Още обвинения срещу Бил Козби

Жена, която твърди, че била дрогирана и насилена сексуално от Бил Козби през 2008 г., бе изслушана от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Още обвинения срещу Бил Козби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен, ако не се ядоса, като на филм и да каже, че ги е смукал голи, не знам как след 40 години могат да го осъдят за такова нещо.

Оня ден с една пихме кафе и после ми смука една работа.Мога ли да заведа дело за смукален тормоз.

ти да видиш дъртия му мръсник! хахаххаа

А момичетата отивайки в Плейбой да не са очаквали да плетат ажурени плетки или да четат вестници...

zeddd

Леле, леле... И от 1974 г. чака чак до 2015????? Какво беше отношението към черните през 1974, че се е страхувала да каже нещо тогава? Май е чакала да позабогатее и остарее, и както сега в САЩ е модерно да се съдят за щяло и нещяло...

защо говориш само за една жена ? ""През последните няколко месеца двайсетина жени обвиниха комика "" ?!? Не обичаш да четеш преди да пишеш, а?

И принц Андрю го обвиниха, и харвардски професор, и US милиардер, и дъщерята на Робърт Максуел (за ролята и на сводник на непълнолетни момичета за богатите), ама за тях може. Че даже и Бил Клинтън им ходатайства да не ги съдят. Ще излезе, че филмът "Широко Затворени Очи" отговаря на истината.

Разбира се, че отговаря на истината. Нали затова убиха Стенли Кубрик.

Любим спорт на много жени се оказва обвинението в сексуално насилие на известен мултимилионер. А ако някой смуче пръстите на краката ми, определено не бих се оплакала.

""А ако някой смуче пръстите на краката ми, определено не бих се оплакала."" - т.е. не би се оплаквала от всеки който си смуче пръстите , а с другата ръка мастурбира ? ВСЕКИ ЕДИН ?!

ПИПО

Не извъртай нещата. Била е с него, пили са заедно, отишла е в стаята му....за нея не е бил всеки един.

Те са отишли в имението доброволно. За изнасилване не може и дума да става. Все едно да викаш:,, Дойдох Кумчо Вълчо в бърлогата ти, да ти кажа колко са ти големи очите и ушите...,, а после:,, Ау... ми той Кумчо взе та ме изяде...,,

Мм-м-м да, скъпи Ken 1111, за инженерите си прав, но адвокати, лекари и компютърни специалисти в САЩ колкото щеш, брато.

"по думите й, се случило в имението "Плейбой". - не може да бъде, дрогирана и насилена точно там....

Kalin

В САЩ това е доходоносен бизнес и явно Бил Козби не го подмина да стане и той поредния който искат да цицат за пари.То затова и в САЩ има повече адвокати отколкото примерно инжинери или лекари;-)

и ти, Барбито седнало пред ПЦ-то на Позитано 20, реши, че всичко е скалъпено и тоя тип от снимката никого не е изнасилвал ? Акъл ли бе да го опишеш ...

И какво общо има с това Позитено 20?

След процеса срещу Майкъл Джексън не вярвам на никакви подобни обвинения. Съдиха го, осъдиха го, пробраха му едни 10 или 20 милиона (не помня), разориха го, и накрая, като умря, хлапето, което го осъди постна в туитър колко съжалява, и че Майкъл изобщо не бил виновен и процесът бил фалшифициран.