Иск срещу Хуан Карлос I от ”извънбрачно дете”

Испанският Върховен съд се е съгласил да разгледа иска за признаване на бащинство срещу бившия крал на испания Хуан Карлос Първи.

Обратно в новината

Коментари - Иск срещу Хуан Карлос I от ”извънбрачно дете” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че владетелите открай време са имали извънбрачни деца Е, сега би трябвало и те да са се реформирали , защото е " друго време" -уж на други ценности, но явно не е така. То и монакският принц Алберт има 2 извънбрачни деца - и какво?

Тези тарикати със синята кръв, много обичат да си топят чушките в различни чушкопеци .А сега олеле короната.

а ти ги ядеш.

Че кой не обича?! Социалистите са първенците. Нашият Станишев например е топнал чушляка в манджата на съпартиеца си Йосифов. Но това стана ясно, само защото се ожени за онази. Изнче щеше да е само една от десетките. Докато се говори, всеки мисли, че е клюка. Но ето, че не е.

и моню-хасан се беше объркал, че всичко мое !? пък като е трезвен съди БЪЛГАРИЯ и иска репарации !

Защо се казва Хуан Карлос Първи. Това ми звучи като номер.

и на мен ми звучиш, като плиткоумен малоумник.

хуан е испанският вариант на иван(ванко) - т.е. хуан 1ви значи , ванко 1 . затова и тои трябва да лежи в затвора

Тези с короните са най-големите перверзници и боклуци!!

като ти гледам плиткоумния мозък.маи съдиш по твоито правителство.

Да го заврат в пандиза.

"Все могут кароли"

Че какво не могат другите?! Смешник! Да не би този да е първото човешко същество, което е таковало жена без да е женено за нея? На Клинтън свирка, на Оланд цяла афера. Путин се разведе, а питаш ли се защо? Дали си въобразяваш, че жена му му се кара твърде много? :-) Глей Станишко как забъса на съпартийника си съпартийката далавераджийка, та даже й беше постлал няколко милиона. Че се и разчу, остави да е клюка. Така че остави монарсите и се огледай за масовия случай. Монарсите май най-малко си позволяват, дай си сметка. Всяко едно социалистическо парвеню гази киреча като лудо прасе, а коронованите доста се въздържат. Май излиза, че статистически погледанто са носители на морал. Обратнто на всичко, което се тръби. Ако съпоставиш реално фактите, ще се окаже, че злостта е самоцелна, а фактите са други. Ето ти изключение, което доказва правилото - ако беше масово явление, нямаше да го пишат из пресата.

Хм..... Много писано - нищо казано. А какво е киреч?

ела в бг ,тука такова понятие съд няма

:)