Ирина Тенчева разкри, че очаква дете

ТВ водещата Ирина Тенчева разкри, че двамата с Иван ще стават родители.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Тенчева разкри, че очаква дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иринчето ,и то в графата при Стоянка Мутафова ---''ЗВЕЗДА''????

Да,...от Андрей...!

"Тази" е опасна. Ако утре се доближи до Брад Пит или Джордж Клуни "любовта" й към Иван ще се изпари моментално. И няма да имат значение Джоли и Аламудин, "тази" направо ще ги отнесе.Ха-ха.

Само гледай да не докопа мъжа ти . че е хубава и умна жена

За хубостта може да се спори, въпрос на вкус. За това, че е умна също, зависи с кого я сравнявате ;) По-скоро е хитра. Но й липсва нещо много важно, което се казва МОРАЛ!!! Искате да кажете, че всяка хубава и умна жена зарязва мъжа си, щом намери по-богат?!? Че не се спира пред нищо?!? Че не се замисля за последствията от действията си? Айде моля ти се, голямата любов, наистина ли й вярваш :D

Тази гнусна персона на Деми Мур ли се прави. Отблъскваща е.

Запомнила съм думите на една приятелка: "Няма нищо по-лудо от жена и по-улаво от мъж".

Ами като ти е толкова съкровено и лично що си си облещила корема на снимката да те гледат в интернет пространството? Не спира да се прави на интересно това посредствено недоразумение ,станало известно само и единствено благодарение на мъжете си.

за да дразни Вихра, най-красивата майка за Ава

Браво Ирина, нямаше друг начин да задържиш Иван и това е начина. Втора Мара ! Уж всички мъже били умни :-) а пък то какво излезе, че им трябва само една св..ка и са готови и дете да ти направят.

Щом е толкоз лесно да се чудиш защо всички жени не могат да се докопат до богатите мъже ? Май и нещо друго трябва ?

Да, трябва цел и преследване.

желая им любов и разбирателство и едно здраво и хубаво бебе

интересно, мислех, че тя е вече минала 40 години, но браво стом на тези години е успяла да забременее. на колко годинине?

dano sega stane ako ne nai-dobra, to pone po-dobra i pochtenna majka

И какво написах, което не е истина, че ми скрихте коментара? Или трябва да непременно да я харесвам? Айде скрийте и този, вече е ясно кой ви плаща

Много е хубава Ирина !Нека са щастл гфиви с Иван

Да сте живи и здрави и да се радвате на щастливото събитие ,а на злобарите мир и любов.

Местя го.....

Местя го.....

Иринка е супер, а Иван е страхотен късметлия да забие такава разкошна жена.

Стига, бе! Чак пък да чака дете.... Може просто да е напълняла....

Сега очаквам да разкрие и откъде точно очаква детето.

Очакваме и снимка от видеозона.

Преди да коментирате, помислете, че тези хора имат вече поотраснали деца, които как ли биха се почуствали ако прочетат коментарите Ви. Тежко е бремето на публичните личности...Гледайте си своите семейства и дано в тях всичко е по "образец"!!!

Как ще се почувстват децата на тия публични личности си е грижа предимно на родителите им. Ако тая хитруша Ирина мислеше за чувствата на децата си, едва ли щеше да покаже разголен голям корем. Нейните мисли и действия са обаче как по жестоко да нарани детето на Иван и неговата майка. А хората тук просто се възмущават от тая публична война. Мама Ирина не се спира да дразни и провокира с всякакви средства.Един ден те ще пораснат и със сигурност ще разберат, че възмущението на хората е на база поведението на майка им. А тя ще хитрува до едно време.

Ти какво знаеш за мислите и чувствата на Ирина ? в врсемейството ли си ?Кой ти ее казал че някой е наранен ?Докато бившата кукувица не спре да се прави на жертва и да реве по медиите ей такива тъпунгери като теб ще се изказват неподготвени и неаргументирани.Свидетел съм как Вихра се вихреше с Кузов и си заслужи ритника.Пожелавам всичко хубаво на Иван и Ирина

Ами като им е тежко да не си развяват голите кореми и други части на телата по медиите. Като са ми влезли в къщата, пардон в компютъра, ще си ги обсъждам както намеря за добре.

Grozna rabota.Tova li triabva da 4eta i gledam pone sedmica!

Колкото и да триете коментарите на хората им писна да им набутвате непрекъснато тези басари!

Това прилича на фотошоп. Възможна ли е такава новина!? Просто не ми се иска да попреча на щастието на новоскалъпената двойка. Любов ли бе, да го опишеш, или нещо друго?

Много е грозно да се снимат разголени бременни жени същото като гол мъж с херния

Да им е живо и здраво, и да са щастливи щом се обичат! Жалко, че маса хора са толкова примитивни, че освен хорска простотия и злоба, друго не притежават!

