Колеги на Мутафова: Как ѝ се играе!

Стоянка Мутафова ще отбележи 93-тия си рожден ден на сцената на любимия си Сатиричен театър.

Обратно в новината

Коментари - Колеги на Мутафова: Как ѝ се играе! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неповторима, артистка и човек!!!Тя е една епоха!! Жива и здрава!!!!

Жива и здрава да е да играе, а имам и билети за 22-ри за "Столетие мое"! Пък и Муки трябва някой да я храни.

Пожелавам й още много години да е на сцената !!!

Стоянка е пример за родител????? ? Дъщеря и никога не е работила, а е на пенсионна възраст!!!!Затова мама ще работи докато е жива. Браво Муки -майчина отмяна!!!!!

Да е жива и здрава.Колкото до другото... вероятно вече отдавна не й се играе но.... какво да прави като детенце има за гледане.... :)

Много лошо било през комунзма, много зле се живяло. А останалите от тогава символи са много добре приети и сега. Имаше 10-на артиста, които тогава играеха до по....не, ама само на тях им даваха години наред да си показват по телевизията. За сегашното поколение такива екстри няма.

Да е жива и здрава жената! Но напоследък вече ми идва в повече да я виждам само в реклами във вестници, през ден я канят за интервюта - все едно и също се говори - за Муки и всеизвестни вече неща.

...ще разбереш защо я канят навсякъде.

Ха-ха-ха-ха :))) Стига бе. Като прочетох: "има нещо, от което се страхува, то е, че един ден ще остави дъщеря си Муки сама. "Ние нямаме роднини, нямаме близки. Ще остане сам сама. Какво ще прави?" и си представих някакво невръстно детенце, пък то за 65 годишна пенсионерка ставало дума :)))

За родителя детето си е дете и на 63 години.

Абе ясно че е така, ама тя се държи с вече дъртото си "дете", сякаш е малоумен инфантил или болно от синдрома на Даун

Аз пък искам децата ми един ден (и то още млади), да са самостоятелни хора, а не да ги мисля до старини как ще се оправят.

Да де, ама Муки дали има и 5г. трудов стаж? Продаваше известно време билети в сатирата и малко на сцена, каква ли пенсия е взела? 200лв. докъде ще и стигнат при начина и на живот.

и Стоянка и Лили могат да творят,докато други могат да броят само,и за това се имат за голямата работа!

Лили Иванова е бездарна и уникално проста, уникално бездуховна жена. Издигната от Тодор Живков и толерирана от него и неговите комунистически издънки - и до днес.

Що за дебил си ти бе, жена ли си, мъж ли си?! Тежък олигофрен!

всичко друго, както и да е - но бездарна???!!!

Ох, пък на мен как ми се пее ....

Пей как ама на ум си пей..чи нещо много ми идват новите ти песни!

ВЪЗРАСТА СИ ОКАЗВА ВЛИЯНИЕ, ДАНО ДА СПРЕ НА ВРЕМЕ И ДА НЕ СТАНЕ ЗА СМЯХ И СЪЖАЛЕНИЕ! ПОЖЕЛАВАМ И ДОСТОЙНИ И СПОКОЙНИ СТАРИНИ!!!!

възрасТТа!!!

Как ще стане за смях, та тя слага в джоба си много по-млади от нея. Миналата година я гледах в "Сълза и смях" в "Госпожа стихйно бедствие", след около час игра без антракт Стояна излезе да се поклони, след бурните овации ни погледна хитро и с опънати крака се наведе напред и докосна с длани сцената, питам, ама честно ти можеш ли? Тук вече залата се взриви, тя ни показа че може!

ВЕЛИКА АКТРИСА!

Парцалев беше по-добър! Жалко , че почина рано.

Нелепо е да се класират с -по и -най. Това не е състезание- това е изкуство.Хубаво е, че сме имали възможността да се докоснем до него, защото всеки един от тях се е допълвал с другите и ни е дарявал удоволствие.

Как ѝ се играе! Как й се иска да Добре де, първото "ѝ" сте го написали вярно, ама после от къде се пръкна това "й"? На Phonetic "ѝ" - Shift+X

Ей сега ще ти скрият коментара, защото е извън темата!

Играе й се от зор,защото Муки няма кой да я храни!Защо Муки не играе-нали е дипломирана актриса!Иначе нищо против Стоянка Мутафова!

Защото няма таланта на майка си и май е мързелива, една книга е написала за майка си и се съмнявам, че дори тя е автора, а не са платили на някой.

Трябва човек да има усет кога да спре, за да остане с добри спомени у хората! Аз лично се измъчвам като я гледам и това по никакъв начин не ми доставя радост и удоволствие!Нека да изживее спокойно старините си, възхищавайки се на играта на по-младите си колеги!

Тя има толкова енергия и силен дух,талант и интелект, че младите могат само да се учат от нея.

И колко точно джаула и е енергията?

Още дълго да ни разсмива прекрасната Стояна ! Със здраве : ))))

Е кво плюете. Ако Муки не се грижи така добре за нея едва ли щеше да има сили да играе. Това е постижение и за двете. Браво на тях!

Стига бе мрънкачи (за тези отдолу говоря), стига сте мрънкали. Статията е за Стояна, а не за Муки. Велика българска актриса! ВЕЛИКА! Поклон Стояно, дълбок поклон! Да си жива и здрава още дълги години зза да носиш поне малко радост на този нещастен български народ!

Що да не и се играе! Нали Муки трябва да яде нещо! Щом мама-орлица я храни до 60 годишна!?!

Стоянка Мутафова е Колос в Българското театрално и киноизкуство .Пожелавам и здраве и дълголетие и нека по-дълго бъде на театралната сцена .