Стоянка Мутафова - кандидат за ”Гинес”

От Съюза на артистите отправят искане неуморната "Госпожа стихийно бедствие" Стоянка Мутафова да бъде вписана в "Гинес".

Обратно в новината

Коментари - Стоянка Мутафова - кандидат за ”Гинес” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стояна си е некадърна и това си е.

ВЕЛИКА!!!Да е жива, здрава и "игрива" да ни радва още дълги години с таланта си и , дай Боже, да й честитим "Гинес"!

Нахално и обсебващо същество е !

Айде стига с този тефтер Гинес. Нямат нужда българските величини в Гинес. Там се фукат разни нисши екземпляри кой колко ял, колко спал, колко ел.

Beti White e amerikanska aktrisa koyato vse oste snima i e na 93.Pozelavam na velikata Stoyanka da ya nadmine i prodylze da radva publikata. https://link

Има да я настига само с 18 дни.

Тази жена е велика!!!!Но това,че работи означава,че гениалните артисти са неуспешни родители и това е безспорно доказателство.

работи, защото дъщеря и Муки и чеп за зеле не става от нея, нито семейство, нито работа, възрастната жена сигурно няма друг избор...

Няма лошо, ама е слаба артистка. Виж Лолова е друго нещо.

Едно е да кажеш,че Татяна Лолова ти харесва повече,но съвсем друго,че Стоянка Мутафова е слаба актриса. Обоснови се,ако обичаш(защо смяташ,че точно тя е слаба актриса;по какъв критерий оценяваш;а кой актьор/актриса според теб са наистина заслужаващи висока оценка)! Можеш ли???????

С удоволствие ще се аргументирам. И да, мога! Изкарах личното си мнение и никого не насила да се съгласява. Лесно е да зададеш няколко въпроса. Виж да дадеш отговори е съвсем друга работа. Та. Би ли споделил според теб кой артист е слаб и защо мислиш, че Стояна- Мария Мутафова е силна артистка? Какъв е критерия който я прави събитие на българската сцена? Ти можеш ли???

Разсмяхте ме рано сутринта-чудесна контраатака в стил "Нападението е най-добрата защита":) Сега с две -три думи,за да не разтягам локуми. Първо: Не обичам да омаловажавам постиженията на хората,в случая артистите.Следователно въпросът кой артист е слаб остава без отговор. Второ:Смятам,че Стоянка Мутафова е "много висока топка" въз основа на лични предпочитания,които в случая са строго индивидуални за всеки и от тази гл.т. зависи отгледната точка. Трето:Сериозно ще си говорим с факти,а не със сблъсъци на мнения. Нямам време да правя извадка и да сравнявам колко отличия има тя и колко другите артисти,но видях ,че има: "Орден Стара планина"(погледнете за какво се присъжда) "Народен артист" "Заслужил артист" "Аскер" ...Иии още десет отличия! Има роли в 25 филма и в 51 театрални постановки. Това във връзка с "критерия,който я прави събитие на българската сцена" Няма смисъл да ми отговаряте,трябваше да го направите пръв,а не да ми задавате допълнителни въпроси от рода на кой е слаб и кой силен. Освен това кавалерите са ВИНАГИ ПЪРВИ-аз не съм той,а ТЯ. Хубав ден!

Някой, ти не просто си никой, ти си нищо, едно незначително същество, което не само е невежо, но и злобно! Жал ми е само, че предизвикваш подобно чувство и у мен, но не мога да понеса, че ми дишаш въздуха.

Апостол Керамичен и Тодор Колев. Ето ти по-велики актьори. Т.Колев е играл в над 30 филма. Поне 37. Брилянтни артисти. Спрямо тях Стояна е джудже.

Имах в предвид Апостол Карамитев, но пустото му предиактивно писане.

Да е жива и здрава още много години! Дано да бъде вписана в Гинес! Има, обаче, и по-стари актьори, които още играят. Например - руския актьар Владимир Зелдин. Роден е на 10 февруари 1915 година. Първото му участие в театрален спектакъл е било през 1935 година.

