Роналдо: Пожелавам всичко най-хубаво на Ирина

Кристиано Роналдо пусна официално изявление относно раздялата си с Ирина Шейк.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо: Пожелавам всичко най-хубаво на Ирина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам колко си умна,ама правописа ти е по-зле от на първолак...

Кво толкова я превъзнасяте тази. Ако не беше 1,78 дългокрака кобила, а някоя 1,55-1,60 миньонка с къси крака хич нямаше да я загледате. Докато той е пичага отвсякъде.

С посочените от Вас сантиметри със сигурност щеше да загуби част от магнетизма си. Красотата обаче не е само в сантиметрите и дългите крака. Не всички високи жени са красиви и стройни. Магнетизмът на жени като Ирина се длъжи на факта, че са рядко срещано съчетание от красиво лице, красиви очи, височина, стройно и пропорционално тяло, дълги и красиво оформени крака и т.н. С две думи - самото съвършенство, с което не се ражда всяка жена. Жени като нея, ако ги видиш на улицата няма как да не се обърнеш, защото не се сливат с тълпата. Открояват се и приковават всички погледи - и на мъже, и на жени. Всеки им право на вкус, но според мен това е много красива жена.

Кака Иринка е поискала сватба- ,ма Роналдо се е дръпнал- той си има и син,и булка не му трябва,после да делят милионите. Какъвто е фукльо му трябва някоя готина за представителност.Ма след като Ирина е забраздила сериозно-я е натирил,сега пак си е намерил еднодневка.

Татарката си я бива

И аз желая всичко най-хубаво на Ирина!

Неприятен тип е тоя Роналдо. Шебек отвсякъде.

пожелавам и здрав,прав и корав ....

натъпкА И ВЪЛНАТА И СЕГА БЕЖ ДА ГО НЯМА

тя си я бръсне сливката , да не е ганка

Тоя още с майка си ли живее

надява се в кризата да паднат още цените на гарсониерите - под наем - и ще се изнесе отделно, белким му "върже" с някоя...

Трудно се живее с рускиня:)))

Сигурно трудно се живее с теб!!!

Абе всички тези наши коментари са излишни, просто им е свършил договора. Вече го бяха продължили един път. А стига с тая измислена любов !

Не ви ли прилича на фигура от музея на Мадам Тюсо?

Точно!:-)))

успех в живота!

Ами с три топки ... Така е ...

ама не такива каквито на Ирина й трябват!

Ха ха ха! Циган... упсссс - ром и комуни.... упссс - рускиня! Мизерна комбинация!

Ирина Валериевна Шайхлисламова да не са я мобилизирали от ИД!!!

Туй бъгларите сме ожасяващи зависници и ниски регенати. Какво сте закретекували звезди дето дори и праха им не мож да дишате. бълвате из чата змийска отрова пикаете жлъч а не погледнете вие на какви орунгели ороспии и уранготани с хамелионски души сте замязали. Искривените ви физиономий няма да ви помогнат да станете ангелчета небесни и красиви мелионери. Не че роналдо и оназ съветска никаквица са стока, ама и вие не се запирате. Ама и роналдо да не се прави на ущипана дественица, кат го питаха дали клати още оная той въртеше сучише мълчеше, а и той и тя са тъкали вече на друг стан,,, и то да е само един... тои е орал много ниви, а оназ сигурно се е лашкала беспирно наляво и надясно, чунким целия свят не разбра как скалата я набута в единсвения и филм а тя би тъпана като последната казанлъшка копанарка . ама и майката на роландо е омотана здраво в таз история. Чунким не знаем как го изоставяше като малак за да ходи по дискотеки с случаини бонвивани от селски тип на остров мадеира. То пък един остров да пръднеш в едина му край всички в другиа ще те разберът... зад тези децки страдания на роландо се крие страха му от жените....не сте ли чели психотроника? сигорно и затова злите езици съскат че уж бил приминал на левия бряг... ама както и да е ние да си гледаме нас си , я вище мариа и гущеров цяла балгаря ги уплю ама те си свиха топло семеино гнездо на пук на вас те са укъпано в щастие! а вие може само да седите пред лапотовите и да драскате боклук

'баси звездата! Блести като п.тка. Такива ли са нашите кумири? Не искаме ли нещо по-възвишено - изкуство, наука, почтеност,...

Шти турна идно плюсче, кака.

