“Вог”: Българка е най-ярката нова оперна звезда

Дълга статия за българското сопрано Соня Йончева публикува престижното американско списание “Вог”.

Обратно в новината

Коментари - “Вог”: Българка е най-ярката нова оперна звезда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И откога Вог е престижно, че не разбрах?

Преди 2 години Соня пя в зала България - беше фантастичен концерт. Какво беше учудването ми, обаче ,когато видях, че залата беше половината празна - дали софиянци не си бяха по селата?

Много се зарадвах на новината. Желая й здраве и успехи.

Стою

Браво на Соня! Остава и "Вог" да разбере, че вече става традиция българки да са ПРИМИ...

Остава и ти да разбереш, че отдавна е традиция "българки да стават прими".

Стою

Не мога, човече. От къде толкоз акъл. пс Не си ме цитирал правилно.

alivap

Нямам думи!Браво!

Никога досега не бях чувал това име. От 2 часа слушам изпълнения на Соня в Ютуба. Прекрасен глас, хубава жена ... как да не се зарадваш. Живи и здрави, може да отида да слушам на живо :) bravisima

Чудесна новина!!! Жалкото е, че първо получават признание в чужбина и чак след това у нас. И Светла Василева е чудесна изпълнителка, както се казва -където е текло, пак ще тече!

Кое му е жалкото? Аз се радвам, че са се махнали от кочината и правят нещо, което някой ще оцени. Щото тука ако не си роднина/милиционер никакъв шанс нямаш.

БРАВО!!! НАЙ-НАКРАЯ ЕДНА СТОЙНОСТНА НОВИНА, ЗА СТОЙНОСТНА, НАИСТИНА ИЗВЕСТНА БЪЛГАРКА!!

Да има как Гала вместо Мара отварачката да покани Соня - но..... освен за диаманти, кубици силикон, екстейшини - наша Гала няма за какво друго да говори ....

Много си прав, за съжаление....

Никакъв шанс, няма как да си говорят коя с кое се е на..ала...То тук друго не върви в женските предавания, щото истинските жени по това време работят, а мутресите, които спят до обяд - гледат.....

Просто прекрасна ... !!!

Една чудесна новина. Браво, Соня! И още успехи!

За първи път чета само добри отзиви и със всички съм съгласна,личи си ,че интелегентни хора пишат.И от мен едно голямо БРАВО.

Нечесто срещана комбинация, която прави жената истински желана и търсена...

темперамент! Прав си, тъкмо тези жени са вълнуващи.

Браво на Соня! Желая и успехи. Ето това се казва - и талант и красота, събрани заедно.

браво, ще я гледам и слушам. гордея се такива българи!

умното и талантливото си личи,но само в чужбина тук щеше още да е хориска .желая ти успех и не се вращаи в потурландия.

"Шапки долу" пред тази възхитителна певица! България продължава да ражда великолепни таланти, което ме прави особено щастлива. Пожелавам на тази прекрасна българка успех в оперното изкуство и много щастлив и пълноценен живот, нека Бог я пази!

Красива и талантлива. Желая и успех!

За първи път чувам за нея, но съм едновременно изумена, доволна и горда, че все още съществуват такива българки ... умни, мислещи, много красиви, много талантливи, но с чувство за мяра!!!

дамата все пак е оперна певица, не е оборотна чалгаджиика - разликата е огромна, освен това е и умна и красива - желая ви успех

Съществуват много талантливи българи на световно и европейско ниво, но политика на т.нар. "медии" е да ни занимават с долното, низкото, вулгарното, престъпното, за да ни деморализират и деградират, за да сме по-лесни за управление и унищожение.

Колкото и да не ви се вярва, преди една или две години Соня Йончева , която и тогава живееше в чужбина, изнесе разкошен концерт на мизерната пловдивска сцена. Беше довела един италиански певец /не му помня името, но и той беше доста добър тенор/ , а третият изпълнител беше брат й. Раздадоха се напълно, въпреки лошите условия и сравнително ниските цени на билетите. Явно сме имали късмет, защото не се знае дали това може да се повтори.

Е такива новини ми харесва да чета !

Браво на госпожата, ама тука пълно с чайкаджий та чак ми оплиска екрана ...

Да не подценяваме другите. Tова "й" в края на думата вероятно е случайна грешка;)

Ах, какви устни, ах, каква гръд. Пък и пее като славей. какво му трябва повече на човек?!

Браво!

БРАВО!!! НЕКА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ОСВЕН ЧАЛГАДЖИЙКИ ИМАМЕ И СЕРИОЗНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ .......