и още какво, да я оставим да си забрави и памперса както репликите и да осере театрото ли бре ? няма артисти та се радваме на осрани пенсионери !!! еееее ДОКОГА !!!!

Ми и аз питам осрани пенсионери докога !!!

Излезте Вие неосран и непенсионер (надявам се),да им покажете малко що е то Театър и що е то Изкуство.Стига сте стоял/а чист,неопетнен и най-важното- с нереализиран талант в дома си,пред компютъра.Дайте своя гениален принос за бг културата! Защо трябва да ограничавате неизмеримия си творчески потенциал,а някакви пенсионери с памперси да обират лаврите и да кандидатстват за "Гинес"?!?!?!?!?!?! Чакаме с Вас персонално да започне нов "Златен век"! Превод:човек може да си позволи да отправя критика,когато е обективен и наистина има какво да каже по въпроса и най-важното, трябва да коментира адекватно.

С удоволствие ще се аргументирам. И да, мога! Изказах личното си мнение и никого не насилвам да се съгласява. Лесно е да зададеш няколко въпроса. Виж да дадеш отговори е съвсем друга работа. Та. Би ли споделил според теб кой артист е слаб и защо мислиш, че Стояна- Мария Мутафова е силна артистка? Какъв е критерия който я прави събитие на българската сцена? Ти можеш ли???

Тази и дъщеря й какви лигни са само,защо се кланяте на тези дребни душички я се захващайте за работа...

Огромна е!!!Нейната, леко небрежна и в същото време елегантна философия, е разбираема за всички!

Измислени отличия за измислени хора. Иначе поздравления за старанието, сигурно тя ще е последната подходяща да бъде предложена(въпреки че не ми е фаворит-любимка)...не че нещо ама вижте ги всичките "червено-носци" (ако така се пише де :D) какво изкуство творят- наркоманска история ;)

Обичам и уважавам тази жена-вина ги съм я чувствал много близка и скъпа. Тя родена на една и съща дата с моята баба-02.02.1922г..Винаги с моята баба се шегувахме коя от двете ще надживее другата.До преди 2-3 години моята бабка беше по жизнена и здрава от баба Стоянка, но преди година и три месеца баба си счупи крака и не успя да се възстанови и си отиде преди няколко седмици. Тази година на втори февруари, когато Стоянка празнува деветдесет и третия си рожден ден ще ми бъде тъжно, че баба вече я няма, но ще пия една ракийка за баба Стоянка- Нека господ и дава здраве и дълъг живот!

Светла да е паметта на баба ти! :( съжалявам за загубата ти..

Давай, Стояно, всички сме с теб!

Жена с класа и от сой! Наистина. Респект!

Ето един човек за който има само положителни коментари! Да е жива и здрава! И нека останалите известни, които ни ги натрапват по един или друг начин се замислят защо под статиите за тях е само отрицание и критика....

Поклон дълбок! Каквото и да се направи заслужава!

Не само страхотна актриса, но невероятно ерудиран, смислен, дълбок,грамотен и културен човек с изключителен дух-именно той пленява почти едно цяло столетие!Да е жива, здрава, обичана, уважавана и щастлива!Обичам я много!

Боже мили, какви дребни, селски, семпли, неуки душици...да седнат да сложат минуси под такова изказване за Стоянка Мутафова!!!Каква мизерия само!

Поклон на тази жена, която ни забавляваше от малки.

великата стоянка мутафова заслужава да влезе в рекордите на гинес - дано да успее, ще бъде едновременно голяма радост и гордост за всички българи - имаше един немски артист от холандски произход - иоханес хеестерс се казва, които е записан в рекордите на гинес като наи-дълго играещ артист в света- 87 години е - бил на сцената - тои почина през 2011 год. на 108 год. - така че, които го може, го може - играите още дълго, г-жо мутафова, бъдете жива и здрава

Голяма дама, велика актриса!Бог да я пази!

ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ ГЕНИАЛНА АКТРИСА!! ШАПКА И СВАЛЯМ!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ОЩЕ ВЕК ДА ИГРАЕ!!

А Лили Иванова, която през Априлското въстание преди 140 години изпя на Бенковски, Волов, четниците и Боримечката песента "Детелини" ? Та чак -досега.

Дано не ни прецакат нещо оТ Гинес,защото Стоянка наистина заслужава-не е спирала да играе,на 93 години е и страхотна актриса!

Дано, батка...Ама...честно да ти кажа- през чепа ми е....Да не се обидиш нещо... Имам си достатъчно мои грижи , за да мисля за Стоянка, Татянка и други циркаджии и лаладжии....

Страхотна е но в Гинес малко трудно ще стане- Бетти Уаит е на 93 и все още е дейна.

Ще я почакаме ....

Поклон пред таланта и, поклон пред труда и! Желая и дълголетието на орлите и все така да ни радва с неподправения и истински хумор!

Je suis STOYANA

МНОГО ВЕЛИКА И МНОГО ГОЛЯМА!

Всички живеещи в България, трябва официално да влязат в рекордите на Гинес! Тъй като най-дълго живеещи на ръба, и след всяко правителство потъващи още по-надълбоко - вместо изплуващи! Браво на оцелелите! Жалко за България!

сбъркал си темата,пиши някъде където пише за Боко,Станишката,Доганката и др. НЕ НА ГЪРБА НА СОЯНКА!!!!!!!

Отпусни не е на нейният гръб, на гърба на Гинес пиша!

Противно ми е, че трябва да спамя такава хубава тема, но трябва да го чуеш - никой не ви е крив, че постоянно живеете над възможностите си! Затова сте мичерни! Живеете на кредит, защото е много важно да имате Ipone, огромна плазма и BMW, както и постоянно да сте по кръчмите и да не ви пука за какво и колко плащата, щото сте ларш и много пич! И да не забравяме all inclusiv-а с всички останали като вас на Касандра! Седнете си на гъза и се разпростирайте според чергата си! Сега по темата-ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ДОКАТО И Е ПИСАНО! ХОРА КАТО НЕЯ, С ТОЛКОВА ЕНЕРГИЯ, ЗАСЛУЖАВАТ АКО НЕ ДРУГО, ТО ПОНЕ УВАЖЕНИЕ!

Бог да и дава още дълги години живот и здраве, тя е живото доказателство, за това, че който обича това което работи живее дълго, също така нейните искреност и неподправеност я правят уникална и като човек.

подкрепям с две ръце инициативата!!! Тя вече е носител на Българския Гинес - човекът,който го обича целия народ

абсолютно вярно, тя е нашият рекорд

Да се държи още дълго , че зад нея дебне баба Лили.

НЕ СИ ОРИГИНАЛЕН

Нека бъде жива и здрава!Велика е! Можем само да си пожелаем макар и малко от нейната енергия и жизненост.

Тя вече е спечелила" Гинес" в сърцата на хората.Бъди жива и здрава Г-жо Стихийно бедсвие.Да ни радваш още дълги години.Желаем ти здраве.

Да е жива и здрава! Страхотна е !

Дори и да не я впишат в Гинес, тя пак ще си е на първо място в сърцата на цели поколения българи, които я уважават от все сърце! Пожелания за здраве и дълголетие, г-жо Стихийно бедствие!

Велика! Уникална! Неповторима! Желая й здраве, и колкото се може по-дълго да ни радва от сцената!

Ето това е дама , обсипана със слава! Театралната кралица на България . Мястото в Гинес е съвсем заслужено. С преклонение и почит : )

Уникална жена!!!!! Поклон!

Пожелавам на Стоянка Мутафова още дълги години живот и дерзание на актъорското поприще. Нека е жива и здрава