Роксано, нит си умна, нит красива, най си дърта.

Ох не знам от къде да започна!!! От "бъгларите", от "регенати" или пък "закретекували", " мож " или пък да се спра на " Орунгели" ,"Ороспии" , "Уранготани" , "хамелИонски" ???? Просто бисер след бисер!!! Сигур има и оШТе , но се заразЕх и ШТе спрЪ , че става Цле!!!

Толкова ли не разбирате от хумор, мацката чисто и просто е роднина на Чудомир от Казанлък и това е продължението на "Не съм от тях, как' Сийке...".

Значи Ирина Шейк е рускиня? Преди я пишеха украинка? Каква е по народност всъщност. За Роналдо е ясно, иберийски циганин.

В русия освен високи, руси и синеоки славяни живеят още 140 народности. В руския език има две думи руский и россиян, а на български една руснак - чиста рускиня от ислямски произход :D

иберииски циганин не е народност все осте

Защо вярвате на онова, което публикуват модните списания? Сега има толкова прецизни методи за разкрасяване, особено в разни фотосесии, че ако видиш някоя красавица сутрин, с измито лице, едва ли ще я познаеш. Това лице е миловидно и приятно, но чак да е изключителна красавица...Роналдо изобщо не го коментирам. Има здрави крака момчето, друго от него не се иска. И, всеки по пътя си.

Е ти си сигурно по-красива от нея... Съмнявам се, но по-завистлива-със сигурност...

не знам за написалата горния пост но на нежната вазраст аз бях по-красива от нея:)) това це не не неземна красавица е вярно. красива е но не е нъзно всичко да се преъвеличава и ако някож го казва не е непременно зашото е грозен и завистлив:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-вероятно рускинята е шавнала или е писнало от зализания гей идол. Сигурно няма да и е трудно да си намери друг богат и хубав мъж, който и по малко зает от Роналдо и най вече с по малко мании за величие. Роналдо няма личен живот, 90% от времето му отива в тренировки останалото са медийни изяви. Доколкото съм чел е вманиачен във футбола и винаги тренира повече от всеки в Реал Мадрид въпреки очевидно високото си ниво. Оттук насетне, за Иринчето най добре е да се хване с богат наследник тип неглиже, в идеалния случай с благороднически титли за сбъдване детските мечти за принцеса и замъци. За Роналдо най ще му пасне да се хване с някой от съотборниците си!

Ирина Шейк е страшна мацка. Не случайно е по всички списания и милиони чекибойци се пресушават докато и гледат снимките. Що се отнася до Роналдо, това е един зализан ром с много пари. Нищо повече. Който знае Испански, да му слуша интервютата и да се радва на интелект. Убеден съм, че Иринка както и всички други рускини няма да е (и сигурно не е) на сухо. Хайде със здраве и поздрави на Татарстан.

Ами те всички футболяги са дебили бе, пич. Няма Роналдо, няма Стоичков. Само д-р Сократес навремето дето имаше диплома висше за лекар, ама той е по-скоро изключение, подчертаващо правилото

Nina

Да, и умря в мизерия от алкохол имдрога! Понякога дипломата не е достатъчна!

На Роналдо топките му може да са златни,но това не може да е достатъчно за жена ,чиято снимка е на първа страница на луксозните списания!

ами сигурно Ирина си мечтае за тебе, това ли искаше да ни споделиш?

Радвам се за нея. Успех и желая!

Иринооо, к'во ша прави сега тоя льольо... На коя го оставяш? Добре, че е богат да си купи друга иначе направо не ми се мисли. Добре, че се е усетила овреме де. Тоя позьор е по-голяма пудра от нея. Пухльо. Не заслужава такава жена.

ЧЕ АЗ СЪМ СИ БЛЯДКА НЯМА СЪМНЕНИЕ, АМА ПЪК И ТОЗИ ЛИГЛЬО КОЙ ЩЕ ГО ТРАЕ!!!

Продължавай да лъскаш бастуна

Иринчето, като всяка истинска рускиня не изневери на природата си. След като се снима във филма "Херкулес" (първата и филмова роля в живота) каза пред медиите: "Страхотно съм благодарна на Скалата за това, че ми помогна да пробия във филмовата индустрия и ми уреди роля във филма. Бих направила всичко, за да му се отблагодаря". Е, Роналдо явно е разбрал какво точно е направила и как му се е отблагодарила :)))

като го гледам роналдо, най-вероятната причина за раздялата е, че той просто иска от скалата това, което е дал на ирина... не, че има лошо де, ама не може да се обвинява мацката....

