Шакира позира бременна, заедно с Пике и Милан

Бременната Шакира, половинката ѝ - футболиста на ФК “Барселона“ Жерар Пике и сина им Милан позираха за благотворителна кампания на УНИЦЕФ.

Обратно в новината

Коментари - Шакира позира бременна, заедно с Пике и Милан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятно ми беше да прочета всички коментари. Въпросът" защо" е излишен. Когато неподправената истина е на лице не може да бъде по друг начин. А истината е, че тази двойка е за уважение. Не че сме запознати лично с живота им, но излъчването им говори достатъчно. А Шакира понапълняла е още по-чаровна. Претекстът пък за тези снимки е благороден. Де да имаше повече такива звездни фамилии - скромни, амбициозни, талантливи, земни и най- вече благородни. Нека семейството им пребъде!

Прекрасни са!!!

Сладури

Много са сладки и изобщо не им личи разликата от 10 години в нейна полза. Дай Боже на всяка жена по-млад и хубав мъж :)))

Много са сладки :)

Тази мацка много ме кефи. Сладурана е и са много приятно семейство. Другата Лопез ми е страшно противна.

Много приятно семейство :)

Шакира от кого е бременна. От Барселона или от Милан. Трябва да е от Милан, защото първия път беше от Барса.

...

Тази Шакира и този Пике са много хубава двойка, а хлапето е бонбон

Миланчо е много сладък.Дано втория син наследи хубавите сини очета на татко си.

Готини са, да са им живи и здрави децата

Така е, хубавите хора си личат отдалече.

ПИПО

Браво, от една семейна снимка, направихте сензация.

Е, ами това е светска, световно новина-и то с благотворителна инициатива !Какво да му четем на иво Аръков за селските напъни- стига с тия набедени български звезди! Освен Лили Иванова и още 10-на НЯМА други наши звезди!.......)

Ами за такава малка държава си стигат и десетина. Да не би да има стотици колумбийски звезди, световноизвестни? Просто Шакира е истинска звезда. Важното и нашите да са истински и уважавани, а не псевдо, криворазбрани и временни някакви. Тук непрекъснато ни занимават с хора, които определено не са български звезди и няма да бъдат. И така се размива самото понятие.