България може да е домакин на Детската Евровизия

За първи път България има уникалния шанс да бъде домакин на "Детската Евровизия".

Обратно в новината

Коментари - България може да е домакин на Детската Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Италия няма финансова възможност.

Нашите прекрасни деца бяха реалните победители в конкурса.Добре ще е да стане традиция да пращаме всяка година представители,защото в България има много талантливи деца.Относно домакинството дано успеем да се справим.Освен зала Армеец,другаде не знам къде може.Ще е тъпо да е в НДК.

"Песента е изпълнена на сцената в малтийския град Марса на 15 ноември 2014 година под пореден номер втори. Тя събира общо 147 точки, което я класира на второ място. От първото място песента делят 12 точки, а спрямо третата в класацията се наблюдава разлика от 1 точка. В пресцентъра на конкурса отразяващите го журналисти гласуват за своите фаворити. Макар и втора в крайното класиране на конкурса, Планетата на децата печели техните симпатии, нареждайки се първа в класация им с преднина от 71 точки спрямо действителния победител.

вижте кoлкo пъти е слушана италиaнската N1 песен в You Tube И сравнете с Крисия, Хасан и Ибрахим!

Най-мразя такива коментари -" вижте колко" . Ами кажи ако знаеш, ако само предполагаш - мълчи. И защо пишеш изобщо?

Никак не е трудно да провериш- може да научиш нещо повече. Все чакаш някой да ти го сдъвче и ти само да го глътнеш.

убаво ама къде ще се проведе на националния стадион или онази смешна заличка армеец с ужасна акустика :-)

Сега да се готвят: Хор Бодра смяна Ансамбъл Пим Пам и други алени макове... :) А освен това защо не възродим Асамблея на мира? Не е политически ход, а стратегически. Още повече имаме баш шеф на Юнеско. Може да удари едно рамо.

Само конкурса да не го прави Слави Трифонов, че ще бъде адски скучно и чичашко

Защо простите журналисти заблуждават хората - правилника на Евровизия ( вкл. и детската такава ) е, че следващото издание на конкурса се провежда в СТРАНАТА спечелила конкурса на предното издание. Демек, в случая - ИТАЛИЯ. Или простите журналя пишат колкото само да не заспят. Затова сме на това дередже - само псевдо новини...

Българската национална телевизия получи официална покана от Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) да организира един от най-престижните песенни конкурси през 2015 годинa, съобщи link, цитиран от link.

Ами отговора е елементарен - изглежда Италия се е отказала щом сме получили покана.... Успех!

А защо простите хора коментират, като явно не са способни да разберат един елементарен текст?

Като ни се дава шанс,защо да не го използваме? Аз съм с две ръце -ЗА

BNT няма пари и затова не участваме вече 2 години на голямата евровизия, ама за ОРГАНИЗАЦИЯ НА МАЛКАТА ЕВ ще имаме пари???? много странно

Айде първо да се откаже Италия официално, че тогава да се гласим да организираме. Можело било ама накрая да не си остане в Италия. Иначе ако не коства прекалено много пари, няма лошо да се организира в България. Малко или много си е добра реклама на страната.

Защо Италия не си прави конкурса,а нашите кълват като шаран на миризлив чорап,толкова е реномирано мероприятието,че всеки казва направи го ти.Ей сега ще наизскочат псевдо патриотчетата и ще вземат да обясняват,че кокошарника на Лудогорец Арена е по-яко от на Олимпико в Рим...

Криси и близнаците бяха най-добрите в конкурса,не случайно точно нашето дете пя в Европейския парламент. Тя безспорен талант и заслужава обичта и подкрепата на всички !

Чудесно, много ще се гордея, поне ще изма едно хубаво нещо в тази държава, което да очакваме, освен убийства, далавери и неблагодарни малцинства.

Браво Криси! А сега трябва да се стегнем и докажем, че освен мокри фанелки и фолкаджийки, можем да правим и добри неща.

И защо точно БРАВО КРИСИ,защото жабарите не им се прави некъв миризлив конкурс ли...

Защото Крисия и близнаците заслужават уважение заради таланта който притежават! Ако Русия и други "братски" републики бяха гласували за нас щяхме да сму на първо място - което и заслужавахме! Малката Крисия просто "напълни" залата с гласа си!

България също трябва да откаже организирането на следващата Евровизия, заради подигравката на журито с децата ни! По този начин ще компрометираме откровено нагласеният вот от журито в полза на италианеца. Защото ако погледнете в ютуб, Крисия има над 15 млн. гледания на клиповете си, а италианчето - не повече от 100- тина хиляди. Италия се отказвала, да- но да се откаже и от първото място и да го присъдят на Крисия! А сега - италианеца първи, а Крисия - втора, ама пък айде България да организира ЕВ2015! Не върви някак си!

Ти нали знаеш поговорката за сърдит Петко.На кого ще накривим като откажем?Мислиш,че някой си спомня,за кого е гласувало или не журито 2014 г.?Стига селски инатлъци и простотии.Ако сме домакини ще се чуе за България и ще се знае много по вече и по дълго.

Дали и как ще се справим с организацията на такъв конкурс?

Не са селски тарикатлъци! Нарича се : достойнство!

Още сега е добре да започне писането на детски песни и да се проведе конкурс за изпълнител- не в последния момент .Крисия може да бъде в журито и в никакъв случай като изпълнител на тази детска Евровизия. Тя се доказа и беше класи над останалите участници в отминалата . Същото направиха и близнаците пианисти. Представянето им беше уникално и сега е моментът да се помисли не само за домакинството, но и за нашето представяне като песен, изпълнител и присъствие на сцената. На Крисия и двете момчета успех и победи на по- високо ниво от детската Евровизия.

Какво ви става бе хора? Защо не се радвате на нищо? Каквото и да се каже, напише веднага започвате със злобни коментари. Дайте го малко по свежо и оптимистично.........

Направете и Знаме на мира...

Злобничко

Първо да стане официално

ХУБАВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, НО КЪДЕ И ИМАМЕ ЛИ УСЛОВИЯ ДА СЕ ПРОВЕДЕ

Условия има, ама пари ......!!!!

А защо Италия се отказва?

Защото е 13-то издание :)

защото вече доказа че за да си номер 1 не е нужно да си най-талантлив, а най-известен

Вяра Анкова да не се тупа толкова в гърдите.Не единството им пибеди а таланта на децата!

Браво!!!! Една хубава новина за България. Да живее България и българският народ.