жалко че такива парантии са модел за подражние в нашата родина

Тази е такава лисица, бедна ви е фантазията

Само ме тормози един въпрос - Как така са се венчали в Барселона? Къде е православната църква там ? Щото никоя католическа църква няма да ги венчае тези двамата....

Тези двамата католици ли са или не си знаят вярата, но католицизмът не знам да допуска православни църкви на своя територия, каквато са Испания и в частност Барселона, които съм видяла лично и очно?

Изпуснах се от кеф - велика новина!

Честито на Иван и Ирина! Да им е живо и здраво детето и да продължават да се справят с хорската злоба и негативизъм все така успешно.

Тази хитра и коварна позьорка е решила да се прави на някакви си звезда... Как й се иска! Ама дали е? Да се разхожда така пред Иван и децата. Може и пред Андрей, ако иска. Какво се е изпъчила пред нас! Кариеристките нямат спирачки! Ех, ех, ех...толкова много миши мозък и такова самочувствие.

Голям праз!

Да ви е живо издраво! Дано да се роди живо и здрави и много да ви радва! Въпреки, че и ти и Иван сте морални дегенерати и детето ви, което ще е читаво и ангелче, ще ви търси сметка за безпътният живот, който живеете.

И аз родих две деца,но не съм си показвала корема!Остава и задниците си да покажете!

да бе , задници. не ги щем. да си покажат предниците :-)

И аз моля да уважите желанието на тая дразнеща персона да я оставите да се наслади максимално на бременността си /ако не е фалшива/ и повече да не публикувате нейни изказвания от личната и страница във фейсбук! До скоро новината беше, че Вихра е бременна от Иван. Сега тая изпъчила гол корем и гордо заявява, че тя е бременната. А може да прави напук и да показва снимка от предишните си бременности, знам ли я. Другата седмица друго ще се твърди. Ейййй....нагла женица, развали две семейства и се гордее с постиженията си!

+1 +1 +1 Жалко, че не може повече :)))) Абсолютно точно!

Просто никак не мога да повярвам,че тя го харесва и обича.Няма по неподхождаща си двойка.Той е влюбен, тя не, но за всеки случай си го връзва до полата и с дете. Не се гради щастие върху чуждо нещастие.Черната Злати го разбра по най-тежкия за една жена начин.....

Тази е влюбена в банката , в която "опусума" къта авоарите си и във възможността да бъде "на гребена " по медиите колкото се може повече. А освен това, моли да се " наслади" максимално на бременноста си, без да я тормозят от медии, за да може след време да се "измъкне" с някакво обяснение или извинение ( както м.г. Черната Златка направи при въросния "аборт"). Току-виж,че "тестът за бременност на Иринчето" , се окаже "нефелен" или пък "докторът нещо се заблудил". Съвременните "журналя" ( доколкото Сарачинова влиза в това понятие. Пък и "опусумите")са достатъчно "нагли и безкрупулни " да измислят и бременост и аборт (Не дай си Боже).............за да промотират някоя и друга ТВ "жълта еднодневка".

Защо нямя + и - ?

Абе ти се радвай, че поне коментарите са оставили. Щото за бебето на малкия клоун нямаше възможност да се коментира.

Kато водеща ме отегчава и не я гледам. Kато човек не е моя работа да я съдя, че разтури семейство и че гради щастието си върху чуждото нещастие . Hека си показва корема, ако това и харесва и е важно за нея. 3а мен е просто незначителна.

От комшията ли?

Добре,няма лошо,но коѝ ще ми каже защо преди няколко седмици вие тук писахте,че Иван се връща при Вихра и,че даже тя е бременна от него.Питам,за да разбера до кога някоѝ ще си измисли нещо и ние трябва да го четем.ЗАщо се лъже!!!

Тази с тази лисича физиономия ми е крайно неприятна. Добре,че не е на екран,че като почне да мрънка..мъка ме хваща..Абсолютна флегма ..

Горкото дете..Ще се чуди кои са доведени каки и батковци, кои са заварени и то горкото..какво е. Абе нещо от рода: Иване, тичай,че моето и твоето бият нашето.."

То голяма тайна е разкрила..Тази нощ ще спя с чорапите.

Искам да попитам модераторите на сайта , защо нямам възможност да слагам + на коментари , които ми допадат???

Честито Ирина!Много ми е кеф, сигурно онази глупачка, с изцъклените очи ще се гръмне от яд!!Да ти е живо и здраво детенцето.А и Иван е готин пич.

Ехееее точно така, деца трябва да се правят само с тази цел - някоя "изцъклена глупачка" да се пука от яд. Каквато Иринка -такива и феновете, справедливо":))))))

Точно така, само с такава цел трябва да се правят децата!А ти като си тъп и не си разбрал коментара, не се обаждай! Тъпанар.