Синът на Деси Цонева избира здравословна храна

Деси Цонева обожава да готви и дори смята да завърши мастер клас Cordon Bleu и получи ценз за професионален готвач

Обратно в новината

Коментари - Синът на Деси Цонева избира здравословна храна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нищо не е в училището на моето дете - немско училище "Ерих Кестнер" в Люлин. Храната е направо ужасна! Готвачът си прави ежедневни експерименти от което детето ми се натрови.

Охх, ама каква е тая чия? Аз никога не съм я яла или давала на детето си, явно съм много проста. НО си личи отдалеч, че тази девойка(мнооо яка селска пръчка) нищо не работи. Аз не мога всеки ден да правя фреш, просто защото нямам само това да върша(след като се върна от работа), все пак трява и да се пазарува и готви нали....

Анахид Тачева е много интересна жена... за разлика от сина си и внучка си... За съжаление.

Почнахте да пишете за всякакви никаквици все едно, че са английския принц. Засрамете се да ни натрапвате тия .Един ден пишете ,че се друсат и пият на др.ден че се хранят здравословно. Коя е тя?? Дъщерята на Пъпеша не на принца.

Хе хе. Хапвайте си течно шоколадче. Маргарин въобще не ви е нужен в тоя случай. Аристократи, с ДЕТЕГЛЕДАЧКА, хай лайф... Боже, Боже, като вземаш от едни, поне гледай на кого го даваш.

в такав случаи се казва "пази боже, сляпо да прогледа." дали се усеща колко е тапа? паржени мекички, домашна пизза? и с какво тя "здравословни" храни и домашните тортички са по- различни от купените? и те имат бяло брашно и захар и мекиците са паржени? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много обичам да чета истинските ви изказвания за простакеси като тая,известни че са се оженили по придуда за някое комунистическо изчадие или,че е дащеря на някои комунистически т.н. жоурналист.

Искрено бих се зарадвала на статия със следното съдържание "Деси Цонева започна работа като ръчник / опаковчик в шивашки цех на 8 часов работен ден.Сама води и прибира детето си от държавна детска градина и въпреки това съумява да готви здравословно.Месечната заплатата от 400лв, която Деси Цонева заработи сама дари на своя колежка - майка с детенце със здравословни проблеми, която има затруднения със скъпото лечение на детето си.Това е похвално, другото е кифленска еФтинка рекламка.

Току що си го преместих от десния в левия крачол!

ти на всяка статия си го местиш...

Само Джейми Оливър ли гледа!?!?!? Сарми с лозов лист,сарми с зелев лист,кисело зеле със свинско,чушки пълнени с кайма и ориз,мусака,яйца по панагюрски и т.н и т.н.,много просташки ли му изглеждат на ,,Малкият Яни",и на майка му,ъ???

Ами яденетата които си изборил всеки ги знае и може да ги сготви, за какво да ги гледаме как ги правят? Обикновено такива програми човек гледа за да научи нещо ново. И аз харесвам рецептите на Джейми Оливер, защото са лесни, бързи и не използва странни и скъпи продукти.

Ега ти новината,нали всички майки сме готвили и още готвим за децата си, освен това ходим и на работа и вършим още куп неща за "зравословното" израстване и оцеляване на децата.Аман от споделени мисли на псевдо личности, които си мислят, че това да направиш пюре за детето си съвместно с гледачката е супер постижение.

Пици и мекици с шоколад? Т'ва е здравословно? Я пак?

Кога ще дойде ден , когато деца ,внуци на разни /бивши партийни величия/ блюдолизци няма да ги виждаме по телевизии ,министерства и никой няма да си спомня ? Има поговорка ; - След гении ,природата почива !

И тея ли ми ги готвите за вип-ове? Направо сложете една табелка с фамилията им на няколко по-апетитни врати отсега! Да има и за още неродените...А хората се изтрепват да идат на квалификация и да си повишат рейтинга - и то за какво? За още 15-20 лв. отгоре. А виж каква била работата в това време..........

И моята внучка е на 2години и аз и правя пюретата ,никой да напиши и за нас?Даже като е гледах с баба й Анахид как се лигавиха на едно интервю,просто да се скрият!!

Koia e tazi?

ok, значи да хапва, да порастне, че го чакаме да го назначат и него в телевизията като десето поколение куманоид. И без това Петя Дикофф, Сашко Евров и Десито не ни стигат, трябва да мислим кога и това малко комуне ще води 'авторско предаване' по програмата на бКП "от социални помощи към ТВ заетост'.

И пръц.Прясни сокчета, приготвени от детегледачката Люси.Пък 99% от българските майки ходят на работа, 6-годишните им деца ходат на градина и въпреки това пак пият прясно изцедени сокчета.

Я по-добре да видим префърцуненото Майли.

Янчо 1, Янчо 2 и Янчо 3. Ех, село, селоооо. Ех, боклуци долни.

аз пък четох за диетата на александра амброзио ,не знам колко е здравословна , но поне александра ме мотивира, вкл. и да спортувам . тази новина с нищо и на никои не е полезна .

Дреме ми

Не само консервантите са опасни , по-опасни са ГМО-то особено ориз, соя , шоколад със соя , кайми със соя - всичко е ГМО 100%, тук става прекъсване на връзката на душата с бога. Още храненето с мръсни храни (виж Библията) и мъртви храни , трябва да се ядат само пресни храни .

