Дете от Бон-бон в световния клип на ”Imagine”

Малката Сара Чакърова е българското участие в световния нов кавър на "Imagine", създаден по инициатива на УНИЦЕФ и Йоко Оно, с помощта на Давид Гета.

Обратно в новината

Коментари - Дете от Бон-бон в световния клип на ”Imagine” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна инициатива. Клипът е добър. Хора, не злобейте.ОПИТАЙТЕ СЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ, ДА МЕЧТАЕТЕ! Имаме цели 3 български момичета в клипа - Нина Добрев, Сара и Кристина! Поне в нещо сме добри. Дишайте! Радвайте се! Всичко е преходно, няма да живеем вечно!

Нескопосно поднесена информация, предизвикваща първо хорската злоба за предполагаемата шуробаджанащина. А клипът много ми хареса - тази толкова красива утопична песен е поднесена като мозайка, в която всеки може да вгради скромния си образ и собствената си представа. Гледайте го без да търсите вътре детето на едикой си и проявете наивност. В противен случай изглежда просто пропагандно.

кавърът е направо отврат, стига сте се превземали умилително

В клипа има още едно българско участие. Непосредствено до Генералния Секретар Бан Ки Мун отпред пее Кристина З., току-що навършила 16 години, ученичка в 10ти клас на PPAS в Ню Йорк, специалност Пеене (Vocal), момичето с тъмните коси, 1:24/26. В края на клипа има обща снимка в залата, където са седнали, тя е на втория ред отдясно и се вижда ясно, 2:58/3:03. Кристина беше избрана да представи училището си на този форум, ведно с други ученици и деца от различни националности. И още: Децата в Ню Йорк към Българското Училище Христо Ботев пеят, танцуват, изнасят концерти, спектакли и радват всички Българи, но най-интересното е, че самите те изпитват огромна радост, когато пеят и танцуват. Пиша това, за да стопли радост и вашите сърца, една чиста и дълбока радост, за всеки от вас, четящите.

Има ли някой, който да пее и да танцува и да не изпитва радост или това е характерно само за тесен кръг посветени?!

Струва ми се че виждам Алекс Раева в клипа точно след Никол Шерцингер?

Ама верно голема подиграФка с големия Джон Ленън.

Ей обаче много злобни хора има.Няма да се радват,че българче ни прославя,ами на един името не му харесва,на друг еди какво си.

То и онази черната кандидатка за мис вселена или квот е там и тя ни прославяше, но...

СИГУРНО е талантливо детето,щом пее в тази формация,и дано да продължи развитието си като певица.Генерация"кифла",обаче,и тук се е намесила-с тая прическа са го догодили 1:1 на малка стринка.Спрете,се,бе,"стилисти",родители,не правете на децата си това,което правите на себе си,защо трябва да прилича на стринка?

А името не е Мара, а се появиха 300 специалиста по произход на имената....

напишете в коя секунда е това дете бре че немоа го вида

BRAVO Cара ! BRAVO ! BRAVO ! BRAVO ! BRAVO ZA BON BON ! Oбичаме ви безкраино ! поздравленuя от New York - USA г-ja Mиркова

Това на какъв език е ???!!! Явно госпожата не е знаела български, а пък английски не е научила! Рядък случай на човек, който не владее нито един език!

аха ти трябва да си майка му :) кажи сега за какво викаш браво ??? 3 пъти гледах песента и не можах да го видя ,камо ли да оценя пеенето.не искам да кажа че детето пее лошо просто от тази песен не мога да си направя никакъв извод

И защо е трябвало да се разваля от кресльовци легендарната песен на Джон?... Рядко има свестен кавър, но този е ужасен.

Клипчето е хубаво, но би спечелило много повече ако се появеше и бат, Бойко!

Хаха! Ама не сме го чували как пее, колко октави взима?..

......Сара, Давид ....а и със сигурност Моше се е спотаил някъде .....

Няма начин човек да не си го помисли...

В лице малко ми напомня Меглена Кунева... е, то племето същото, де...

Браво на момичето!

Кому е нужно едно дете да изглежда като напомадосана шафрантия? Не е ли по-добре да се покаже с натуралната му детска красота?

що е сара все е шаврантия

противно излъчване-факт

Що не дете на някой обикновен човек, ами пак детето на шефката, ей спрете да си бутате децата бе, спрете се бе ...

От известно време ми се налага да слушам детски песни на Бон-Бон, където Сара е към 3-4 годишна. Съжалявам, обаче това дете пее адски дразнещо и кресливо. Все си мислех, че някой го пробутва и се оказах в право, след като прочетох вашия коментар.

Абе тва дете на 10 години прилича на чубака! Да няма некви хормонални проблеми!? Може ли момиченце на тая възраст - то има мустаци, вежди кат гори и половината му чело е в косми!

Е не така де, дете е все пак, а и нали знаеш какви пилета ядем всички?

Детето няма проблеми, какви проблеми може да има едно дете! Родителите му ( предполагам майка му) има проблемите на свръх амбициозна проста жена!

интересно що се казва Сара - това име ич не е бугарско

Защото майка му е Голямото Добро Утро.

евреиско е, но ми е любопитно кои са родителите на сара

точно! ама ти изслушай докрай и съвсем ще ти се додрайфа!

не "дете от Бон-Бон", детето на еди коя си, изразявайте се по-точно.

баси противното изпълнение!

Средно статистическо , симпатично момиченце с тлъсти протекции . Имам къде , къде по-даровити и красиви , но ... без връзки .

Да се чете " има " , а не "имам"

хмм, а Бате Бойко г'де е?!

е защо все така се получава, напишете на кого е дете това дете и ще ВИ СЕ ИЗЯСНИ защо точно това дете е там,внучката ми докато пееше там това все го бутаха за "солови изпълнение"

"Българското участие на "Бон-Бон" е в лицата и гласовете на Сара Борис Чакърова и Павлина Гушева."

Все пак има и други хубави и талнтливи деца в Бон бон.

Има, но на шефката е най-добро:-) Винаги така е било и ще бъде. Ако не Ви харесва направете си частна музикална формация, финансирайте и бутайте вашето дете или внуче:-)

Хубаво ще е да не бъде така - това е въпрос на морал.

Браво , много хубаво момиченце , има излъчване , какво от това ,че е дъщеря на Рози . добре , че роди второ дете !

Хубаво, но защо точно дъщерята на шефката на Бон бон.

Не можа да си удържиш селянията и злобата, брей! Можеше просто да кажеш "Ега ти якото!", но нали породата ти е такава - миризлива, креслива и обичаща мърша...

Що така,що онака ,ами защото така ....

Хубаво и талантливо дете! Успех!

Светът трябва да спре с тоя терор, никой няма нужда от него.Имаме нужда от мир и любов.

Светът се нуждае от добрини.Представи си, че всички се обичаме и е мир.Пей Сара.

Бон-бон винаги са били супер.Браво Сара.

Браво на Българското кристалче : )))