Джейми Кинг прекомерно слаба на събитие

Актрисата Джейми Кинг, която винаги е била известна с финото си тяло, изглеждаше видимо отслабнала на вчерашната си поява.

Обратно в новината

Коментари - Джейми Кинг прекомерно слаба на събитие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става за Планетата на маймуните без да хаби грим. И аз съм вече за там.

Еее еми открила е амфетите явно. ГолЕм праз, такива пачи ги има милиони по света.

Абе, като почнат разни любители на слабото телосложение да залитат и по анорексички...почвам да се чудя дали в живота си са клатили нещо, освен велосипеди.

с едно листо маруля на ден:))

Коя е тази?

Участва в сериала Hart of Dixie. Мъжът й е режисьор на някои клипове на Lana Del Rey, в един от клиповете й участва и самата Джейми Кинг. Да, по-слаба отколкото обичайно в серияла.

А тия кои са, информаторе? Пише се сериАл, а не сериЯл.

Aaaa...много гърджава тая ! Манекен на Бухенвалт дет викаха навремето...а трябва жената да има матрял: като я удариш по дупето така 10тина секунди да има вълнички...Иншалах! Дал Бог всекиму такава радоста за окото и ръката

Слабичка и хубавичка, но ужасна рокля, ужасна, и с тия обувки...симпатична ми е, ама вкус ли няма, че се е докарала с такава рокля

Е дамата е 2 матра кожа, рагу и зъби бе братче...ако я подхвана как си требе ще ме съдят за гавра с труп.... хубава жена е, има приятни черти, но трябва да и се изпише по 4 пъти Макдоналдс дневно от личния лекар докато не качи 10 кила

Много хубава фигура и интересно, специфично лице. Ганьовците-месари, обаче, трудно ще го оценят.

Това е 40 кг скелет. Специфичното лице идва от там, че бузите и са всмукнали и гледа с угаснали полу-очи. Не е замислена такава от природата, ако ме разбираш какво искам да кажа.

Анорексия.

Да, типична. Справка : Никол Ричи.

Да, по света има и слаби жени.

Да, има слаби жени, но всичко трябва да е с мярка. Тази жена в лицето е много изпита, направо е като мумия - не ми харесва.

170+ ръст и 40 кг тегло.... Патоанатомия има по света, да.

Много е слаба, грозно слаба. Аз съм 1,70 и тежа 54-55, пак съм много стройна, но не грозно слаба. Но при мен е ген, ям на корем и съм така, откакто се помня. Бих искала да кача малко, но не става при мен с ядене, нито с раждане, с нищо, все съм си така :). Забелязвам обаче мода сред жените да слабеят жестоко и наистина приличат на анорексички. Не знам кой мъж харесва такива жени без никакви извивки и форми. Хората вече полудяха, всеки втори по улицата си говори сам, всеки със своите странности :)

има ужасно лице - широко, плоско и грозно, а в тяло е супер

Кой този травестит?

Тая плаши!

Ами покажи тогава свои снимки, за да оценим по достойнство тролското ти очарование:)

Къде е майката на това моме да я нахрани?Направо е за доктор така.

Не виждам да е прекалено слаба за типажа си, нито виждам промяна във фигурата й.

Не я знам коя е, но на тази жена просто не й отива да е толкова слаба. В лицето още малко ще заприлича на мумия. Има хубави черти, но трябва да качи 3-4 кг.

Участва в сериала Hart of Dixie. Мъжът й е режисьор на някои клипове на Lana Del Rey, в един от клиповете й участва и самата Джейми. Да, по-слаба отколкото обичайно в сериала.

Феноменална новина.Разтреперих се.От години не съм чел нещо по-интригуващо.От началото ме грабна и до края четох бе да дишам.Нямам търпение да я разпространя на всичките си приятели и познати.

Ами явно е така, при положение че при толкова много други новини отвори именно тази, изчете я, че и написа най-дългия коментар тук:))

+10! Направо ме уби с този коментар.

Малко прилича на Майкъл Джексън - Бог да го прости...

До ДИР - От заглавието се налага мнение, че за да се появиш на събитие трябва да покриеш минимални изисквания за тегло.

Този скелет на снимката не минава за жена, още по-малко хубава. Това е болно женско същество. Това е резултат на реклама, мания и вземане на сериозно. Който тръгне по тоз път - това го чака. Ако би мирно седяло, не би чудо видяло. Ама как така - ние по знаеме от вас, следователно вие ни гелдайте и подражавате. Боже пази глупавите хора! - умните и те ще стана глупави! ...

Ти да не би да си от близкото й обкръжение, че да правиш подобни категорични изявления по толкова лични въпроси?! Едно на ръка, че така да вярваш и да се вживяваш в статии от жълтата преса е смехотворно, но и от своя страна отслабването може да се дължи на ред причини...ако в случая въобще е налице отслабване, разбира се. Да не говорим, че слабостта е доста субективно понятие спрямо всеки отделен човек - това, което е естествена структура на тялото за едни, за други би било нездравословно ниско /или високо/ тегло, и обратното.

и това хлътнало лице е красиво

Е, не може да се сравнява с твоето, спор няма. Друго си е да е кръгло като месечина.

Хаха, така е, на ганьо му дай медената питка:)

...и да капе мас от него...