не знам как може да се провъзгласиш за "мъдър" при положение, че блещиш подобни глупости. Ти дори не знаеш какво е ГМО, а повтаряш някакви идиотщини насадени от същите хора, които казват че ваксините убиват. Не може да се изхранят толкова много гърла с "естествени" храни.

И аз отричам маргарини, консерви, пастети и т.н., но да ви споделя, по-евтинки са от бадемовото мляко и моцарелата. Но пък тази статия ме амбицира и аз да се храня здравословно. Мисля, че един път в месеца ще мога да си го позволя.

Когато тръгне на детска градине и училище - всичко ще прояде и то тайничко.

Ами аз не прочетох една супичка или ястие да му направи , само аламинути- и това ако е здравословна храна , "здраве" му кажи!

Много ми пука!

Господ да ви накаже, цялата фамилия.

Тя не беше ли поредната жена на Янчо Таков,след Михнева ?

Снаха беше на Янчо-І, синът и е Янчо-ІІІ.

не можеш да ги оправиш, навързани са като свински черва - дързост и красота, ряпа да яде

Може ли да си кръстиш детето Янчо? Ужасссссссс

като гледам,теб са те кръстили .. ,то това е по-смешно

Така, изтрихте ме, ще го напиша по-прилично. Така си кръщават децата родните номенклатурни дами, да носят децата на великите им дядовци имената. Да не се затрият случайно тези свещени комунистически родове.

Браво , много добре казано

В училищата спряха да приготвят милинки, мекици и друга "нездравословна" храна от този тип, която децата много харесваха и с която нашите предци израснаха здравословно и достигнаха до 80-90 години. Колко много "умници" ни учат на туй-онуй...Дрън-дрън-дрън.

Да, спряха мекиците и ги заместиха с кроасаните, турските кексове, зрънчовци разни, развалени кивита, които незнайно как ще ги ядат децата необелени за закуска, или се предполага, че трябва да си носят ножчета?! Сигнализираш, все тая.. Някои си прибират париците, а ние затъваме все повече и повече...

и аз не давам на детето си да яде кроасани, кренвирши и др. знам че не е здравословно, правя му и фреш, но пие и сокове от кутии, не мога всеки път да му стискам фреш, когото му се пие сок. Яде вафли и бисквити, също и шоколад разбирасе. Всичко това, е много добре, но е малко прекалено, защото месото, плодовете и зеленчуците ни са със странен произход, трябва да се внимава.

Учудвам се на негативните коментари. Предполагам, че авторите им са младоци, живеещи още при майките си, но пропагандиращи мнението си, мъже, разчитали на жените си да им гледат децата, пак мъже- без деца, и момичета без особен опит в семейните дела. Никоя майка няма да отрече колко важно и трудно е днешно време хем да не се изкушиш да посегнеш към готовите боклуци, хем да намериш време да приготяш храната на семейството си сама. Браво, Деси!

Тя Деси не е отрупала работата, че да търси време...

Тъпо заглавие, тъп персонаж,тъпа статия!

от кога течният шоколад(за ДОМАШНИТЕ мекички)е здравословна храна?Точно той е най-големият боклук(аз го ям,много,но не се храня здравословно),направен от гмо лешници,какао,дявол знае какви масла,захар и.т.н.

Тя сигурно си бърка и домашен шоколад с био продукти. Не ѝ се налага да бачка до късно вечер, та може да си бърка колкото си иска...

Няма само Халваджияните да се хвалят. И Цоневи и те го могат това.

Тая пък какво си мисли , че само тя има дете и другите майки не мислят за своите деца как да ги хранят.Стига ни ги натрапвайте такива , за да станат по някакъв начин известни.Какво като е дъщеря на Димитър Цонев , голяма работа .Интилигентните хора не се натрапват на обществото по тоя жалък начин.

Абе, тя иска да е майка за пример. С дете за пример. След 10 години ще се види как е протеклои здравословното, според нея, хранене. Просто, статията е префърцунена. От къде си набавя бадемово мляко??? И какво е това??? Аз като не съм гурме-готвач и не знам. Ние си пиехме едно време козе мляко от на дядо ми козите ;-)

Синът / 6 годишен!!/ на Деси Цонева избира здравословна храна или Деси Цонева избира..... Иначе дядовото пъпешче е голям сладур!

Простете моето невежество, но с какво е известна тази девойка освен, че е дъщеря на някой си Митко Цонев? Вече няколко пъти срещам статии за нея и се чудя..

някой си Хх , мисли,че Митко Цонев е някой си,интересно!

Какво доверие, по дяволите, може да имаш на човече, което всеки нарича Митко?

Харесва Джейми Оливър?! Е много от малък се е ориентирал!

Ау, метнал се е на дядо си! И той така здравословно се хранеше, но с крадено от хората.. и то по много, за да има и за правнуци!

"Консумацията на бургери от големите вериги за бързо хранене за нея е табу. Наскоро обаче Яни я изнудил да му купи детско меню заради играчка пингвин от популярна анимационна поредица. " - Явно няма яснота какво означава думата "табу"

Кажи како - тати колко плати, да те пишат по дуварите, че си свят!