи на лечение за зависимост от секс.

Не знам дали е чувал, ама си ги е татуирал.Сега остава въпроса дали може да ги прочете.

и ся кво следва? Ново чаве, нова татуировка /ако има още място/, нов развод и т.н.

Куини, муини, само където не са я кръстили Изаура, то дали циганин ще кръсти детето си на сапунен сериал или селянка ще я кръстят Телефонка,Проститутка, Куини-Алис е едно и също!! Силикон, ботокс, хиалуронова киселина, конска урина, свинска пикоч, САМО МОЗЪК НЕ ИМ ИНЖЕКТИРАТ ,ЗАЩОТО, НЕ СЕ НАМИРА ЧЕСТО ВЪВ ФУТБОЛНИТЕ СРЕДИ!!!

Страхотни новини, страхотни снимки............., абе вие кога ще почнете да правите журналистика.Опростачихте народа , но какво ли се чудя като вие сте типични негови преставители.Опомнете се!

Ш са просълзя. Ми ся къде ще татуира Куини-Алис Еламеритни. То място не остана. Да земе да напише "ВИВА ЧАЛГА" на челото и да се знае . . . . за всички бивши, настоящи и бъдещи!

Това девойче наистина ли така се казва или е партизанско име? Колкото до Благой си го знаем, има проблем със секса. За това си има клиники.

изобщо не е изненада. Бойко беше прав ,като каза ,че материала е такъв....вие какво очаквате?

O! Каква изненада! Шокиран съм! Футболист и чалгаджийка, отново... Тая е като по-младо копие на Лияна, явно не я е преживял...

Кое й е куинското /queen - кралица/ на тази кифла...Ама, поне е по-хубава от циганката Николета....

Въх, майкоуу.

горкото момиче ама ще го поцица малко и ще се разделят

ей много е прост този

Типичен пример за талантлив млад футболист, като Божинов и др. които не са успели да надградят нишо в себе си , в течение на времето и се отдават само на светски живот- накрая никой няма да си спомня за тях за съжаление.

Този трафикант ли е? Щото Рубин-Казан едва ли пращат всичките си футболисти на екскурзии до България и в Дубай за своя сметка всеки месец...

Момичето се е обезобразило с този силикон в устните.

нали!

Те и родителите й са й дали своето ... това име направо кърти мивки!