Още преди месец като видях снимките на скалата и ирина и като го чух как говори за нея, ми стана ясно, че е топнал чушката. От там нататък беше въпрос на време...

...как го изтърпя 5г. тоя лигльо...

То си беше ясно. Аз веднага написах, че са се разделили, още като видях, че рускинята (в същност тя е май от Казахстан) не беше на церемонията. Дори обърнах внимание на журналята, че пак са се объркали и не виждат логиката на събитието - на такъв знаменателен момент в живота на любимия, няма как да не оставиш всичко настрани и да си до него.

благодаря, че те има и да наблюдаваш повече за напред. Not enough....

какво е това "журналята"?? от кое село, и кои диалект?

жалко, че Ирина не ме знае, бих я взел веднага. Не съм я виждал на живо, ама на снимка от тези дето ги въртят по медиите, тази е най-красивата

адриана лима е наж-красивата, но тази доста прилича на нея :)

Като разгледах снимки на Ирина ми потекоха лигите :))))Приличат си много наистина. Дори Ирина е по-хубава, Адриана е малко озъбена. Но и от двете струи сексапил в големи дози. Много сексапилни жени, просто лъхат на секс.

И аз бих я взел, ама само ако носи на пиене и на бой.

Най-вероятно Ирина е разбрала че този мишок е гей!!!

Който се е хванал с рускиня или украинка е безумец! Слава богу, Роналдо се е осъзнал навреме.

a която се е хванала с мангал каква е?...

Иванова от Обеля

разликата между нашенки и рускини е, че рускините поне знаят как да си играят картите. а вие в бг само обикаляте по масите в бара за да ви почерпят по едно. чак и и надута наща ахах

А защо не казвате, че заслуга да се разделят има майката на Кристиано? Ейййй, тия свекърви не могат да отделят синовете си от полите си, бреййй. Такава ревност ги гони, че не могат да се примирят докато не изгонят жената до сина им.

Ирина не е издържала психически на метросексуалния принц.

Рускините още от началото започват да напират за брак в повечето случаи... А на Ронката му се живее, та две не вижда. Нищо чудно след време да лъснат и някои кирливи ризи на някой от двамата, ама за момента ще си пожелават всичко хубаво.

От Ирина освен кирливи гащи друго не може да излезе. Виж от Роналдо какви тайни ще изскочат и на мен ми е интересно. Най-важната е дали е гей.

Жалко, бяха хубава двойка...

Така постъпват интелигентните хора. Хора с класа. Без да има сензации, без да има скандали за медийните чакали. И двамата са млади и талантливи всеки в неговата посока.

Можем да се възхитим на нашето съвремие и хората които го управляват. Можеше ли да е възможно само преди 30-40 години да си представи човек, че хората ще дават пари да четат за руско девойче от Челябинск - Урал и младеж от о.Мадейра. Преди 40 години щяха да работят за местните земевладелци или за местната комсомолска организация (Ирина) и да не мислят за глупости. Наистина плана е гениален!!!

До преди 40 години ти щеше да си поредното недоносче и в най добрият случай, доносник на местия член на БКП. А сега свободно хулиш известни и богати хора. Сега имаш достъп до целият свят и вече знаеш за коварният план и хиляди конспирации нали ?

Е на такива слепоци като теб се крепи всичко!!! А за мен не бери грижа!!! И преди и сега такива като теб дишаха праха в краката ми!!!

"Местния член на БКП"!!! Какво трябва да значи това???

преди 40 години се работеше за държавата ,съответно и държавата работеше за хората с безплатно здравеопазване,образование ниски цени евтини почивки...а сега е времето на земевладелците и робовладелците които дават същите заплати,но всичко друго се заплаща отделно.....

еееееееееее, аман от тея комунисти

След 3-та златна топка дори и да си признае, че е п*рас, няма да го изгонят от никой клуб. А и мацката вече е достатъчно популярна да мине без него. И двамата са си направили сметката...

Кратко, ясно и точно обобщение на ситуацията ! хахаххх

явно вече друг шЪ я клати!

явно вече друга ще го смукне, портофелчето на Рони !