Как да разберем като пишат само за определени "елитни" изпълнителки от световноизвестния "лейбъл" Пайнер Мюзик" фром Димитровград. Такива, като това прекрасно момиче, според нашите медии не заслужават никакво внимание.

Съгласен съм . Малка поправка - медиите отдавна не са наши т.е. Български : )))

Чудесно е че страната ни продължава да ражда такива таланти, които да ни прославят в цял свят. На Соня пожелавам още много успехи на световната сцена, както и да ни радва отново в България!

Минуса беше грешка... Исках да натисна плюс! Браво на госпожата- прекрасна е!

Тая дали може и да свири не само да пее ?

Точно си казвах, че няма нито едно просташко изказване по темата и ......хоп! dedo gosho

може и да може, но теб по всяка вероятност нема да те огрее, дедо гошо - цървуланко прост

дедо гошо-момче лошо, не само лошо, но и пошло. в главата му само чалга, чалга проста и дивашка. все за простотии мисли и друго умно не мои измисли. прост и тъп е кат галош и прилича на лопуш./манталитетът му е виновен - да е жив и здрав!

В действителност, Соня само продължава една стара и утвърдена традиция на силно българско присъствие на музиканти и певци в САЩ. За съжаление, не са много хората, които знаят и ценят това.

Можем да засилим проиводството на супер певци и музиканти, просто имаме традиция.

Следя успехите на Соня Йончева още когато беше поканена да участва в юбилейния концерт в чест на седемдесетата годишнина на Пласидо Доминго. Всъщност така научих за нея. Смятам, че учатието й не бе отразено подобаващо в пресата. Оставам с впечатлението, че успехите й се спестяват от нашите медии. Добре, че навън се разтръби , та и ние да научим за тази нова българска звезда на световната опера.

имаме много преуспели и известни българи , но бг пресата не пише за тях. предпочита чалгата и бг виповете ,които са си жива чалга също.

Чудесна новина и добра реклама, но ще е хубаво и нашите сцени да идва честичко.

Не е истина , трият положителните коментари за дамата : ))))) Е , затова няма такива под подобни статии.... Много успехи и късмет на талантливата Българка !

Браво! И брат и е също талантлив, но нищо не чуваме за него - това е Марин Стар Академи

Интересен факт. Какво стана с това момче? Спечели първото музикално риалити и повече не се чу за него. Талантливо музикално семейство браво. А и дамата е много красива.

ми сега какво ще правят Николета простакинята и Мара отварячката... Или пък онова нагло и неграмотно женско говедо от Бургас и името и не може човек да запомни... Е за такива българки пишете де...!!!!!!

Пу-пу да не и е уруки - не стига, че е талантлива, ама и убава на всичкото отгоре!!!

мехлем за ушите и очите. от все сърце успех и даи боже повече такива новини!!!

Браво, Соня!Гордеем се с теб!

Браво хем хубава хем талантлива ! Попаднала е на правилното место в точното време ! Бас ловя че има договор с ДОЙЧЕ ГРАМОФОН Това е световна немска компания която и от най-куцата чалгарка от ПАЙНЕР ще направят световна звезда и ще я изкарат оперен славей ! А и мацето забележете с кой танцува Томас Готшалк топ гуро модератор . Него и пичите въшки в немско говорящия свят го познават

тук има един "бени" коjто много се пени. но нищо не разбира оt изкуство. тая млада певица е не само хубава и пее божествено - тя е прекрасна артистка и има природно обаяние и е изключително чаровна.

Когато дир излезе с новина за Николета или Мара, стотици българи се надпреварват да пишат защо ни занимават с отрепки, а не с интелигентни и можещи хора. И ето - дира ви написа статия за един такъв човек и колко коментара има под новината - 6. Хораааа, къде сте, защо не коментирате?

Това е показател на нивото на четящите дира, да не обобщавам и нацията. Нещо стойностно и величаещо България не е интересно за никой.

Една добра новина. Успех на талантливата българка!

Браво на нея. Оказва се че българските оперни певци са едно от най ценените и известни културни богатства на страната ни по света.

А, дубрутру!

Mалко хора ходят на опера и се интересуват от нея. 3атова не се чуват такива новини.

Приятна светска новина. Трябва да ги ценим такива, че не се знае кога пак...

Ох най после малко мед за душата ! Имало и хубави неща по този свят ?

Това вече е хубава новина. Браво! Нека има повече такива. Да е жива и здрава и да продължава да слави България по света.

В оперното пеене и класическата музика имаме много добри традиции. Повече такива примери, за подрастващите и младите.

Те ако не отворят с "гугъл" няма и да разберат какво е опера и класика.