Мариана Векилска: Не съм кльощава, но съм здрава

Мариана Векилска издава защо след второто раждане не се пребори с излишните килограми.

Обратно в новината

Коментари - Мариана Векилска: Не съм кльощава, но съм здрава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига вече! Важното е да сме щастливи! Ако човек не е щастлив, какъвто и да е, всичко се обезсмисля, a човек е щастлив само тогава, когато е обичан. Пътят на сърцето е правилния път. Ако не сме на него, както и да изглеждаме, каквото и да ни говорят, няма значение. Като гледам коментарите изводът е, че половината харесват по-едри, другата половина по-фини жени, което пък значи, че за всеки влак си има пътници. Едните казват, по-пълните са по-хубави, другите твърдят това за по-слабите жени. Разни хора, разни идеали, важно е всеки да има до себе си точния човек, тогава ще е щастлив и няма да се опитва да убеждава другите в правотата си, а ще използва времето да се радва на човека до себе си.

Желая ви щастие;)

Мариана , много си хубава, готина , усмихната!!! Изглеждаш много добре!!!

Не виждам нишо красиво в това да приличаш на торба кокалаци.На мен Марияна ми харесва .Тя не е модел .На който не му харесва да си гледа скуразмрии като Ива Екимова , Цолова ,Гали ,мали и т.н

Имам усещането за личен комплекс по темата. Много грубо е да се вменява на хората, как е добре да изглеждат. Всеки е такъв, какъвто е. Дали е слаб или по-пълен, дали е фин или пък по-груб, не е важно. Примитивно и тъпо е да оценяваш хората по-това, как изглеждат. Едни харесват по едри, други по-фини, но човек се влюбва и обича сърцето и умът. Ако един човек те привлича, ако обичаш компанията му, какво значение има визията. Важи и мъжете и за жените. Стига с тези рамки, които се опитвате да налагате на хората. Важен е характера!И от дебелите има и свестни и не толкова, същото важи и за по-слабите. Човекът е важен!

Victoria

бе те пълничките винаги са умни и чаровни ;-)

Не са половината, а само две! И защо трябва да наричаме дебелите жени закръглени? Това обидно ли е?

така е, вервайте ми! Даяни по цяла нощ!

Преди не я харесвах, но скоро я видях на живо и ми направи много добро впечатление - чаровна, усмихната и женствена жена.

Уважеми К., мисля, че е време да посетите някой колега за ди Ви предпише нови очила!

за ди Ви = за да Ви

Много правилно!Може пък и да не може,въпреки усилията.Тя е една от най-приятните лица на екрана,която говори,толкова ясно,изразително,усмихнато.Стоянчо кръшкал,а вашите си стоят вкъщи!ТЪПАЦИ

Напълно подкрепям Марияна. Браво, това е умна жена!

Стига глупости! Важното е не какво мислим ние, а какво мисли мъжът до нея. Ако той я обича, тя ще се чувства добре, уверена и щастлива. Всичко друго са комплекси и липса на любов. Само неуверена в себе си жена би обърнала внимание на това, какво мислят другите за нея. Дали е слаба или по-пълна, това не винаги е въпрос на избор, понякога си е ген, важно е да имаме до себе си правилните хора, които ще ни обичат, както и да изглеждаме и тогава нищо друго няма да има значение.

Мариана е добре сложена. Закръглена хубава жена. Другите определения, относно професията и са за специалисти, не за лаици! А за външния и вид, може да дава оценка всеки нормален, здрав, български мъж! Е, разбира се нейния, най-вече :) На хилавите, импотентни, мръсни и други чикиджии им препоръчвам да не пишат тук. Направи им забранявам! Дършайте пишльока, ама тихомълком. До Мариана - няма да стигнете! Омъжена е!

а бре като гледам с какъв възторг пишеш май ти си дърпал пишоната на нейната снимка

Рече и отсече 150 килограмовия мъж. Хубаво се подкрепяте дебелите но не отчитате световната тенденция за затлъстяването, което е нездравословно.

Не е фина жена. Фина жена не значи кльощава. Но на този размер глава няма как да стои по-нежно тяло. Така че, за тази глава това тяло - бива.

кой се интересува от тая от глупавите и обяснения ?

Като не се интересуваш, защо четеш, че и коментираш?

е колкото невзрачна като журналистка, толкова и като жена. Проблемът си е изцяло неин. Вътрешните и терзания - също.

Много е симпатична,дори и пълничка.Килограмите не и пречат да бъде умна и красива.Не е необходимо да се харесва на някой,когато на нея си е добре.Прекрасна е!

Ами нито е прекрасна, нито е умна!

умна си и не си комунистка, бъди колкото искаш дебела

Няма да я коментирам като журналист, защото не съм специалист в областта, а и всичките тези дамски предавания сутрин, соарета и прочие не са ми някакси по душата. Но изявлението и е относно фигурата а не журналистическата и практика, така, че ми се иска да вметна няколко неща: 1. Госпоже Векилска, ами влизате в Гугъл, набирате "Индекс на телесна маса" и проверявате колко сте над нормата за годините Ви. 2. Съответно вземате мерки за да влезете в норма, защото сте красива жена иначе. 3. Малко на шега и не съвсем - абе пичове, готина си е , такова трио става с нея, че ще ви изпопадат шапките.

Интересно ми е кой 120 килограмов тумбак ми постави минусите?

Свините се подкрепят

НЕ СИ КЛЬОЩАВА, А СИ НАПРАВО ТЛЪСТУША.ТОЙ, СИМЕОНЧО ЗАТОВ А Е ТРЪГНАЛ С ПО-НОРМАЛНИ.

