Оспорванa битка за Секссимвол на 2015

Годишното събитие "Секссимвол на годината" ще събере в Планет клуб някои от най-сексапилните (според преценката на организаторите) БГ известни личности.

Обратно в новината

Коментари - Оспорванa битка за Секссимвол на 2015 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Секс символа е Кобрат ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД ! :)))))))))))

Много извратени представи за сексапил и красота имат някои хора. Сериозно, тези от снимките са абсолютни парцали. Вече не останаха истински красиви и женствени жени в тая държава.

Ще припадна. 96% от тези "жени" са по-подходящи за номинации за "Пача" на годината. Само от снимката на Яна и Жени не ми се доповръща.

много вярно. че и андреа номнирали. съвземете се бе българи!!!

единствено от снимката на Яна не ми се доповръща ... всичко друго е отврат

Корекциите на Яна на Петко са най-удачни, струва ми се ...

Демек коя ковра е най-мръсна ковра...

Измислените ни БГ звезди, създават развлечения за плебса и се изживяват като велики!

съм за Николица лозанова!

Едни изхабени, покварени лица и хора ....... Да не коментираме морала и ценностите им! За какви секс-символи става дума?

Това е състезание на силоконите и ботоксите....т.е. между пластичните хирурзи в страната....

Кой е продуцент на конкурса "Нагласьов и нагодидзе?" Ясно, е че има "надцакване, но нека институциите следящи за декларирани доходи, да проследят и участници в такива "мангиз-състезания"!

Ясно - ще има съвет на дъртейшините за определяне на тарифите!

Еее дира пак не разбралеи, събитието се казва "пачавретка на 2015"...

Можи би трябва да се нарича "Кифсимвол"

Оххххх, пак БГ простотии на ен- та степен

Ми като гледам кви са номинираните...да взема да се номинирам и аз а? Със сигурност ще спечеля!

По-точно "Оспорвана битка за парцал на 2015"

Боже, колко чалга на едно място... Николета, Миколета и останалите им близначки... Ку.ви... Това не е конкурс, а търг, коя ще се продаде най-скъпо...

Ще гласувам за Азис!

Хора спрете се! Не разбрах кое е "СЪБИТИЕТО НА ГОДИНАТА" Вчера: Сватбата на недоносчето и днес: този светски конкурс! p.s. Бог да пази България!

A Anita kade e

Благодаря ти, Господи за това, че нито аз, нито някой от семейството ми е чувал за гореизброените природни недоразумения, както и за пошлият конкурс! Благодаря ти Боже и те моля - дръж очите ми слепи, а ушите глухи за подобни събития, а на нещастниците на които подобни прояви се харесват, дай по едно ново "Феррари с цвят червен" за компенсация (зер, много си ги ощетил тия хора от към акъл и вкус)!!!!!!!! Амин!

Не виждам Алисия и Ники Михайлов

това ли е конкурса за селска пръчка?

За "Най-скандален секссимвол" ще спорят Албена Вулева, Жени Калканджиева и Камелия Воче??? Скандалното тук е, че въобще ги мислят за секс символи. Забравили са Венетка Райкова :D

Стою

Не са я забравили. Тишо е рекъл "ЙОК!"... ;)

Това е на Митьо Пищова конкурса,Сашка Васева да спечели!?

Мисля, че новината е непълна. Пропуснали сте да ни осведомите, които са организаторите на това събитие. Все пак редно е да се каже.

е много е оспорвана.......само кошове !!! както всичко в ДИР-а. Ей "журналисти" май спахте в университета, само по кафетата а ? хахахахахаха

Това ли е добра новина или добър пример за подражание ?!

егати порно новините

Искам да се заклещя кучешката в Кучкова!

...аз не помня какво беше секс...

със сигурност са сред най-тъпите и простите в РБ!

Засрамете се!Какви звезди?Да си конкурси,без да се знае-там в затворен кръг,за да се чувстват всички победители.Сигурно незнаят къде е Европа на картата,една книга дали са прочели.Смях се от сърце на Елена Кучкова-тя е интелигентно проста и комична-ипак е по добре от тези кандидати.Пази Боже сляпо да прогледа!!

В началото на миналия век един майстор на афоризмите е възкликнал: "Спрете Земята! Искам да сляза!". По-късно и Бийтълс използваха фразата му в своя песен. Днес, през 2015 год., в България, това звучи със страшна сила за всички, които останахме нормални.

Мен лично ме кефи най-силно Дж. Гани, ако бях мъж, щях да си я купа, да си я надуя и да си я чукам :*

Много е трудно да се намери малко по прилична жена или мъж сред този боклук и некачествен човешки матерял, останал в България след масовата емиграция на всичко по добро! За красавици и красавци и за секс символи да не говориме изобщо.

Ясно е, че чичо Петко и танцьорката ще са първи. А за оспорваната битка между силиконките жури и зрители да се снабдят с чадъри, дъждобрани и скафандри, че много силикон и екстеншъни ще се леят и хвърчат.

Много ви благодаря за коментарите, о прекрасни хора! Хиля се :) Почти на всеки :))))

Как па нема и една дето да я пожелая...Тва циганките на околовръстното са по-сексапилни бре....Некой се бъзика с тия номинации..

В България има повече звезди, отколкото на небето!

Прочетох статията и започна да ми се гади (с извинение)! Какъв е този конкурс и какво е това сборище на кухи лейки?!

От не турнахте по едно фото на сексбиволите бре! Да им се поредваме кви са убавици.

Вук! Вуци! Леле, тия църни джукли отде ги извадиха, бе?! По-интересна обаче би била класация на техните половинки в качеството им на мъжки секс-символи. Та, в тоя ред на мисли, се чудя кой е по-по-най: Пульо ли, Тачката Калканов ли, оня тулуп ли (не му знам името) на оная Моника, малкото Гущер ли (що я няма Джука-Мара, между другото?), Джуджето Хаяско ли (оня късоброчестия топковец на Лозановата) или пък оня дето е като краставица в главата (с фешън-татуто на ръката)? Хайде, и да спечели най-красивата и най-личната мома:) И да, няма връзки, ей! Всичко трябва да е честно в надпреварата на таз неземна красота!

как да нема, като има . Най-личния - Андрей (от двойката Иван и Андрей)