Бандерас за Грифит: Винаги ще я обичам!

Антонио Бандерас проговори за драматичния си развод с Мелани Грифит.

Обратно в новината

Коментари - Бандерас за Грифит: Винаги ще я обичам! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пьрвото изре4ение- горкият ма4о,затова се утеши с красива холандка, взе спешно мерки на 20 май, аМелани подаде документи за развод на 6 june. За второто изре4ение- той така каза и за испанката , с която се разведе преди около 18 години. Добре се е изу4ил да говори,да става симпати4ен на публиката, сам си е пиар. Само не разбирам защо последните години постоянно се оплаква, 4е фенките му били все жени на вьзраст над 40, не усеща ли 4е по4ва да ги обижда с нескопосаните си шеги!''Може ли да си направя снимка с вас, за поздрав на моята баба....

Алкохолът и таблетките не прощават...Мелани беше жестока мацка, ама се съсипа отвсякъде....

тя за да пие и за да ги взима явно еимала някакъв проблем с мъжа си несподелен, примерно изневери...била е ревнива понеже е бил харесван много жени, т.е. всички

И азс ште го убичъм многу. Азс сичките ги объичам, нема спор и то си ми личи. Сегъ едну младу пърче ми го...стува привичер, а Тони си йе фанъл и той йедна старлетка, тъ така я каръми. Важнъ йе убичтъ!

боже тоз шпаньолски набеден американец изкукурига и дет се вика направо превъртя... на всички ни е ясно че имено тои изгони русата грифит и довлече холандска гювендия. то пък една холанка кат се втренчиш малко по дълго в зализания и сурат, бие малко на нашенско ромско, ама изрусено. Tо и туй добре ама не можа да ли изкопае малко по млада че таз много стара. И интелегентна била отгоре на сичкото била в процес на упознаване... Ше го упознава упознава и кат го упознае напълно, Бандерес няма да може сам да се познае!!! Пък както наскоро писа дир.бг свита и срамежлива била ох, фанете ме да не падна, ясни са ми такиви свити и морални и както всички знаеме, който гледа надоло мисли за голо. .....пък четохме, че и банкерка била, ивестирала била.. Такваз инвестиция ше му хакне та и развода с мелани грифит ще му се види песен. Пък тази грифит я мислех за по окумуш...Чухме че след развода искала хем децата, хем кучетата Ако иска кучета да отскочи до България и да пребере сичките песове по улиците, барем сме се отарвали от тях. Ама хич не вярвам да го направи.... тогаз по добре да остави децата на Бандерас и да получи родителски права за кучетата.... по и ше и приляга и дет се вика и вълкът сит и ягнето цяло.

вместо да се развеждат трябва да си добавят нови и нови ....

Е, що сега се сети?

На 56 жената се чувства поостаряла.Макар,че познавам жени на тази възраст,които са в пъти по-привлекателни от някоя 30 год.кифла.Но и Бандерас не се подмладява?Жалко.

Е как прецени, че на 56 години жената се чувства поостаряла?

Леко, дедо, леко! Да сравняваш 56 с 30 е нелепо... Ако говорим за жени от един и същи клас де. Много ясно че ако сравняваме вампир с красавица възрастта не играе особена роля.

Харесваха ми като двойка и се радвах, че имат дълъг брак. Язък.

Хубави!