Тази водеща стои като истинска лелка - стилистите на нейното предаване я издокарват в събота и неделя в червени, сини и жълти чорапи в тон с тоалетите. На някоя друга дама сигурно ще стои оригинално, но тя адски простее! Има излъчване на селска мома.

Красива и умна, и най-важното, че се чувства добре в тялото си. Останалото са клишета. Не е нужно да се плюе по една жена само защото не носи размер дрехи, колкото 12-годишно дете. Светът е сбъркан.

К'ва е тая лелка? Да си гледа сериалите и да си дебелее к'во толкова. СеднАла да се хвали с това, че e ленива, лакома и я мързи?

Ми като е здрава да хваща мотиката. Кво се петляви с тоя микрофон гаче курец е фанала.

До uha Мили уха с тиква куха ,я по-добре ти си се върни на село заедно със селската си простащина и комплексарщина!

Тази да не е дъщеря или внучка на майор Векилски от "На всеки километър"?

Тлъстичка си е и думите й се явяват оправдание за килограмите.

я харесвам . на светлнни години е от съпругът си в неина полза, дори и името му не помня, а векилска я познават. но щом си го харесва...

A га се снимаше полугола и се праеше на боксьорка, м? Тогава болна ли беше? Всека дебелана си има оправдание, та и тая така.

Ето това е секси и приятна жена! Сладурана!

Да си слаб не означава непременно че си щастлив и да си пълен не означава непременно че си нещастен. Тази жена заявява че се чувства добре в кожата си, на вас какъв ви е проблема с това? Уверената жена е винаги секси, неуверената и с комплекси жена дори и слаба няма излъчване. Бъдете усмихнати, уверени и позитивни - това е най-важното :)

Много точно казано! Не е нужно да се комплексираш, защото си качила някой килограм...Щом се чувства добре не е нужно да робува на клишета! Кой е казал колко трябва да тежиш за да си красива!? Много злобни хора сме, ейййй!!!!!

Тлъста си. Китуза. НЕма к'во да се оправдаваш...

Права си Марианке.По-добре да се носиш по вълните отколкото да се удряш в скалите.

Млекодойна ми идва малко, ама за всяка крава си има пътници !

До uha Мили уха с тиква куха ,я по-добре ти си се върни на село заедно със селската си простащина и комплексарщина!

на кой му пука колко килограма си? :))) все пак момичето е малко интелигентно :))).

Слуховете че мъжа ми ми изневерява не са верни ! Той просто си пада по по-кльощави жени. Мдааа

Стринка Векилска!!!

Много я харесвам, пожелавам и само щастие и здраве, както на нея така и на цялото и семейство.

Здрава си, ама не си привлекателна. А се показваш по телевизията и добрия външен вид ти е част от задълженията по трудов договор и част от длъжностната характеристика.

Не знам как подбират водещите в btv може би коя ще закрие най много от екрана по този показател Векилска е 1

До той ами гледай си тогава Нова там е"звездата", "любимката" на целокупния български на род ани САЛИЧ!

Ти не си Дебела а си Цял Кит

mar

не мие е ясно с тези килограми как ще е здрава. ще си докара високо кравно, диабет и сардечни заболявания.

А ти си неграмотен.

не ми е важно колко килограма е , но като журналист не тежи хич .

Не мойто момиче, не си кльощава. Ти просто си дебела.

А ти си просто прост:)

А ти колко килограма си! ;)

виждал ли си я? Не е идеална, но има позитивно излъчване. Жив човек, с всичките си плюсове и минуси, като всички нас.

шото се притесних нещо. Ама добре, че си ЗДРАВА! т.е. ЯКА!

Много те харесвам, Марианче, но стресът и недоспиването не са основание за заднормени килограми, а само оправдание. Вземи се в ръце и влез във форма /но не кръгла :)/, защото имаш млад мъж, който ще ти се радва много повече, ако си стройна и стегната. Никой не иска да си кльощава. Хубава си, дължиш го на себе си. Успех!

"заднормени" килограми?!? Признавам, г-жо, направо "задминахте" себе си:))

Случайно е станало, но трябва да призная, че идейна дума се е получила. ;) Заднормени = наднормени по задника.

Щом си се харесва значи всичко е на 6.

Стойностните хора не се измерват в кг

Ам, дали е така ? Аз го мислим инак - ако мъжа й не я харесва дебела, трябва да помисли и по тоз въпрос. Щото слуховете че имал любовница мгже да се окажат реалност.

Намирам Мариана за най-чаровното лице и общо като професионално присъствие на телевизионния екран, независимо за коя телевизия става въпрос за сравнение. Тя е слънчева с невероятно естествено присъствие, приятна дикция и с една дума казано-сладурана. Да е жива и здрава, да има самочувствие и вяра, че грабва сърцата на зрителите, независимо какво предаване води!

Супер си, Марианче. По-добре по-закръглена, отколкото като спечена ябълка.

Всяка шеврантия- телевизионна водеща.

Да не ходи всеки ден на лекар,че да коментира колко е здрава. Аз съм кльощава и здрава. да вземе малко да се стегне,млада жена , а на какво прилича. да не е родила само тя

ПРИНЦИПНО СИ ПРАВА, НО ВСЕКИ РЕШАВА САМ ЗА СЕБЕ СИ, АЗ СЕ НАУЧИХ ДА НЕ СЪДЯ НИКОЙ, А И НИКОЙ НЯМА ПРАВО!

то, маи други достоинства нямаш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.